Niets op aan te merken!

Niets op aan te merken: tijdig, compleet, rededelijke prijs, goed verpakt...

Zeer tevreden klant

De volgende dag product geleverd en uiterst degelijk verpakt, prima!

Snel en goed geleverd

👍

Uitstekend.

Alles is naar wens verlopen !

Snelle en goede service!

Bestelling geheel volgens verwachting binnengekregen.

Niks mis mee

Snel geleverd. En vlot gereageerd op een vraag.

Prima.Heel tevreden.Keurig op de afgesproken tijd.

Goede ervaring.

Alles naar wens.

Zoals geschreven, alles naar wens.

Waren zonder meer goed

Concurrerende prijs en correcte levering

Levering niet in orde

Na mijn bestelling op 14/11 kreeg ik op 15/11 bericht dat de goederen wellicht konden verwacht worden tegen 17 uur op 15/11. Zonder verwittiging ben ik vandaag op 19/11 naar afhaalpunt getrokken, waar mijn goederen wel geleverd waren, maar waar een erg onvriendelijke bediende mij tegen zijn zin verder hielp. Hij beschikte ook niet over een scanapparaat, zodat hij op zijn smartphone een hoop gegevens van mijn identiteitskaart moest overtypen. Duurt het dan echt 3 dagen om mij per mail te verwittigen dat de goederen kunnen afgehaald worden? Goederen zijn OK en snel in Antwerpen, maar o wee als ze in een afhaalpunt belanden.

Snelle levering en de goedkoopste prijs.

Ik heb deze nog maar enkele dagen,dus kan ik hem nog niet goed beoordelen.Tot nu toe vind ik hem wel erg makkelijk in gebruik.Je moet echt geen dokter zijn om er mee om te gaan.Meer moet dat niet zijn.....

Prima snelle levering

Goede snelle levering

Mijn ervaring goed product en correcte en snelle levering dit bedrijf beveel ik van harte aan.

Netjes en op tijd geleverd

keurige levering

Vlot en snel geleverd. Bij telefonisch vragen over het product goede informatie

Aardige man, Dirk, maar helaas niet alle data teruggevonden dus dat is balen!

Ruim 1 miljoen 'items' teruggevonden op mijn gecrashte externe harde schijf 3TB. Veel onleesbare rotsooi. Zo'n 12000 foto's zijn wel redelijk uit de strijd gekomen. Veel word en excel- bestanden zijn niet teruggevonden of niet niet leesbaar. Al met al een duur geintje!

Goede website, snelle en correcte levering.

Alles keurig in orde.

Prima produkt

Snel ontvangen en doet wat het moet doen. Prima!

Gewoon goed

Nog geen problemen met chekfit gehad

Goed product

Is iedereen aan te raden, ze doen wat ze beloven

Niets mis mee

Na het versturen van het verkeerde produkt,werd meteen het goede verstuurd terwijl het verkeerde nog niet terug gestuurd was. Veel vertrouwen dus. Snelheid en vooral prijs was ook ok.

Prima prijs en snelle respons

Website snel en aftercare is top.

Prima, snelle levering

Probleemloos

Heel het proces goed en snel

Volgens afspraak en niet minder

Aflevering volgens afspraak goed verpakt en zonder beschadiging overhandigd.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.