bestelling met bevestiging vlot verlopen

Bij eerste levering was er een product fout geleverd. Na èèn telefoon is de fout direct recht gezet. Dus .... iedereen tevreden!! Ben tevreden van de opvolging en goede werking.

Goed vindbaar Engelse verzending

uitstekende ervaring

Alles prima verlopen

prima bedrijf

Beloftes worden nagekomen. Zending prima verpakt en op tijd afgeleverd. Ik bestel hier al vele jaren.

goede service kon product omruilen zonder moeite

Snel geleverd, keurig/stevig verpakt. Mooi apparaat, simpel te bedienen

Bijzonder positief

Had een kleiner manchet voor bloeddrukmeter nodig. Volop geinternet, maar voor dat model niet verkrijgbaar. Na 1 telefoontje proberen ze een model uit, bellen kort daarop op dat het werkt, zodat ik het kon bestellen. Prima service.

prima bedrijf

Ik heb altijd telefonisch contact , altijd tijd voor een praatje, en een vlotte levering.

Alles super in orde, correct geleverd en mooi verpakt incl factuur

Artikel perfect.

Het is gewoon erg goed

Gewoon heel goed

Top geregeld/afghehandeld.

Niets aan toe te voegen.

Uitstekende service

Door omstandigheden heb ik de bloeddrukmeter retour moeten doen. Hij is netjes op de afgesproken tijd door iemand van het bedrijf opgehaald.

Perfecte service!

Snelle en correcte levering

Betrouwbaar, snel en correct voor een correcte prijs

Redelijk

Eenmaal bezorgd ,las ik dat de bestelde stappenteller ingesteld had kunnen worden door checkfit. Hoe plezierig zou dat geweest zijn voor mij als senior……..

Goede verpakking. Mooi product

Zeer correcte behandeling/levering

n.v.t

zeer goed en correkt bedrijf

De bestelde artikelen worden de andere dag al bezorgd Als dit niet zo is ligt het aan TNT post dit is een waardeloze instelling die je geen tijd gunnen om open te doen en dumpen het pakket bij een afhaalpunt .

Snel en goed verzonden. Reageren snel als je alsnog een vraag hebt.

Makkelijk te bestellen en volgende dag al binnen.

Snelle levering, prijs kwaliteit zitten juist.

In 1 woord goed

Goede site en goede levering. Apparaat werkt goed en handig in gebruik met opslag via app en Bluetooth verbinding.

Zonder meer goed

Nog niet veel ervaring, maar ziet er allemaal goed uit.

Prima! Vlotte levering

De weegschaal kwam vlot, deed het goed. Tevreden

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.