Een leuke site, met heel veel keus.

Makkelijke site. Helaas de laatste bezorging duurde een week ipv eerstvolgende werkdag. Hierdoor komen/kwamen de artikelen pas 2 dagen na de Kerst ipv 2 dagen ervoor. Normaliter was de bezorging max 2 werkdagen, al adverteren ze met 'voor 16:00 uur besteld, morgen(/1e werkdag) in huis). Dat heb ik helaas nog niet meegemaakt en nu dus 6 dagen!

Scherpe aanbiedingen en snelle levering.

De aanbiedingen in de voorverkoop zijn scherp en een aanrader om dan te bestellen evenals in de uitverkoop. Bij allebei de verkopen leveren ze supersnel.

Goed bedrijf

Goed, snel en prima prijs. Wat wil je nog meer?

Prima service, veel keus en super snel in huis. Echt een aanrader!

leuke site , eenvoudig om te kiezen en te bestellen , zeer correcte aflevering

toffe leuke site, alle kenmerken van de tentoongestelde producten worden uitvoerig en correct voorgesteld, de bestelde producten worden met de meest zorg goed verpakt en opgestuurd , top !

Super goed geholpen

Veel keuze aan Lemax spullen. Nette prijs. Een onderdeel was kapot aangekomen. Ik had gebeld en uitgelegd wat er precies niet werkte. Ik kreeg hetzelfde onderdeel direct nieuw opgestuurd. Dat vond ik echt heel fijn! Goede service.

Snel en zeer goed verpakt

Als kerstcadeau gekocht. Ontvanger was superblij. Het is ook een prachtig cadeau om te geven, zo perfect uitgevoerd tot in de kleinste details!

Très bien conçu.

Le site est clair , on trouve rapidement ce qu'on cherche. Les articles sont envoyés et réceptionnés très vite. Avec la marque luville, lemax est aussi une de mes préférées. Les réductions offertes sont aussi appréciables. Merci à vous.

Mooie web shop snelle levering

Mooi assortiment snelle levering goede klachten afhandeling alleen jammer dat sommige dingen zo snel uitverkocht zijn

Snelle service, goed verpakt en verzorgde indruk.

Snelle service, goed verpakt en verzorgde indruk.

Mauvaise expérience !

Je viens de commander un produit et ce dernier est défectueux. Un mécanisme ne fonctionne pas et une pièce est cassée. Je suis très désagréablement surpris que dans ce type de situation, il m'appartient de renvoyer le colis à mes frais....la notion de service client ne semble pas être la préoccupation de ce fournisseur..dont acte, vous ne me reverrez pas et compter sur moi pour me faire l'écho de votre service qui n'est pas à la hauteur des autres fournisseurs...

Colis toujours non recu

Colis non reçu à ce jour

Alles bestens

Schnelle unkomplizierte Abwicklung . Lieferung prompt . Sofort wieder .

Mooie website en snelle levering

Netjes en snel geleverd

Voldoet aan de verwachtingen

Eén grote verrassing !!

Het was een cadeau ... aanvullende stukken voor,het dorp,dat er bijna helemaal staat. Ze was enorm blij met kerkje en caravaan ... kleine kerkje werd mooier gevonden dan grote kerk !

serios

es una empresa seria los paquetes bien empaquetados y rapida la entrega

• ¿Nos recomendarías?

goede service. vlotte levering

ik had een verkeerd artikel geleverd gekregen met bijna dezelfde naam en had de volgende dag al het juiste artikel ontvangen. Top

Snelle levering en goede service!

Wij kregen de bestelling zeer snel geleverd, helaas was er een lampje stuk. Deze werd zonder problemen snel opgestuurd!

Brilliant.

Fast and was kept informed with tracking, 4- 1/2 days only. Quicker than the English system. So thank you.

G E W E L D I G

Zeer snelle levering, mooie spullen ook. Een setje lantaren was kapot helaas...een mailtje gestuurd en al gelijk de volgende dag een nieuw (werkend 😉) pakketje in huis! Wat een SUPER SERVICE! Daarnaast is er een zeer grote keus en fijne aanbiedingen... helemaal top dus, zal er zeker nog eens bestellen!

petit décélage entre commande et livraison

Rappel pour commande non livrée

Correct en stipte afwerking/levering van de bestelde artikelen

Bestelling veilig en wel ingepakt en op tijd ontvangen na 1 dag. Prachtige producten. Z'n geld waard. Volgend jaar komen zeker er nog huisjes e.d. bij voor de verdere ontwikkeling van m'n prille Kerstdorp.

Topper voor de shopper!

Eerste product snel ontvangen, maar de display deed het al vrij gauw niet meer. Vriendelijke en snelle reactie daarna gehad; uiteindelijk kosteloos voor mij vervangen met een nieuw exemplaar. Helemaal top zoals de klant voorop gesteld wordt. Van mij dus een dikke pluim!

super mécontente

Noel arrive ! Je n'ai toujours pas reçu mon colis pourtant réglé. Ma dernière livraison a été déjà difficile. L'an dernier idem. alors ne me demandez pas mon avis qui serait très très mauvais

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis