Verzorgde verzending

De aangekochte goederen zijn zeer goed verpakt en vlug verzonden.

Goed product en snel bezorgd

Artikel is prima Verzending was vertraagd

Goede prijs en uitstekende service

Bloeddruk meter gekocht voor zeer goede prijs.

Snel netjes

Snelle levering, goed verpakt.

Product werd dezelfde dag verzonden. Goed verpakt. Goed aangekomen.

Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima keuzemogelijkheden met duidelijke omschrijving en vlotte levering

super

goede site, snelle levering

Pure toeval en verder lekker dichtbij huis.

IK heb die spullen nodig omdat ik niet net als mijn zuster door de suiker vroegtijdig aan mijn einde wil komen Daarom controleer ik zelf ook regelmatig hoe mijn suiker er uit ziet Ik hoef gelukkig nog niet te spuiten maar zelf alles in de gaten houden is voor mij een must

Vlotte levering, top in orde.

Altijd goede informatie gekregen over de werking van bloedglucosemeter.

Correct afgehandeld.

Top, goed, snel,

Top, goed snel….

Correcte levering,goed verpakt.

geweldig GOED bedrijf zeer goede service

Ik had een glucosemeter besteld het prikapparaat werkte niet naar behoren nadat ik telefonisch contact had gehad en probleem had uitgelegd stuurde checkfit zonder gezeur een complete nieuwe set. Dit noem ik SERVICE en GEEN GEZEUR GARANTIE.

Zonder poespas goed product snel geleverd

Ik had al eerder het zelfde product bij CheckFit besteld en nadat ik een kopie had gemaakt van de juiste artikel benaming uit de vorige zending was het verder een eitje om de bestelling te plaatsen en te betalen. Dit was in het weekeinde maar maandag werd het product goed verpakt en zoals besteld geleverd, Dus vanaf bestellen tot ontvangen alleen maar positieve ervaringen. Ik zou, indien nodig, zo weer tot bestellen overgaan.

Mooi product!

Ik denk een goed apparaat ontvangen te hebben. Alleen de verzending duurde wat lang. Een ander pakket, dat later besteld was, werd door post.nl toch eerder bezorgd?!

Gunstige prijs en snelle levering.

Prima werkende website en snelle levering Top.

Goed artikel en een vlugge levering meer moet niet zijn Mvg

Optimale ervaring

Uitstekend in de communicatie en doen wat ze zeggen. ZEER GOED !

Snelle levering en een gunstige prijs

Duidelijke en correcte behandeling

Goed en vlot

Snelle levering, uitstekend product

Goed werkend product

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.