7 March 2020
Apeldoorn
21 April 2019
SkyGliders
Den Haag
Pluspunten
Keurig en snel geleverd. Prima tafelbladen met onderstel.
8 March 2019
Hart van Hippo
Hippolytushoef
fijn te horen
Pluspunten
Goede reacties, duidelijke mails, snel geleverd.
VerbeterpuntenNiet wat betreft deze en vorige zendingen.
20 November 2018
Bert Linde
Dedemsvaart
dank u wel voor de beoordeling
10 November 2018
Miranda
Lemmer
dank voor uw cijfer
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Er werd eerlijk toegegeven dat ze iets niet wisten, wat ik altijd veel fijner vind dan van die bedrijven die dan gaan antwoorden wat ze denken dat je wilt horen.
Verbeterpunten-
15 September 2017
wim vievermanns
venray
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Volgens mij bent u wel tevreden over ons, daar u ons bedrijf aanbeveelt bij andere, maar heeft u per abuis ons verkeerd beoordeeld? U heeft ons bedrijf een 1 gewaardeerd.
Beoordelingen zijn voor ons extreem belangrijk en wij hopen dat als het inderdaad een fout is u de beoordeling zou willen aanpassen voor ons?
Alvast hartelijk bedankt!
Met vriendelijke groet,
HMDH bv
Pluspunten
snelle levering en een goed product
8 September 2017
anoniem
Altijd blij met een 10
Pluspunten
Mooie krukken!
VerbeterpuntenLeveringsvoorwaarden: berichtje gestuurd of die op maandag geleverd kan worden of anders elke dag voor half 10. Ik krijg de stoelen op dinsdag rond 13 uur
14 March 2017
Michael
Schiedam
Transport blijft lastig..Willen alleen beloven waarvan we zeker weten dat we het waar kunnen maken. Maar zullen er nog meer aandacht aan geven
Horecameubilair.nl biedt een uitgebreide collectie horeca meubilair zoals stoelen, tafels, onderstellen, barkrukken en terras meubilair. U kunt tevens onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies.
Zekkenstraat 23-25
3151 XP Hoek van Holland