objets fidèles aux photos

Depuis près de 20 ans j'achète annuellement quelques éléments pour faire un superbe village. Grâce au site je trouve de nombreux objets. J'aimerais juste des idées de présentation

Produits conformes et livraison rapide

J'ai choisi le site Wishpel-village.nl pour le choix Lemax offert. Les 20% de remise couvre les frais d'expédition (gratuit à partir de 200 euros) Livraison rapide (commande faite le 26 livrée le 28 novembre)

Leuke site!

Volop keuze en een vlotte levering!ze hadden een artikel vergeten op te sturen,maar naar een mailtje werd het de andere dag al geleverd!..top!

Première commande très contente beau sujet livraison OK je vous recommande

goed en netjes geregeld

top

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en een vlotte levering. Stevig verpakt en met track en trace code afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

Keurig verpakt, alles op tijd zeker aan te bevelen

Goed geregeld Alles per stuk verpakt

2ème année d'achats

C'est toujours un plaisir de commander chez ce fournisseur. Choix, délais, tout est OK.

leuken overzichtelijk

ik geniet iedere keer als ik weer zo,n leuke email binnen krijg heb al heel wat ideen opgedaan en goede tips dus ik hoop dat jullie nogg lang blijven en mijn bestelling was netjes en op tijd

Definitely recommended

Just received my order, loved the items. Unfortunately the windmill was damaged all the small parts not attached,(trolley hens, cat etc). The top part was damaged and had 2 wires not connected and the mill wasnt rotating. Since i have diy skills i managed to stan the wires and fix the small parts with glue. The only con now is that the rotating part keeps coming off after some time on. Can you guide me through maybe i will fix it. Thanks

1 ER Commande

C'est ma première commande chez vous de ce fait je n'ai pas assez de recul pour donner un avis constructif. Désolé .

Super service

Sehr guter Händler.

Sehr guter Händler - auch bei Reklamationen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima Service

Nadat ik de bestelling ontvangen had bleek het product defect te zijn. Na contact met de klantenservice te hebben gehad kon ik het product komen ruilen in de winkel. Prima afhandeling en zeker een aanrader.

Heel blij met de nieuwe dingen voor het kerstdorp.

vlotte afhandeling, op tijd bezorgd en de korting is mooi meegenomen, dus heel tevreden.

excellent site pour le choix et l'expédition rapide

Les maisons "Lemax" ont été envoyées rapidement dans un emballage parfait ! Je recommanderai certainement d'autres articles pour agrandir mon village de Noël !!!

prima werk

Zeer klant gericht en goed zijn er toch klachten word het direct goed opgelost.

rapidité

Mon problème a été rapidement résolu. Je vous en remercie

zeer goede kwaliteit

zeer goede kwaliteit. zeer snelle levering. goede communicatie. Mooie duidelijk website

Prima kwaliteit en snelle levering

De cable tram werkte niet bij installatie. Er ontbrak een magneet in de eindstop. Zaterdag gebeld en dinsdag werd de eindstop geleverd Top!

makkelijk bestellen, levering onvolledig

jammer dat bij ontbrekend artikel, dit pas wordt gemeld wanneer verzending reeds is gebeurd. met alle heen en weer geloop tot gevolg. Correcter had geweest te melden dat een uitverkocht artikel niet meer voorradig was VOOR levering zodat dit alles geannuleerd kon worden. wel gek dat je nog steeds op de website het artikel kan bestellen. ook hier zou dan de aanpassing van uitverkocht moeten staan. vind ik persoonlijk een beetje misleiden van de klant om toch ook maar andere artikels te kunnen verkopen. let wel, mijn beoordeling is enkel op dit gegeven gestaafd, niet op iets anders, want het was de eerste keer bestellen voor mij.

Ultra rapide

Bonjour. Commande passé hier matin et effectivement reçue comme promis aujourd'hui. Emballage soigné et article en parfait état. Rien à redire. Je suis absolument satisfaite de mon achat. Merci beaucoup. Céline

Great website

Second time ordering, love the village houses & figures

Na aankoop waren de producten al zeer snel geleverd. Net zoals in de beschrijving staat zijn de producten.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis