👍

Duidelijke website, en prima levering.

perfecte levering.

Alles volgens afspraak,,,

Keurige afhandeling en snelle levering

Bestelling volgende dag geleverd, het werd wel 21.30uur maar de aflevering is keurig verzorgd.

ALLES KLOPT!!!

ALLES KLOPT!!!

Snelle levering, en service.

Snel geleverd en goed product ontvangen.

Goede en snelle levering .

Bloeddrukmeter werkt prima.

Perfecte levering.

Op vrijdagavond besteld en de volgende dag geleverd.

Helemaal perfect . . .

Kan het niet mooier zeggen: "HELEMAAL PERFECT."

Volgende dag al in huis.

Supersnelle levering. Makkelijk vergelijken.

snelle levering top

Snelle levering en goede informatie van status.

omron i7 intelli besteld en werd netjes bezorgd op het afleveradres. Bericht van verzenden en aankomst is goed geregeld. Apparaat is geleverd incl batterijen en de sleeve past goed om de arm. Het fijne van dit apparaat is dat ik alle metingen op mijn iPhone kan synchroniseren en een mooi overzicht krijg per dag en de statistieken per week/maand en jaar kan bijhouden. Deze gegevens kan je laten zien aan de huisarts indien gewenst.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs, precies wat je van een webshop verwacht!

keurig volgens afspraak geleverd

Levering is oké !

Product nog niet echt gebruikt, dus daar nog geen mening over, ziet er wel degelijk uit. Wel een minpunt dat er lege batterijen bij geleverd zijn, dit hoort toch niet zo !

Hele snelle levering

Snelle levering. Goed product.

Snelle levering van bloeddrukmeter. Goed product (ook volgens consumentensite) tegen gunstigste prijs i.v.m. andere webwinkels.

tevreden, check o.k.

betrouwbaar, vlotte levering, goede informatie, goed product

Prima , snel geleverd

Eerste keer besteld , pakketje snel in huis , dus prima geregeld r.schumaker

Fantastische snelle levering en goed geprijsd

Fantastische snelle levering en goed geprijsd

Het bestelde is op tijd en correct bij mij afgeleverd

Apparatuur werkt perfect!

Snelle en goede afhandeling van de geplaatste bestelling, van de Omron M6 Comfort. Werkt voortreffelijk!

Snelle levering en goede prijs!

Zoals gezegd snel geleverd, goed verpakt tegen een zeer goede prijs en ook nog een leuk kadootje erbij! Top ervaring met CheckFit! 😀

Perfecte afwikkeling van bestelling.

Via internet een stappenteller besteld en gekozen voor de optie afhalen. Hiervoor moest een afspraak gemaakt worden. Tijdens gesprek werd voorgesteld het nog dezelfde dag af te leveren. Sneller dan dit kan het niet.

Een goede service, gekregen wat ik bestel heb.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.