Très bien

Conforme à la commande et livraison rapide

zeer goed

Prima en betrouwbaar

Goede website en voorlichting waardoor je makkelijker een keuze kan maken.

Groot assortiment, snelle en goede afhandeling bestelling

Al een aantal jaren vaste klant en naar volle tevredenheid. Groot assortiment, snelle en goede afhandeling bestelling. Ook retour sturen en terugstorten geld gaat prima.

aanrader

positieve ervaring

kan niet beter

vandaag besteld morgen in huis, en erg vriendelijk, al meerdere keren bij weispel gekocht en uiterst de vrede.

Vlotte levering en alles netjes verpakt

geweldig aanbod

genoeg aanbod en keuze

Prima levering en ik zal zeker nog bestellen in de toekomst

It is a good experience

It's the twice time I've placed an order with you and I haven't had any problems and I've received it quite quickly. Another way, I love all your products related with Christmas villages.

achat très bien, livraison nulle

J'aime les produits vendus sur ce site et j'en achète régulièrement. Seulement, leur partenaire de livraison en France est catastrophique ! Pas d'info sur la date de livraison, le livreur ne vient pas, il n'appelle pas non plus et fait un retour comme quoi il n'y avait personne pour réceptionner le colis. Plusieurs mois d'attente, d'appel, d'échange par mail avec le service client pour qu'on finisse par me renvoyer un colis avec Chronopost (et là, aucun soucis). Vraiment, il faut changer de partenaire ! Sinon, un service client de qualité, qui a toujours répondu à mes mails et s'est visiblement démené pour me trouver une solution. Merci à eux.

fast delivery

fast delivery, my goods live up to expectations, order again

S U P E R ! !

Enorme keuze aan voordelige prijzen en een supersnelle levering ! Prima ! Ik ben een zeer tevreden klant.

top

goede service en verwerking

Super goede webshop

Hele goede webshop -snel geleverd -goede kwaliteit -mooie aanbiedingen -lage prijs. Ik zou zeggen bestel alleen hier je kerstspullen!

snel bezorgt en erg mooi kerst huis

mooi kerst huis en snel bezorgt

snelle levering?

Op zondagmiddag besteld in de hoop het pakje dinsdag te ontvangen i.v.m. verjaardag kleindochter. Dinsdagochtend bericht via email "het pakje wordt vandaag bezorgd". Omdat het pakje pas dinsdagmiddag aan Postnl werd aangeboden, kwam het een dag later aan. Telefonisch contact met klantenservice op dinsdagmiddag: "we kunnen het niet oplossen". Te laat voor de verjaardagsverrassing. Een belofte dus van Whispel-village die niet werd waargemaakt. Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is dus een teleurstelling

snel geleverd en goede kwaliteit

leuke webshop en snelle levering ook naar belgie

Dit was mijn eerste keer

Ik zocht een Lemax huisje Marie’s nail studio nergens te vinden maar hier was er een met Marie’s bakery en ja het ging om de naam dus mijn zoon heeft hem voor mij besteld op mijn adres enz.... en ik ben er erg blij mee en hij was vlug in huis ook erg prettig heel hartelijk dank Groet Ria

Retard de livraison

Toujours pas de colis livré je suis très déçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Slechte spullen

Binnen een week waren de lampjes kapot, stekker klopte niet met snoeren, waardeloos

Late verzending

Op werkdagen voor 4 uur besteld betekent niet op zondag bestellen en dan pas op dinsdag versturen waardoor ik het pas woensdag kan ophalen.

Prachtig exemplaar

Prachtige kwaliteit en verpakking bij levering Er was wel een klein tekort aan mijn huisje, bolletje af van een schouw, zat niet in mijn verpakking, jammer! Vandaar geen 5 sterren, anders alles perfect

Zeer goed en correct.

Zeer goed en correct.