Perfecte levering en bloeddruk meter voldoet aan de normen.

Afhalen was (vanwege corona maatregelen) niet mogelijk. Lokaal bezorgen wel. Bestelling binnen 2 uur in huis. Super.

uitstekende service!

Gebeld over product, uiterst deskundig geholpen en gratis bezorgd na 1 uur (omdat ik in de buurt woon van de webshop) Wooh! Dát is pas service!

Positief maar te kort in bezit om volledige gebruikskwaliteit te beoordelen

Apparaat gekocht op basis van testen in de consumenten gids. Pas zeer recent in gebruik dus nog niet weinig ervaring. Handleiding wat onoverzichtelijk omdat deze uit 2 bijlagen bestaat (1 met een apart Nederlandstalig deel en nr 2 uit meertalige antwoorden bij elkaar). Apparaat en hulpstukken zien er degelijk uit. Eerste indruk is positief. Ondanks de gevreesde St Nicolaas drukte 2020 supersnel bezorgd.

Duidelijke site, goeie prijs en vlotte levering !

Duidelijke site, goeie prijs en vlotte levering !

supersnelle levering, top!

Heel erg blij met de snelle levering.

Goede producten tegen nette prijzen.

Persoonlijk contact is zeer waardevol.

Vertraging vanwege drukte bij de bezorgdienst. Checkfit had al wel aangegeven dat hier kans op zou zijn. Navraag gedaan en dan krijg je echt snel en persoonlijk een reactie. Top. Onze bestelling is nu binnen en alles zag er keurig verzorgd uit en compleet.

Goed, aanrader.

Goede website, snelle levering, goede verpakking.

Snel en naar verwachting

Prettige site, duidelijk en prettige prijs.

Goede voorlichting, snelle levering, meer wil een klant niet

Snelle service en bezorging, top!

Snelle service en bezorging, top!

Goed, snel, vriendelijk...

Top....

Koop zelden iets online maar dit bedrijf geëgde goede service snelle levering en prima webside

Overzichtelijk, snel en tegen een nette prijs geleverd

Zeer Tevreden

Prima webwinkel

Netjes geleverd en voldoende info over levertijd.

Snel en keurig geleverd

Kan niet beter!

Goede website; duidelijke bestel instructies; en snelle levering. Top!

Prima product, snelle levering.

Een perfecte bloeddrukmeter van Oron M7 intelli afib

Snelle verzending. Goede verpakking. Leuk geprijst.

Alle begrip voor vertraagde verzending.

Goed product ontvangen, keurig verpakt. We zijn zeer tevreden.

Goede aftersales

De verlate bezorging werd goed gemonitord en antwoorden op mijn vragen en opmerkingen waren attent.

Ik ben tevreden

Fijne stappenteller.

Goed product

Goedemiddag. Na wat vertraging de Omron M4 Intelli IT ontvangen. Deze gelijk geprobeerd en en werkt perfect. En in combinatie met de app helemaal goed. Zeer aan te bevelen. Met vriendelijke groet. C Zeeven

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.