Gewoonweg goed

Artikelen netjes en kwaliteit zoals aangegeven op de website.

Prima overzichtelijke site en snelle levering

Vlotte levering en een prima product en dan heb ik het over de Omron Stappenteller.

Super tevreden.

Bij de plaatselijke apotheek was het niet mogelijk om de teststrips voor mijn glucosemeter Beurer GL50 aan te kopen, bestellen bleek ook niet te kunnen. Via CheckFit had ik de strips binnen de 24 uur in huis.

goede verhouding prijs / kwaliteit

product werkt goed, eenvoudig te bedienen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Checkfit heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding en wordt snel geleverd.

Goed geholpen

Met dank aan de klantenservice die direct mijn vraag wist te beantwoorden zodat ik het gewenste product kon bestellen en het twee dagen later in huis had.

prima en snel geleverd

snel geleverd en prima product oor thermometer.

Positief

Ik bestelde een noodzakelijke product dat momenteel moeilijk te verkrijgen was. Binnen de 10 dagen had ik de bestelling in huis, perfect in orde qua prijs, kwaliteit en verzending. Mooi zo. Tevreden klant.

Suoer!

Zeer snelle levering!

Goede klantenservice, snelle levering

Toen ik een product bestelde, bleek deze er anders uit te zien in het echt dan op de foto. De klantenservice belde mij nog geen kwartier later om dit te melden. Daarna hebben zij mijn order snel verstuurd en had ik het 2 dagen later in huis. In deze drukke periode al met al geweldige service dus!

CheckFit doet wat ze toezeggen, dus wat wil je nog meer👍

CheckFit doet wat ze toezeggen, dus wat wil je nog meer.

Correcte levering

De eerste terug op de markt voor oximeter. Bedankt

Positieve eerste kennismaking

Kende CheckFit niet, maar omdat ik mijn oude stappenteller wilde vervangen, kwam ik na enige gegoogle bij CheckFit. Uitstekende kennismaking, zij hebben een ruim assortiment - en niet alleen in stappentellers - en de communicatie met de klant is uitstekend verzorgd. Ben dus zonder meer tevreden.

Goede service!

Goede service!

Snel geleverd, geen gedoe

Eenvoudig bestellen, eenvoudig betalen en rustig op de koerier wachten. Die ook nog eens op tijd was.

Doen wat ze beloven.

Super service, op de beloofde dag geleverd.

Goede en snelle levering

prima website, duidelijk met bestellen en goede verzending en bezorging

prima website, duidelijk met bestellen en goede verzending en bezorging.

Snelle levering. Product zoals verwacht

Mijn 1e bestellingen ontvangen, zien er prima uit! Snelheid leveringen wat minder maar dat zit 'm meer in de drukte bij PostNL wegens coronnavirus! Overigens werd dat door PostNL goed gecommuniceerd via de email!

Top webshop

Mijn ervaring is goed met de webshop, ik had zelf iets verkeerd ingevuld en was voor hen geen probleem ze hebben het dezelfde dag hersteld en de levering was qua tijd ook geen probleem

Helemaal tevreden

Goede informatie En pakket snel bezorgd

ben helemaal niet tevreden !!!!!

heb 2 zendingen betaald en maar 1 gehad, loopt al van 1 april, ik heb gebeld, ze zeggen dat ze geweest zijn en onduidelijk adres als excuses, mijn naam staat klaar en duidelijk op de bel; en ben meer dan 2 weken niet uit mijn " KOT" geweest. dus grt

heel goed

snel en goed geleverd. puntje van aandacht, ik kreeg een paar uur na mijn bestelling een (nep)mail over verzending van een pakketje, dit wekte bij mij de indruk dat dit van u vandaan kwam. mogelijk heeft u een lek in uw systeem waar mijn mail adres vanaf is gehaald. kan natuurlijk ook toevallig zijn, dat dit (nep)mailtje mij bereikte vlak nadat ik mijn bestelling bij u had geplaatst.

goed product tegen een scherpe prijs

Prima communicatie, snelle levering (ondanks Corona), duidelijke site. Zeer goede prijs-/prestatie-verhouding.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.