bedankt voor uw 10
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Volgens mij bent u wel tevreden over ons, daar u ons bedrijf aanbeveelt bij andere, maar heeft u per abuis ons verkeerd beoordeeld? U heeft ons bedrijf een 1 gewaardeerd. Beoordelingen zijn voor ons extreem belangrijk en wij hopen dat als het inderdaad een fout is u de beoordeling zou willen aanpassen voor ons? Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, HMDH bv
Altijd blij met een 10
Transport blijft lastig..Willen alleen beloven waarvan we zeker weten dat we het waar kunnen maken. Maar zullen er nog meer aandacht aan geven
Horecameubilair.nl biedt een uitgebreide collectie horeca meubilair zoals stoelen, tafels, onderstellen, barkrukken en terras meubilair. U kunt tevens onze showroom bezoeken in Den Haag of Hoek van Holland voor advies.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.