Een prettige ervaring

De goederen op tijd en in in goede conditie ontvangen

Voor de eerste keer besteld en alles goed verlopen

Zoals beloofd geleverd.

Goede service, goed bereikbaar, snelle levering

Producten defect, geen reactie klanten service.

Ik moet helaas concluderen dat beide items lijken alsof ze al eerder zijn geleverd, en retouren zijn doorgestuurd. Bijde dozen zijn duidelijk al eerder geopend. De lampjes van de kerktoren zitten allemaal krom, en er zit er zelfs een los. Ook maakt het mechanisme meer geluid, dan bij het initieel aanzetten. Van scrooches huis was de doos al kapot, en zijn er drie dingen van het huis afgebroken. De deurklink, een kerstkrans en sneeuw van het dak.

zeer goede service

probleem met verlichting van huisje. gebeld en gemaild. huisje teruggestuurd en kreeg direct een nieuw exemplaar toegezonden

in een woord GEWELDIG

niets aan toe ge voegen.

Ondanks de feestdagen. Heb ik niet lang hoeven wachten op mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Uitstekend!

Een hele leuke webshop :). Ruime keuze en goede service. Alles goed verpakt en netjes verzonden. Nu kan ik fijn aan de slag om mijn kerstdorp verder af te maken. Alvast fijne Kerstdagen!

Perfect en snel

Na betaling was het een dag later al bij Aralia om op te halen. Echt TOP.

Vriendelijk /menselijk

Lamp van lemax huisje kwam stuk geleverd en ik krijg zo een nieuwe en zag in de email een kortingsscode voor volgende bestelling. Gezien ik lemax fan ben, ben ik blij met iedere korting. vriendelijk geholpen aan de tel..

geweldige service

De service is goed en de site is ook duidelijk te begrijpen en de aanbieding en tips zijn natuurlijk ook altijd welkom

Prettig. Klantenservice werkt goed.

Zeer klantvriendelijk

Snel geleverd,miste één artikel ,er werd niet moeilijk overgedaan en binnen een week werd het gecrediteerd

Zeer snelle levering

Bestelling is zeer snel geleverd, Lemax huisjes zijn zeer goed gedetailleerd

Geweldig, besteld en volgende dag geleverd

Fijn, zelfs in gerecycleerde verpakking.

Pakje is dinsdag omstreeks 10u30 aangekomen, degelijk verpakt en dan nog wel in een gerecycleerd doosje, dat is milieuvriendelijk en van de geleverde goederen geen slecht woord. Dank U. Met vriendelijke groeten, Luc Van de Sijpe.

Fantastische service!

Ik bestel al jaren en altijd goede service, super snel geleverd. Goed bedrijf. Zeker een aanrader. Ik kan weer lekker verder met n kerstdorp bouwen

HAVE NOT RECEIVED IT YET

HAVE NOT LET ME KNOW THE PROGRESS OF MY PURCHASE. ORDERED WEEKS AGO AND STILL HAVE NOT RECCEIVED IT YET

• Would you recommend us? No

Bestellungen wurden ordentlich geliefet, Kundendienst arbeitet sehr gut

Waren kamen bis auf das erste Mal (Coronazeit!) schnell und in gutem Zustand an. Beim 1. Mal hat de Lieferdienst versagt, und ichbekam mein Geld ohne Probleme zurück. Probleme mit Bestellungen wurden mir sofort bekannt gegeben, und ich konnte Ersatzprodukte bestellen, die mit der selben Lieferung verschickt wurden, oder ich bekam das Geld zurück

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Un monde magique qui me fais rêver

tour simplement j adore vos produits en globalité

Service très reactive

Règle les conflits très rapidement, merci, je recommande

Ze doen wat ze beloven

Goede kwaliteit en snelle service Zeer tevreden

Snelle levering. Ze hadden een huisje vergeten, maar met 1 telefoontje was t geregeld en de volgende dag in huis

mauvaise

Bonjour ,j'ai reçu la cathédrale avec une pointe cassé ,je souhaite la retourné ,je fais des recherches pour la retourner Lasson

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ze zijn gewoon top.