super!

alles in orde, snelle levering. Leuke spullen

Zeer vlotte en correcte service. Uitstekend!

Prima webshop. Ruime keuze en elk jaar worden we verrast door vele nieuwigheden. Gemakkelijk te bestellen. Levering gebeurt heel correct, producten zijn heel goed ingepakt in soms gerecycleerd materiaal (top een firma die ook denkt aan het milieu). Bij het uitpakken was één figuurtje beschadigd. Na contactname met klantenservice werd dit kosteloos vervangen. Whispel-village staat voor echte, trouwe service!

Veel keus, snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering alles perfect verpakt Super prijs verhouding Kan niet beter

Zeer goede ervaring

Snelle levering en ook goed verpakt.

ben erg tevreden

Dit jaar ben ik begonnen met een kerstdorp. Op de website veel keus. De snelle bezorging en de korting is ook leuk. Wat ik mis is een lijstje met artikelen om te bestellen bij een filmpje. Nu moet ik de hele website afzoeken naar bv. de juiste lampjes. Maar ben zeer tevreden.

goede en snelle service TOP

goed 100%

Super goed verpakt en heel en snel geleverd ook goede en duidelijke info gekregen

Zie boven

Super efficace

Au top

Uitmuntend

Al een aantal jaren klant, en elke keer weer uitstekend alles goed verzorgd top. 👍🏻

Mooie en duidelijke website, snelle en juiste bezorging.

Goede service snelle levering

Goede service. Er was een product (nog) niet op voorraad. Ik werd keurig geïnformeerd dat het product later in die week geleverd zou worden. Alles werd in een keer uitgeleverd toen het product binnen kwam.

prima kwaliteit

ben zeer tevreden mooi product en snelle levering. prachtig

Topper

Bestellingen zijn makkelijk te maken en alles wordt snel geleverd en keurig verpakt.

Positief

Snelle levering Duidelijke communicatie Nette verpakking

Alles was prima in orde en goed verzorgd

Onze ervaring is uitstekend en we zouden het op deze manier van harte aanbevelen

Alles is fantastisch een snel ❤❤

Een geweldig assortiment en uitstekende en snelle service.

op tijd bezorgd

de volgende dag mijn bestelling binnen en was erg goed verpakt

Goed product,snelle levering

Prima webshop

Goede prijzen en snel geleverd.

De prijzen van zeer goed mee. Ook een ruim aanbod en zeer snelle verzending.

serios

los paquetes llegan en el tiempo correcto bien empaquetados el pedido perfectos es lo mas importante para que el cliente este contento

• ¿Nos recomendarías?

Super service, snelle verzending, mooie aanbod van producten, ruime keuze.. gewoon TOP

Goede website met ruime keuze. Snelle levering

Al jaren super website

De laatste jaren bij wishpel village besteld. Nog nooit problemen. Op tijd geleverd, goed ingepakt. Super veel keus. Dat de kwaliteit maar zo door blijft gaan.

Vlotte,prettige behandeling en levering. Prima verpakt.

Prima en vlotte,vriendelijke afhandeling.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis