Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime selectie barkrukken en het vriendelijke, deskundige personeel. De feedback gaat vaak over heldere adviezen, goede service en betrouwbare levering. Prijs-kwaliteit wordt als positief genoemd en de ervaringen zijn over het algemeen goed.
Professioneel, vakbekwaam en vriendelijk.
25 June 2026
Sander
The Hague
Prima ontvangst, veel keuze, goed bijgestaan in onze beslissing. Bestelling op tijd en keurig geleverd.
2 June 2026
Jean
Brussels
In de winkel zijn we zeer goed geholpen. De mensen daar weten precies wat voor barkruk je nodig hebt. De afmeting die je nodig hebt bij je bar/blad. We zijn om van draaiende krukken naar vast. Ook de service is heel goed. Als er wat is, wordt je direct zo goed mogelijk geholpen. We hebben nu ruim 2 weken de krukken in gebruik en zijn er heel blij mee. Geen gekraak, gewiebel en een hele mooie stof!
18 May 2026
Dominique
Kortenhoef
Geweldige winkel heel veel keus mooie artikelen en aardig personeel zeer goed geholpen.
25 April 2026
Ron
Maassluis
The product was top quality as the previous one! We are very pleased with the supplier, the product and the service!
Beveelt niet aan
22 March 2026
Scarnecchia
Rotterdam
22 March 2026
Marco
Rotterdam
Prima geholpen en goed advies gekregen.
18 March 2026
Dina
Hoeksche waard
Prima informatie gekregen. Fijne krukken. Contact over levering liep niet echt soepel.
7 March 2026
Marianne
OUD-BEIJERLAND
Goede uitleg tijdens ons bezoek aan de Showroom. Zonder druk van de verkoper uitgekomen op de duurdere lijn barkrukken. Zeer tevreden over de geleverde barkrukken. Ze zien er fraai uit en zijn kwalitatief van een hoog niveau. Tussen het moment van koop en levering was er aan onze kant onduidelijkheid over de kleur. Onze onzekerheid is weggenomen door het opsturen van kleurstalen. De verkoper was hierin zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.
4 March 2026
Meindert
Gouda
Na een lastige start ging het goed
15 February 2026
Joel
Leeuwarden
We kregen correct advies en konden verschillende barkrukken in verschillende prijsklassen proberen. De levering zou 10 werkdagen duren, maar dat werden er eerder 35. Makkelijke montage.
14 February 2026
Ronny Van Pelt
Bergen op Zoom
Op zoek naar 4 nieuwe barkrukken bij Barkruk.nl terecht gekomen. Ruime keuze, scherpe prijzen, telefonisch goed geholpen en heel netjes geleverd. Perfect!
11 February 2026
Nils Robert
Vleuten
Ik had een goed, vriendelijk en vlot contact met een medewerker. Alles werd goed geregeld zoals afgesproken. Mooie kwaliteit van de barkruk ook natuurlijk!
10 February 2026
Hélène
Deerlijk
Goed product correct geleverd
5 February 2026
Wim
Leersum
Wij waren op zoek naar 2 barkrukken die lekker zitten. We zijn heel goed en kundig geholpen bij het uitzoeken van het juiste model en mooie stof erop. Én ze zitten inderdaad héérlijk!
21 January 2026
Silvia
Hellevoetsluis
Zondag avond besteld, Dinsdag geleverd. Barkruk komt overeen met wat op de website staat. Heel simpel te monteren.
14 December 2025
Rudy
Beerse (Belgie)
Ruime keus en goede voorlichting over kwaliteit en prijs. Erg blij met de barkrukken
10 December 2025
Nicole
Hellevoetsluis
We zijn (privé) goed geholpen en zijn blij met onze mooie barkrukken tegen een redelijke prijs.
7 December 2025
Marian
Almere
Overzichtelijke winkel en de keuze is uitgebreid
2 December 2025
Mijnie
Hoek van Holland
Goed zitcomfort en een mooi design met heldere kleuren.
26 November 2025
Coby Janssen
Voorhout
Goed geholpen, correcte levertijd.
24 November 2025
Vincent
Vught
Spontaan op zaterdag naartoe gereden, niet echt om de hoek, maar wel absoluut waard. Hadden bijna online gekocht, maar door bezoek aan het bedrijf - direct bij binnenkomst - de keuze gemaakt voor een andere set. Helaas geen magazijn op zaterdag, dus order geplaatst, betaling voldaan en binnen enkele dagen keurig thuis bezorgd. Duidelijke montagehandleiding … Prijs - kwaliteit is werkelijk top!!
19 November 2025
Alexander
Alkmaar
Veel keuze in barkrukken kunnen ook nog op maat gemaakt worden of met verschillende zittingen geleverd worden. Gratis thuis bezorgd.
12 November 2025
Monique
Maassluis
Prima zaak goede service top.
2 November 2025
Barry
Sgravenzande
lang op het internet gezocht te hebben, besloten om naar de showroom te gaan. Heel goed en fijne advies gekregen en binnen no time stond ik weer buitenukken.
13 October 2025
Martin
Amsterdam
Barkruk.nl biedt een uitgebreide collectie barkrukken voor zowel uw keukenbar, kookeiland of restaurantbar. Met merken als Lapalma, Vondom, F4ALL, Johanson Design en Magis kunt u bij ons terecht voor al uw soorten barkrukken.
Zekkenstraat 23
3151 XP Hoek van Holland