eindelijk gevonden

Zochten stoelen voor ons kookeiland. Er staat veel online, en hier en daar wat in de showroom, maar het was zeer weinig om te vergelijken, en niet eat we zochten. Op deze site was het aanbod interessant genoeg, maar nog belangrijker, er bleek een showroom te zijn waar je kon kijken en proberen. We hadden ideeën, maar door de ervaring en kennis hier veranderde dat snel naar iets met meer comfort, en wat beter zou werken in de praktijk. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat, de nette levering, en de service. Zeker een aanrader.

Prima advies en vlekkeloze levering

Uitgebreide showroom, goed advies en vlotte afhandeling.

Super kwaliteit

Mooie barkrukken die zeer comfortabel zitten. Passen mooi in ons interieur

Fijn geholpen, zeker met kleurkeuze

Zijn heel tevreden met onze barkrukken, we hebben advies vd verkoper opgevolgd, Voor de kleur en materiaal Staat perfect. De bezorging was prima!

Goed en deskundig

De medewerker die ons hielp had duidelijk uitleg over de soorten zittingen en het verschil tussen Europese en niet Europese krukken.

enorme keuze

de winkel heeft een enorme keuze aan barkrukken en ander horecameubilair. De verkoper geeft voldoende onderbouwde inlichtingen en is zeer vriendelijk. De levering verliep zoals gepland met zorgeloze nazorg.

Goede en snelle service

Wij werden vriendelijk geholpen en van het juiste advies voorzien. op de afgesproken dag werden de items netjes verpakt bezorgd.

Super tevreden

Prima service en de prijs / kwaliteit van de geleverde barkrukken is uitstekend

Mooie barkrukken gekocht en een geweldige service gekregen toen bleek dat 1 barkruk slecht was afgewerkt. Hulde voor hun inzet en het snel oplossen van het probleem, dat maak je helaas niet overal mee. Zal in de toekomst, indien nodig zeker weer hier nieuwe barkrukken kopen.

Topservice en hele leuke artikelen

We zijn helemaal vanuit België naar de winkel gereden in Hoek van Holland omdat ze barkrukjes hebben die nergens anders te vinden zijn, dit gecombineerd met een terrasje op het strand ( vlakbij ) was het zeker de moeite waard om deze trip te doen. De levering is perfect en volgens afspraak verlopen en nu staan de barkrukjes te blinken in het Eezy Cooking Center!

We zijn goed geholpen in de outlet op een zaterdag (hulp waar nodig maar ook ruimte om rustig even zelf te kijken). We werden na het weekend keurig teruggebeld dat de barkrukken die we uitkozen nog op voorraad waren. Snelle mailbevestiging en levering nog diezelfde week. De barkrukken zijn eenvoudig zelf te monteren. We zijn blij met onze barkrukken en heel tevreden over de afhandeling.

Een goed en eerlijk advies

Wij waren op zoek naar 2 barkrukken en werden getriggerd met een goedkope barkrukken op de site. In de winkel mochten we diverse krukken uitproberen en daarna kregen we advies waarom we welke zouden moeten kiezen. Nu staan 2 barkrukken in onze keuken en zijn er uitermate tevreden over.

Klantgerichtheid volgens het boekje :-)

Na jaren geleden al erg goed geholpen te zijn met kwalitatief zeer goede krukken nu wederom uitstekend geholpen. Van harte aanbevolen!!

Niets gekocht

Niets gekocht kan dus geen oordeel geven

Voldoende keus voor een goede prijs

Ruim 18 jaar geleden voor het eerst krukken besteld bij barkruk.nl, door een ander interieur nu nieuwe besteld. De krukken van 18 jaar oud waren nog in prima staat! Top kwaliteit!

Krukken zijn prima

De krukken werden gebracht door DHL. Ik moest zelf de dozen met de krukken in de lift zetten en boven uit de lift in mijn huis dragen zonder hulp van de vervoerder! Dit vond in nogal een minpunt.

Geweldig geadviseerd en geholpen.

Ik ben zelf naar de winkel geweest voor advies. Heel goed geholpen en de krukken zijn op maat gemaake, en binnen een week geleverd.

Maak je niet druk, ga lekker zitten op een goede Barkruk.

Na een goed advies en tips, de juiste zit en hoogte en de stof uitzoeken, bestellen maar. We zijn blij met de gezellige klantvriendelijkheid, en onder het genot van een kopje koffie ervaar je gelijk de goede hoogte en de perfecte zit.

Snelle levering mooie krukken

Ruime keuze en prima prijzen. De krukken zijn snel geleverd en zijn erg mooi en stevig. Mijn dochter wil er niet meer vanaf!

Zeer vriendelijk ontvangst goede uitleg perfecte levering

Alles is vlot verlopen echter top !

10plus

Geweldig goed geholpen

Top ervaring

Vriendelijk te woord gestaan en helder geadviseerd over de barkrukken. We konden er direct vijf mee naar huis nemen voor een mooie prijs. Een dag later telefonisch nog twee bij kunnen bestellen, deze werden heel snel en goed geleverd! Prima bedrijf om zaken mee te doen.

top service en bezorging

fijn geholpen

Weten waar ze het over hebben ! Waardoor je een goed advies krijg !

Ondanks de levering van een verkeerde kleur is dit op een adequate en nette manier door hun snel opgelost !

Zekkenstraat 23

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkruk.nl

Barkruk.nl biedt een uitgebreide collectie barkrukken voor zowel uw keukenbar, kookeiland of restaurantbar. Met merken als Lapalma, Vondom, F4ALL, Johanson Design en Magis kunt u bij ons terecht voor al uw soorten barkrukken.