Goede informatie website en vriendelijk personeel (telefonisch) Daarbij ook nog snelle levering, de volgende dag PostNL afhaalpunt.

Heel duidelijk en ik werd goed op de hoogte gesteld voor bezorging.

Prettig

Vlugge bediening

Snel en correct!

Ik heb een stappenteller van Omron gekocht. Goede communicatie, snelle levering en erg blij met het product.....super dus!

Goede prijs en levering zeer snel.

Goede prijs en hele snelle levering!

Prima geregeld

Ik Adriaan wilde wel eens weten hoeveel stappen ik zoal maakt op een dag. Mijn interesse was gewekt in een echte stappenteller. Zo kwam ik op de side van Chekfit en zocht daar een stappenteller uit en bestelde die. Deze stappenteller heb ik enkele dagen uitgeprobeerd. Maar beviel niet zo en wasniet zo geschikt voor mij. Ik nam via mail kontakt op met Chackfit, of ik hem mocht omruilen , dat kon ik vroeg hun advies welke dan geschikt was voor mij en mijn behoeftes. Zij gaven mij het advies om de EX210 te nemen en stuurden mij zelf de kompleet gebruiksaanwijzing. Ik ging accoord en zo kwam ik in het bezit van de EX210, die bevalt mij prima. Ook financieel werd het allemaal prima geregeld. Ik ben dan ook zeer tevreden met de fijne afloop en de geweldige service die zij mij geleverd hebben In een woord geweldig. Het aan bevelen meerrrr dan waard Groet Adriaan Hamelink . GROETEN ADRIAAN HAMELINK

Snel geleverd goede prijs top kwaliteit

Snelke levering!

Snelle levering!

Geen antwoord op mail; verpakking beschadigd; toestel ok

-17/4/2025 stuurde ik [email protected] vooraf de vraag of het ook met ophaalpunten ging in België : nooit antwoord gehad -verpakking vd bloeddrukmeter was wat beschadigd, er stak een pakje van 4 alkalinebatterijen bij (bovenop de twee bij de meter) : ter compensatie ? maar dan zonder enig overleg.

Perfecte levering

Grandioos

De vorige bestelling was ook super dat blijft je bij. En Amazon Bol. Redden zich wel.

Goede ervaring

Bestelling ok en zeer betrouwbaar

De levering van het bestelde is altijd snel.

Altijd snel en goed verpakt.

OK

Supersnel geleverd. Duidelijke emails alsook deze om het pakje te volgen. Mijn 1ste bestelling bij CheckFit. Hier alleszins een heel tevreden klant.

Was super correct

Geen opmerkingen!

Snel geleverd. Goede prij. Goede aftersales service

Wat een vlotte verzending!

Heel tevreden

Duidelijke beschrijving

Snel duidelijkheid goede producten

Wachten en nog eens wachten op bestelling

En dan maar beloven voor een compensatie nooit gezien!!!!

gemakkelijk te bestellen

het product wat ik besteld had is gelijk aan wat op de site staat dus het past perfect.

Prima, snelle levering!

Prima, snelle levering!

Perfect service

Ik ben dik tevreden met alles.

prima snelle service

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.