Snelle levering.

Ik zocht een eenvoudige maar goede stappenteller. Deze Omron blijkt de juiste keuze. Snelle en keurige levering. Ook nog de laagste prijs. Helemaal blij mee.

Voldeed volledig aan verwachtingen.

Correcte en snelle levering van hulpmiddel.

Bestelling is netjes geleverd ondanks ik niet thuis was heb ik het bij een afhaal punt op kunnen halen.

Alles prima

Goede communicatie, keurige prijs, zeer snelle levering. Heel tevreden.

Op het hoofdstuk verzenden na, alles dik voor elkaar.

Zoals hier boven aangegeven haperde (de tijdstippen ).Misschien was Post NL hier debet aan, zo ja, score naar 9.

Snel geleverd. Goede service

Prima advies gekregen van medewerker. Erg tevreden ook met de Omron apparatuur.

Niet tevreden met de batterijen

De bloeddrukmeter is volgens aankondiging prima ontvangen. De Duracel batterijen zijn meer dan een jaar vervallen. Best before Mar 2021, vandaar de 3 sterren. Personeel, die de producten versturen, moeten daar beter opletten!!!

top

goede producten voor een goede prijs, snelle levering

Super goed.

Goed netjes op tijd levering.

snel en goedkoop geleverd

snel en goedkoop geleverd

Uitstekende service.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Snelle levering (de volgende dag) en een goed product! Tot mijn verrassing kon ik meteen de eerste keer achteraf betalen!

Prima snelle levering

Kan nog niet beoordelen daar ik het maar net in gebruik heb genomen

Zoals hier boven vermeld, kan nog niet beoordelen. Maar het ziet er goed uit.

CheckFit zegt wat het en doet wat het zegt

Overzichtelijke site, veel keuze, overzichtelijke bestelprocedure, goede communicatie over voortgang/aflevering bestelling, afgeleverd binnen de beloofde termijn in stevige verpakking!

Alles zeer perfect.

goede serviese

goede verpakt en tijdig bezorgd was uitstekkend

Houdt zich aan de afspraken en levert een goed producht

Verder niets aan toe te voegen

Snel en correct

Duidelijke website

heel tevreden

snelle levering, voldoet aan verwachting

geleverd zoals afgesproken, getest en goed bevonden

prima overzichtelijke site

de bestelling ging simpel, en de juiste producten gevonden

Is zeergoed

Kan er vlot mee werken

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering.

Gewoon zoals het hoort te gaan

Alles gewoon naar wens. Prijs,kwaliteit de bezoring. Mooi product.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.