altijd correct behandeld

altijd correct behandeld

Prima wat we hebben gekregen.

Goede ervaring opgedaan.

Niet goed

Bloeddrukmeter + adapter beseld en betaald, na 2 dagen ontvang ik de meter, zonder adapter, na telef. contact, en e-mail, totaal geen reactie. Na deze negtieve reactie, kreeg ik alsnog mijn adaptor toegestuurd, en werd k telefonisch benaderd, met de vraag, of ik deze reactie wilde aanpassen. Wat ik bij deze gedaan heb.

uitstekende snelle service , prima produkt en prima prijs

Omrion bloedrukmeter besteld. Was goedkoper dan bij andere leveranciers en is de volgende dag geleverd . Petje af !

Top geregeld

Goed product voor een goede prijs, snel geleverd.

Levering

Vlot en snel geleverd, prima.

Goed en snel geleverd, zeer tevreden.

Positief

duidelijke site en snelle levering

Bloeddruk meter gezocht en goed kunnen vinden met duidelijke informatie op de site

Prima Internetwinkel

Snel en correcte afhandeling

goed product en een snelle levering

Goeie en duidelijke site waar je het gezochte product makkelijk kunt vinden en niet te duur.

Uitstekend product snel geleverd

Omron bloeddrukmeter. Uitstekend product, snel geleverd voor een redelijke prijs.

Goede produkten, uitleg en snel geleverd.

Website is goed. Uitleg van het produkten is duidelijk. Betaling en levering snel en zonder problemen.

positief

Bloeddrukmeter besteld, met particulier transport direct thuis bezorgd!

Bloeddrukmeter werkt direct en uitstekend. Direct bezoek aan huisarts afgesproken.

Als nieuwe klant een bloeddrukmeter besteld en al direct keurig verpakt afgeleverd.

Ben zeer tevreden en het apparaat werkt uitstekend.

Prima geregeld.

Bloeddrukmeter besteld, betaald en deze werd meteen correct en goed verpakt de volgende dag geleverd. Prima apparaat compleet met batterijen en de nederlandse gebruiksaanwijzing.

Vanwege de zeer goede klantvriendelijkheid, logistiek en prijs koop ik graag weer Check Fit.

De goede communicatie en degelijke inzet van het personeel geven de klant een goed gevoel. Het invullen van het bestelformulier verliep helaas niet vlot.

Snel, accuraat en verzorgd leveren.

Fijne ervaring met eerste aankoop bij deze instantie.

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Bloeddrukmeter online besteld en nadien de bestelling gewijzigd. Gaf geen enkel probleem en het correcte artikel de volgende dag ontvangen.

Gewoon perfect

Plotseling een bloeddrukmeter nodig; de best geteste bleek bij CheckFit het goedkoopst te zijn. Om half vijf s middags besteld, de volgende dag om 15 uur is hij bezorgd. Goed verpakt. Alles is verlopen zoals het zou moeten gaan. Geen ander contact gehad.

Prima servive.

Snelle levering , goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed.

Duidelijke site. Goede prijzen en snelle levering.

Perfecte levering en service

Correcte levering

Er werd bij de levering volledig voldaan aan wat werd toegezegd.

Kerklaan 100

2912 CL Nieuwerkerk a/d ijssel

Over CheckFit

Wie zijn wij? CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden. CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik.