Vlot en goed geleveed

vlotte levering

Niets op aan te merken.

Snelle keurige levering!

Prima bloeddrukmeter.

Levering als afgesproken en netjes verpakt. Tevreden.

Goed product top

Zeer goed product en snelle levering top

Heldere online communicatie

Duidelijk on line bestelproces en communicatie over levering. Vlotte levering.

Prima levering!

Geen enkele opmerking over de levering, snel geleverd en goed verpakt!

Goed product supersnel geleverd.

Bloeddrukmeter functioneert prima. De volgende dag al in huis.

Snel bezorgt door eigen personeel top.

Kan niet beter thx.

Snelle levering, perfecte service.

Zo snel geleverd, buiten mijn verwachting, keurig verpakt en het geleverde product is van prima kwaliteit!

onder de indruk

Op advies van mijn arts heb ik een bloeddrukmeter aangeschaft, zodat ik iedere dag kon meten. De bestelling van de Omron M7 etc. ging van een leien dakje. De levering was een dag eerder dan aangekondigd waardoor ik snel aan de slag kon met mijn nieuwe apparaat.

snel en goed

Duidelijke webshop, no nonsens. Heldere productinformatie. Snelle levering.

Veilig om hier iets te kopen. Webshop is overzichtelijk en biedt alternatieve keuzes. Deze shop levert snel uit, ze doen wat ze beloven.

snelle levering tegen scherpe prijs

Snelle afhandeling en goed produkt.

Zeer snelle levering!

Prima apparaat, en snel geleverd!

prima, snelle levering. Goed product voor een goede prijs.

prima in alle opzichten

Vlotte levering tegen een billijke prijs.

Mijn bestelde bloeddrukmeter werd snel geleverd. De prijs van de meter was heel concurrerend met in vergelijk met andere leveranciers. Het was prettig dat de levering te volgen was op de eigen website van CheckFit.

Grandioos

Werkt zeer goed.Vlot ontvangen

Alles ok

Snelle levering, goede prijs, prima klantenservice.

Aanrader!

Goede service, goede bereikbaarheid, vriendelijke klantenservice, snelle levering, scherpe prijs en goed verpakt. Een aanrader dus!

Keurige levering

Geleverd als beloofd, voor een concurrerende prijs.

Super! Had eerst per abuis verkeerde bezorging door gegeven. Hierover gebeld en e.e.a. werd direct hersteld. Volgende dag werd het product netjes geleverd en tegen een scherpe prijs.

TOP

TOP

gewoon ontvangen wat ik wilde en toen een concurrerende prijs

goede ervaring

Alles prima top zal u aanbevelen

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.