Snelle levering, goede kwaliteit

Na een keuze te hebben gemaakt uit het heel ruime assortiment werd er snel geleverd. We zijn heel tevreden met de bloeddrukmeter.

Snelle reactie

Er werd snel gereageerd en helder uitleg. Prima ervaring

Snelle en hele goede service

Fijn contact en goed advies en binnen paar uur in huis.

Bestelling probleemloos geleverd, binnen afgesproken termijn

Alles is volgens verwachting verlopen

Doet precies wat een bloeddrukmeter moet doen.

Doet precies wat een bloeddrukmeter moet doen, en zuivere meting geven, Handig in gebruik, batterij gebruik moet ik nog even afwachten. Er kan ook een 6 volt adapter aangesloten worden. Net één week in gebruik.

Goeie producten voor een nette prijs

Ik heb eerst gebeld naar CheckFit om me te laten informeren over bloeddrukmeters. Daarbij kreeg ik een goed advies en heb ik een bloeddrukmeter besteld. De volgende dag had ik 'm al in huis. Geweldig.

perfect

ik heb geen klachten

Heb ik al ingevuld, echt gewoon goed.

Snel en goed

Snel en goed

snel leveren .

perfect service

Snelle correcte levering voor goede prijs

Bedrijf maakte betrouwbare service gerichte indruk op hun website en van reacties van eerdere klanten. Was een helder advies en een goede prijs. Levering was snel en goed verpakt.

Duidelijke artikelomschrijving en snelle levering

Vlotte bestelling, snelle levering tegen redelijke orijs

Netjes en snel geleverd.

Heel makkelijk om te bestellen. En netjes verpakt en snel geleverd .

Goed geregeld

Snel en alles duidelijk gecomniceerd

Alles uitstekend verzorgd!

Snelle levering. Scherpe prijs. Betrouwbaar.

Perfect product en een snelle levering.

Het product is precies zoals omschreven op de site, de werking is heel goed en de levering snel! En, heel belangrijk: de beste prijs op deze site.

Doet gewoon wat er gedaan moet worden

Bestelde artikel werd 1 dag later bezorgd. Dat is volgens mij precies wat een webwinkel doen moet. Op basis van deze ene ervaring kan ik niet vaststellen of dit normaal is voor dit bedrijf of dat ik gewoon geluk heb gehad. Dat maakt mijn aanbeveling dus vrij subjectief.

Besteld; geleverd en op tijd bezorgd, zoals het hoort

Besteld; geleverd en op tijd bezorgd, zoals het hoort

Snelle levering van een prima bloeddrukmeter

De site van Checkfit is heel duidelijk en overzichtelijk en de beschrijving van alle mogelijkheden van de verschillende bloeddrukmeters is ook heel uitgebreid. Vergeleken met de prijzen van andere sites komt Checkfit ook erg goed uit de bus. Binnen twee dagen had ik mijn bloeddrukmeter in huis en ik ben erg blij met mijn bloeddrukmeter, omdat ik vrij stevige armen heb, springt de band van veel bloeddrukmeters bij mij los, zelfs in het ziekenhuis! De speciale voorgevormde band van mijn Omron 3 comfort voldoet prima en beveel ik zeker aan!

volgens afspraak

zie boven

Alles volgens plan gelopen. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Het product voldoet aan de eisen.

Snelle levering en goed verpakt.

Alles top geregeld. Goede bloeddruk meter.

tevreden

goede info, snelle levering

De website geeft veel informatie over de verschillende bloeddrukmeters. Bestellen is simpel en het produkt wordt snel geleverd.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.