Pluspunten
Een snelle levering vandaag besteld morgen in huis. Een uitgebreid arsortiement en keuze
VerbeterpuntenFilmpje hoet het prduckt werkt hoe het verlicht is en sommige dingen zijn te snel uitverkocht.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
goede service, vaak mooie kortingen, snelle levering, mooie/overzichtelijke site, waar je ook goed kan filteren
Verbeterpuntenkosteloos terug sturen dat kan nog niet
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Als er iets mis is met uw bestelling kunt u contact opnemen en laten zien wat er mis is. vervolgens sturen wij een sticker zodat u het kosteloos kan terugsturen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle en correcte levering, groot assortiment.
Pluspunten
Als je vragen over je bestelling heb wordt er snel gereageerd en het opgelost.
Pluspunten
Overzichtelijke website en prachtige kerstdorpen opgebouwd in de winkel waar een geweldige kerstsfeer heerst. Ook de filmpjes op YouTube zijn zeer informatief en geven goede tips om zelf een kerstdorp(je) te bouwen. Kortingen na de kerst kunnen wel oplopen tot 50%. Bestellingen kunnen worden opgestuurd of worden opgehaald in de winkel waarvan je keurig een bevestiging krijgt als het bestelde product voor je klaar ligt. Doen nooit moeilijk bij omruilen, kortom een prettige winkel met goede service.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Dat zijn hele mooie woorden. Wij vatten dit op als een zeer groot compliment! Helemaal super! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
hele snelle levering Mooie dorpen Zijn er heel blij mee Voor al de aanbiedingen Deze geven ons een kans te kopen
Pluspunten
het goede overleg met de klanten. klant vriendelijkheid. in overleg kan je heel veel van me kaar krijgen. gaat zo door.
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
Alles verlopen zoals afgesproken - kwaliteit zowel als levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle service en goed geholpen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correct in het verzenden van de bestellingen, zeer veilige verpakkingen, superleuke firma om te bestellen, qua prijzen zeer voordelig, enfin een firma naar ieders wens, zowel voor binnenland als buitenland. Ik ben zeer tevreden met deze firma ! Ik kijk al uit naar volgende Kerst !
VerbeterpuntenZelfs géén enkele nodig !
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij waarderen deze mooie woorden. Met vriendelijke, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering mooie goed overzichtelijke site Leuke betaalbare artikelen groot aanbod Op you tube leuke uitleg over het bouwen van het dorp super leuk
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zijn op Facebook ook te vinden. Hier laten we de video's ook zien en laten we wat nieuwtjes weten als die er zijn. Verder is het gewoon een leuke pagina met tips en dergelijke. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede service! Het niet goed werkende product werd netjes, zonder problemen omgeruild. Een tevreden klant, met een goed product!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Makkelijk te vinden door de nieuwsbrief
VerbeterpuntenJammer dat erg veel producten soms al voor de verkoop al uitverkocht zijn, ook geen mogelijkheden om deze eventueel te reserveren om na te leveren.
Pluspunten
Goed geregeld prima verpakt
Pluspunten
Snel binnen Helaas wel een poppetje kapot van de trein lag er los bij Dus moest meteen geplakt worden
VerbeterpuntenGoed nakijken voor het opsturen Verder alles goed
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Het kan zijn dat tijdens het transport wat schade ontstaat. Wij doen altijd ons uiterste best om de producten zo goed mogelijk te verpakken om dit tegen te gaan. Helaas lukt dit niet altijd. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Groot assortiment en goede prijzen. Als je rond kijkt wordt je meteen enthousiast.
VerbeterpuntenOp de site staan alle beschikbare en uitverkochte items door elkaar, dit brengt af en toe verwarring met zich mee.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede service. Goede communicatie bij bestelling en onderdeel tijdelijk niet beschikbaar. Ophalen gekochte spullen zeer goed geregeld. Bij uitverkoop mooie korting op alles behalve de trein! Zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk hoop dat jullie starten met zomerdorp! Spuit ik mijn sneeuw bruin en heb ik mooi strand ;-)
Pluspunten
Hier kun je het pas kopen in plaats van de winkels en met zeer mooie kortingen ik ben weer helemaal happy
VerbeterpuntenNog meer korting
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenZo door blijven gaan!!!!
Pluspunten
ondanks de kerstdrukte werd het op tijd geleverd
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Snelle, correcte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snel geleverd en goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Kreekweg 2