Snelle levering Ruime keus Had een probleempje met retour zending en werd direct goed opgelost.

Goed apparaat en op tijd bezorgd

Ik ben tevreden

Super snelle levering!

product was goed ingepakt, geen beschadigen tijdens vervoer.

Tevreden over de bloeddrukmeter, makkelijk te hanteren.

Een klein minpuntje. In de gebruiksaanwijzing staat dat de slang om lucht in de manchet te pompen richting ellenboog moet zitten, op de tekening op de manchet staat het net omgekeerd.

Zeer goede service !! Blij met mijn bestelling.

Zeer goede service !! Kan niet echt van Postnl. worden gezegd. Levering van mijn bestelling door hun 2 x mislopen.

snelle levering goed verpakt

Geen enkel probleemsnelle levering

Twjfel

De twijfel ligt aan mij: ik heb moeite met het instellen...oftewel het gebruik van de stappenteller...dus ligt hier bij de andere 3 stappentellers! Daarbij Post.nl zou het thuis leveren...hele middag gewacht...niet aan de deur geweest...en naar een postdepot gebracht....geen stijl!!!

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling!

Doet alles wat ik er van verwachte

Ik heb er nog weinig ervaring mee, maar prima toestel

Goede kwaliteit

We zijntevreden met de kwaliteit en bescherming van de geleverde mondmasker.

prompte levering (alleen vertraagd door post.nl) en redelijk geprijsd

snel geleverd

het bestelde artikel was bij ons bekend, het is besteld ter vervanging van eenzelfde die niet meer voldeed, de prijs bij checkfit was een hele sterke, vandaar hier gekocht.

Zeer snelle levering

Snel en op tijd geleverd

Snel verstuurd, goed product

Snelle service goed product

Makkelijke stappenteller Eenvoudig in gebruik en voldoet voor ons Super blij mee zijn al volop onze grens en aan het verleggen

Online besteld

Tevreden over online bestelling en levering.

Snelle levering. Goed materiaal

Ik bestel er opnieuw een.

Prima geregeld.

Correcte, snelle afhandeling en veilige betaling via Ideal

Webshop waar men veilig kan bestellen Afhandeling in goede handen.

Stappenteller werkt goed.

NL beschrijving/handleiding is ook goed.

geleverd waar ik om vroeg binnen normale tijd

goed gedaan

Prima. Besteld en de volgende ochtend bezorgd.

Zie boven

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling

Goede prijs, vlugge afhandeling, verzending en ontvangst van de aankoop. Als ik één minpuntje mag geven.... Belgische klanten dienen €2 extra aan verzendingskosten te betalen. Dit is zowat de enigste Nederlandse webshop waarmee ik samenwerk die hiervoor een toeslag vraagt!

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.