Ruime assortiment van Lemax producten

Begin Augustus als de nieuwsbrief komt wisphel, begint het al te kriebelen en met plezier kijken wat voor nieuwe items er zijn voor dit jaar. En met de aantrekkelijk korting maakt het om te kopen. De goede vlote service van Wishpel, snelle levering. Zorgt er voor dat je al in september zin krijgt om je kerst/winterdorp op te gaan bouwen. Zo dat ik er tot begin januari van kan genieten. Ik wens jullie een fijne winterwonderland toe zowel in jullie tuincentrum als achter de schermen in het magazijn. Mvg Eric Bieze

goed product

makkelijk bestellen en snelle levering

top, sneller geleverd dan verwacht

Met wishpel-village.nl wederom een goede ervaring gehad. Producten werden eerder geleverd dan verwacht. Alles was goed verpakt en duidelijke/tijdige informatie over de verzending en de track & trace code.

Super goed. Uistekende service

Uitstekend. Altijd vlug en correct geleverde en geholpen

Goed bedrijf met hoge kortingen. Kersthuisjes kwamen snel binnen

Très bon site

Cela fait deux fois que je commande des miniatures pour un village de Noël.Ma commande arrive très vite et très bien protégé.Je n’est rien à dire de négatif tout a été parfait sans aucun soucis.Je recommande ce site sans aucun problème

Wonderful

Everything ok, time, boxes and quality

Exactly as ordered

Easy efficient ordering process. Delivered within 10 days. Really good considering Covid etc. Will shop again...and again... if space for village allows!!!

Suuper mooie huisjes! Suuper snelle levering

Suuper mooie huisjes! Suuper snelle levering! Ik word er gewoon hebberig van! Heel erg bedankt en tot de volgende keer en met €50 nou daar heb ik al een bestemming voor ;)

Scherpe prijzen, keurige levering!

Wishpel-village prijzen zijn concurrent en de levering keurig en netjes volgens afspraak. Top!

Παρά πολύ καλή!

Θα σας ξαναπροτιμησω!!

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

leuk winkelplezier

het is gemakkelijk en de bestelling is snel thuis hier ga ik zeker nog kopen

groot assortiment prijs kwaliteit en super service

super

Hier kom ik zeker terug.

Mooie website, bestellen is eenvoudig en snel. Op tijd geleverd, goed verpakt.

What you see is what you get!

De laatste nieuwe items, leuke prijzen en aanbiedingen. Snelle levering, ruime keus.

Top Kundenservice

Die Ware ist sehr schnell, gut verpackt gekommen. Die Qualität ist sehr gut. Es macht riesigen Spass, eine Stadt ein zu richten. Auch die Videos sind sehr hilfreich

--------

EXCELLENT SERVICE - LARGE COLLECTION - GOOD PRICES

To review the packaging!!!

The item I purchased arrived damaged. The saplings were all low-cut. I had to restore them one by one, gluing them again. Unfortunately, this is my second purchase that I make and some damage there is always there. Fortunately, not irreparable, however, given the cost of the product, this situation is not justified.

• Would you recommend us? No

Lieferung ist gut verpackt und schneller als erwartet angekommen! Super Service - wie immer!!

je suis contente de wishpel-village

je trouve que les prix sont correcte, la livraison est rapide, les photo ressemble bien a l article je suis très ravie de wishpel-village

Uitstekende levering

Zou later geleverd worden dan gedacht; was dus een paar dagen vroeger. Fijn hoor!

zeer tevreden klant

super service, filmpjes zijn geweldig en een snelle levering

Expérience excellente sauf pour le transport français

Produits superbes. Les peintures sont très bien réalisées et les détails sont bluffant (surtout pour le magasin de chocolat). La magie opère quand les lumières s'allument même si le village n'est pas encore construit. Bravo! Communication et livraison impeccables jusqu'à l'entrée des produits en France: le transporteur donne des informations erronées sur ses livraisons. Je vous conseille d'en changer.

décoration magnifique

L'esprit de Noël est là avec Whispel-village, créer tout un village est exceptionnel. Seul bémol, le prix!

site attrayant - choix varies, possibilite de zoomer les articles - livraison rapide c

excellent site

Kreekweg 2