Package lost by French delivery company but situation very well managed by Wishpel village

I had bought for 160 euros of Chritsmas houses on Wishpel-village website. Unfortunaly, my package was not delivered due to inappropriate management by the french delivery company. Probably stolen or lost by the delivery man. The french company refused to refund me. I called Wishpel-village and the cstumer support was perfect. The Man I had twice on phone was very nice and polite. He spent a lot of time to try to understand what happened and tried to find a solution. After few weeks of investigations, Wishpel have proposed me to either resend me a package or refund me. I was disappointed for not having my package for christmas; but Whishpel managed the situation perfectly. Thank you again

Zo hoort het!

Perfect verpakt, zeer snelle levering en het artikel is precies zoals het is voorgesteld. Kortom : Een aanrader, ik kom hier zeker terug!!

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt en alles werkte

Livraison en France ultra rapide. Beau produit

Je suis très satisfaite. Je pourrais tout acheter tellement les produits sont beaux . Mais malheureusement un peu cher pour arriver à faire un village.

Snelle levering en zeer leuke spulletjes.

Snelle levering en zeer leuke spulletjes.

Leuke attentie bij het Lemax pakket!!

Snelle en correcte levering

Snel en juist geleverd.

Très bien

Articles conformes et livrés dans les temps

Snel geleverd helaas wel iets stuk, Maar toch tevreden.

Prima levering

snelle levering goede service

goed verpakt, goede service snelle levering wat wil je nog meer. Dus toppie

Goed en snel ontvangen

Snel en goed ontvangen.

Gewoonweg geweldig. Alles mooi op tijd. Kan niet beter

Mijn bestelling is verlopen zoals beloofd en dat vind ik toch altijd heel aangenaam.

Commande reçue telle que décrite et très rapidement

C'est dommage que le Français ne soit pas proposer sur le site

Mooie overzichtelijke site

Overzichtelijke site. Netjes en snel besteld en bezorgd.

Fast & perfect

Fast and perfect

zoals een web winkel hoort te zijn

Snelle en nette levering

Tevreden

Helemaal tevreden. Snelle levering en alles netjes verpakt!

Vlot afgehandelde bestelling

Ik kon mijn bestelde producten binnen een dag ophalen in de winkel. Netjes verpakt en klaargelegd.

Vlot

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling

heb nog steeds niks ontvangen

Voor 16.00uur besteld volgende dag in huis vergeet het

Slecht

Ik heb 4x een poging gedaan om te bestellen. Helaas is dit niet gelukt. Heb na de 2e poging telefonisch contact gehad. Terwijl ik met deze dame aan de telefoon was de 3e poging gedaan maar deze kwam ook niet goed door. De dame zou het doorgeven op maandag en laten kijken of ik alsnog zo mijn bestelling kon doen. Op zondag kreeg ik een email dat de 3e bestellingen niet goed door waren gekomen. Dat ik nogmaals moest bestellen, want ze konden het niet voor mij als bestelling doorzetten. De 4e poging. Reeds weer fout. Hij geeft fout aan bij de betaling. Zowel bij ideal als bij achteraf betaling. Vind het erg jammer dat ik niet heb kunnen bestellen waren leuke producten/ aanbiedingen, black friday. Heb al vaker bij jullie besteld en was toen zeer tevreden, maar nu dus niet. Ik heb wederom afgelopen zondag mail gestuurd maar hierop nog geen reactie ontvangen.

Top !!! Snelle levering van een mooi product.

Ik trof dit product hier voor een lagere prijs dan elders. Dan is de keuze snel gemaakt.

Helemaal prima

Snelle levering, snelle reactie

Très bonne expérience

La commande a été effectuée facilement. La livraison est arrivée très rapidement

Très contente

Produits un peu cher par rapport à la concurrence. Mais seul à proposer ces articles. En définitive cela très contente . Livraison très rapide. parfait.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis