Geen antwoord op mail; verpakking beschadigd; toestel ok

-17/4/2025 stuurde ik [email protected] vooraf de vraag of het ook met ophaalpunten ging in België : nooit antwoord gehad -verpakking vd bloeddrukmeter was wat beschadigd, er stak een pakje van 4 alkalinebatterijen bij (bovenop de twee bij de meter) : ter compensatie ? maar dan zonder enig overleg.

Perfecte levering

Grandioos

De vorige bestelling was ook super dat blijft je bij. En Amazon Bol. Redden zich wel.

Goede ervaring

Bestelling ok en zeer betrouwbaar

De levering van het bestelde is altijd snel.

Altijd snel en goed verpakt.

OK

Supersnel geleverd. Duidelijke emails alsook deze om het pakje te volgen. Mijn 1ste bestelling bij CheckFit. Hier alleszins een heel tevreden klant.

Was super correct

Geen opmerkingen!

Snel geleverd. Goede prij. Goede aftersales service

Wat een vlotte verzending!

Heel tevreden

Duidelijke beschrijving

Snel duidelijkheid goede producten

Wachten en nog eens wachten op bestelling

En dan maar beloven voor een compensatie nooit gezien!!!!

gemakkelijk te bestellen

het product wat ik besteld had is gelijk aan wat op de site staat dus het past perfect.

Prima, snelle levering!

Prima, snelle levering!

Perfect service

Ik ben dik tevreden met alles.

prima snelle service

super.

snel besteld = snel geleverd. en goed verpakt.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Prima

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Prima

Jullie zijn rechtstreeks goedkoper

Alles heel snel geregeld , complimenten

goede producten voor goede prijzen en snel bezorgd

Alles ging goed en snel

Alles ging goed en sneller dan verwacht.

Goed produkt voor goede prijs.

Goed produkt voor goede prijs.

Doet het prima.

Betrouwbaar, duidelijke info, goede P/Q, snelle levering

Website is duidelijk, informatie en betrouwbaar, met contactgegevens (ook telefonisch) voor ondersteuning bij (product)vragen. Kwalitatieve producten, goede prijs/kwaliteit, zeer snelle en degelijk verpakte levering. Geleverde Omron bloeddrukmeter met bijgevoegde duidelijke handleidingen, werkt geheel naar behoren.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.