Toppers.

Prima uitleg en de volgende dag in huis! Geweldig.

Top, snel geleverd.

goede communicatie

prettige communicatie en omruilen apparaat ging gemakkelijk. ook portvrij terugsturen is prettig.

Een van de goedkoopste leveranciers

De bloeddrukmeter netjes ontvangen

geweldig

prima afhandeling van de bestelde producten

Perfecte service

Bestelling was binnen 24 uur geleverd

Très bon testeur de glycémie

Ok

gewoon gedaan wat men beloofde

telefonisch nog een vraag gesteld, keurig beantwoord.

Bijzonder snel.

Snel en goed apparaat

Snel, accuraat

Na bestellen van een bloeddruk meter kwam het de volgende ochtend al aan. Keurig verpakt. Ook bestellen en communicatie ging erg porettig.

Netjes op tijd geleverd

Eerste indruk is prima product nu afwachten in gebruik

mijn eerste ervaring was prima

top door gaan zo

Prima bloeddrukmeter.

Levering product prima, betaling achteraf slecht.

Het afleveren van de OMRON M3 was snel en goed. Dat er achteraf betaald kan worden ook prima. De uitvoering van het achteraf betalen ging vreemd. Nadat ik betaald had via Ideal kreeg ik een melding dat er iets verkeerd was gegaan. Bij het nagaan op mijn bankrekening bleek de betaling normaal afgeschreven. Het betaal bedrijf gebeld. Koste veel moeite ze aan de lijn te krijgen. Men melde mij dat men kon zien dat de betaling goed was verlopen en dat ik sowieso hiervan een bevestiging zou krijgen. Die mail heg ik nooit ontvangen.

Grote sortering, prima service

Op internet had ik gezocht naar bloeddrukmeters. Ook aanbevelingen van de Hartstichting en de Consumentenbond gecheckt. Checkfit bleek een behoorlijke sortering te hebben. Ook hun prijzen zijn stevig concurrerend. Na een foutje mijnerzijds, gebeld met hun klantenservice en het werd direct rechtgezet, waar maak je dat nog mee? De volgende dag (zaterdag) werd het pakketje al geleverd. Kortom: Checkfit, van harte aanbevolen!

Helemaal naar wens gegaan

Snelle verwerking, top!

Snel en volledig geleverd

En een prima prijs

Gewoon goed

Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering en perfect verpakt.

ik heb de strips voor een vriend besteld

niets te melden; bestelling geplaatst; betaald; strips geleverd bij de vriend.

Zeer goede en snelle service!

Zeer goede en snelle service!

altijd snel en netjes geleverd, goed spul

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.