Muy buena tienda online

Hola !!! Servicio muy bueno y buen producto. Lo único que no es muy bueno, son sus precios sin rebajas , son muy caros.

• ¿Nos recomendarías?

Zeer snelle levering, In een woord super!!

De beste online service.

Zeer snelle levering naar België. Alles wordt degelijk verpakt zodat er onderweg niks stuk kan gaan. Topservice qua kwaliteit en snelheid voor een onklopbare prijs. Zeer tevreden klant.

pas mal de choix mais un peu cher .

Satisfaite dans l'ensemble. Le choix est assez vaste, mais les prix sont un peu élevés. Heureusement, il y a les promos qui sont, quelquefois encore un peu chères par rapport à d'autres sites.

Ook groots bij behandeling van klacht

Snelle reactie op melding

No problem

Easy to choice

snel en gemakkelijk

kwaliteit lampjes voor een eerlijke prijs en snelle levering.

prima shop

Grote keus goeie prijzen snelle levering

Voldoet aan verwachting!

Livraison

LivraisonAssez rapide je suis super content ce serait bien d’avoir des bons de réduction merci et bonne fête

Goede snelle service en mooie producten!

Hele ruime keuze aan prachtige producten met een betaalbare prijs! Goede snelle service! Ontzettend tevreden en ga zeker nogmaals hier een bestelling doen!

Topservice

Snel geleverd. Omruilen geen probleem. Netjes bedrag teruggestort gekregen. Leuke filmpjes over kerstdorp bouwen, superhandig.

Ravie de mon achat

Je suis très contente de mon achat, mes figurines et scènes sont conformes à la photo. Envoi rapide et soigné. Merci beaucoup!

Snelle goede levering ,prima ingepakt

Snel geleverd ben blij met de producten

Ok

Levering van het artikel was snel en vlot, ook het artikel zelf in orde, het enige probleem is een artikel retouren. Kerstkaddo dubbel gekocht en 18€ betaald om het te retouren...

Goede service.

Pakket snel bezorgd. artikelen functioneren naar wens.

Goede service!

Ik had een maan besteld van Lemax en bij het openen deed de maan het niet volgende dag netjes een nieuwe in de bus 👍👍👍

👍🏻

👍🏻 Super tevreden!

Fantastische service

Een van de door mij bestelde artikelen was niet op voorraad. Zonder extra kosten heb ik een duurdere variant toegestuurd gekregen. Top service en ook nog binnen een dag verzonden. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

c'est la 1ère fois que je découvre ce site et j'en suis absolument ravie

faire la crèche à Noël est un moment privilégié pour nous et nous sommes toujours à la recherche de figurines et autres paysages; en recherchant sur internet, j'ai découvert ce site qui, est pour moi, absolument fabuleux, très varié et beaucoup de choix; j'y ai trouvé beaucoup de plaisir à passer commande

Bravo

Délais de livraison exceptionnelle courts Bravo Dommage2 des 3 rois mages sont arrivés cassés

ZEER AANGENAAM

ZEER GOEDE COMMUNICATIE PERFECTE LEVERING BEDANKT

wat een keus

rondsnuffelen, bestellen en dan komt de zending

Spetterende samenwerking met de verkoop

de bestelling en de bevestiging keurig op tijd jammer dat 1 object uitverkocht bleek te zijn maar dat werd in korte tijd uitstekend geregeld nogmaals dank. goede feestdagen gewenst.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis