Snelle levering en super mooi spul

Makkelijk online te bestellen en snel geleverd zelfs rond de feestdagen.

Grandioos!

Het is geweldig om stuk voor stuk nieuwe huisjes of andere attributen te bestellen, uit te pakken en een plaatsje te geven in ons miniworldje!

Geleverd als verwacht

S U P E R ! ! !

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan, en ben uiterst tevreden : mooie en grote keuze, supersnelle levering en goede prijzen ! Ik heb jullie aangeraden bij mijn buurvrouw en deze heeft ook al besteld. Ik kijk al uit naar de volgende Kerst.

Mooie producten snel geleverd

Leuke aanbiedingen van de efteling gescoord en ze waren nog snel binnen ook. Verder was het ook erg goed verpakt. Helemaal top

snelle en zorgvuldige levering

Prima service en krijg netjes bericht als een product toch niet op voorraad is.

Hele goede service, en alles voor een leuke betaalbare prijs.

Had problemen met een bestelling, maar is prima opgelost. Super!! De service is prima.

Mooie artikelen goede service

Altijd snel en super voordelig

Ik bestel regelmatig bij Wishpel en dat gaat altijd super! Nog nooit problemen gehad, levering altijd op tijd en leuk assortiment.

Muito bom

Muito bom,

zeergoede en vlotte levering

6 dagen voor kerst besteld goed verpakt en dag later afgeleverd

snel en goed

altijd snel en duidelijk.

goede contacten

ook goede kwaliteit spullen kerst figuren ,en niet duur ! koop zeker volgende keer weer kerstspullen !

Alles wie beschrieben,schnelle Lieferung.

alles o.k.

Snel en goed geleverd

Erg prettig zaken doen

Altijd netjes geleverd.

Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit, ben bezig met een kerstdorp bouwen voor mijn kleinkinderen, zijn er content mee.

Goeie service ruim assortiment

Eenvoudig bestellen en betalen. Binnen de 2 dagen geleverd. Zeer goede service

geweldig

alles was snel geleverd en goed in gepakt top.

snel levering, alles intact aangekomen, top

Mijn aankopen van lemax zijn goed toegekomen en zeer snel geleverd. Alles was goed en zorgzaam ingepakt. Ik ben zeer tevreden van jullie service. Als ik het shoptegoed win, weet ik meteen wat te bestellen :)

Heel snel het betaalde bedrag terug omdat het artikel uitverkocht was

Mijn bestelde artikel was helaas uitverkocht. Maar ik had het wel al betaald en het werd heel snel retour gestort op mijn rekening

Subliem

Snelle levering,goed ingepakte spullen en als er toch iets mis gaat helpen ze je heel snel

Efficient

Very good. Ordered your products and within 1 week I received the package.

Supersnel en mooie website

Ik heb zondag 22 december besteld en met zulke mooie kortingen meteen een mooie collectie Lemax al staan. Ondanks dat er bij stond dat de leveringen pas na kerst zou plaatsvinden kreeg ik toch nog een mooi kerstcadeau toen ik 24 december ineens een mega grote doos geleverd kreeg! Top! See you next year...

Super snelle levering van artikelen!

2de kerstdag dingen besteld en wat was ik verbaasd dat de spullen twee dagen kater al geleverd werden. Super

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis