voldoende keus en snelle levering

mooi afgewerkt en snel op maat gemaakt

Deskundig advies en accurate afhandeling

De levering van het op maat gemaakte karpet duurde 3 maanden, maar werd eerder afgeleverd.

Super service en mooie kwaliteit

Super service en mooie kwaliteit

klantvriendelijke zaak met ruim assortiment

Heel prettig dat we een karpet op zicht konden meenemen. Toen we het terugbrachten werden wij op vriendelijke wijze geholpen bij de keuze voor een ander karpet.

Prima service: even uitproberen en vervolgens precies volgens de afwijkende maten geleverd.

Prima winkel qua kwaliteit en service..

Fantastisch!

Super service, super vriendelijk, super snelle levering, super blij met m’n mooie kleed. Én super prijs! Ik heb m’n kleden winkel gevonden!

Snelle vriendelijke service volop keuze

Karpetten kelder online gevonden, zijn er heen gereden en prima geholpen.

Goede collectie en een snelle sevice

Zag een auto van jullie en ben op de site gaan kijken. Jullie hadden heel veel keuze en een mooie collectie wat resulteerde in mijn aankoop. Er werd contact met mij gezocht voor een afspraak voor de bezorging, dit ging snel en probleemloos. De andere dag werd het vloerkleed op de afgesproken tijd bezorgd, helemaal top. Ook het kleed voldeed aan mij n gestelde verwachting

Mooi karpet gekocht en goed geadviseerd

Prettige ervaring in de winkel. Ruim assortiment, verstand van zaken.

Online goed geholpen

Online lukte het niet dan heb ik gebeld en ben heel goed grholpen

Snelle levering van een fantastisch karpet

Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. Ruim voldoende informatie via e-mail over de leveringstijd e.d. Na enkele dagen ontvingen wij een fantastisch karpet. Wij zijn zeer tevreden.

De keus was voldoende

Zoals boven beschreven

Grote collectie en prima service

Wij waren verrast door de grote collectie in de winkel en een nog veel grotere keuze op de website. Het was heel prettig, dat we de kleden mee mochten nemen om te zien hoe ze thuis staan.

Prima geholpen en zeer tevreden met onze aankoop.

Prima geholpen kregen een karpet mee om het thuis te beoordelen, telefonisch de juiste maat door gegeven en konden binnen een week ons nieuwe karpet ophalen en het geleende inleveren. We zijn dik tevreden met onze aankoop en de service die we kregen.

Zeer tevreden over deze zaak

Fijne zaak en goed geholpen! Aardige mensen.

Geheel volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke behandeling.

Komt de gemaakte afspraak na

Een goed advies en kennis van zaken.

geweldig

hele goede service en een groot assortiment..top zaak met goed prijzen

Goede service, afspraken worden nagekomen, kortom alles klopte! Erg mooi kleed!

Prima service en snelle reactie op een telefoontje

Na een telefoontje of een bepaald vloerkleed nog op voorraad was en ik graag ter plekke wilde kijken werd het kleed meteen gereserveerd op de website.

Zoals beloofd

Kan niet beter

Snel, een prima kwaliteit en goedkoop.

Grote collectie, alle bedenkbare afmetingen. Veel keus! Na de bestelling keurig persoonlijk contact om bezorging te regelen. Pracht tapijt! Aanrader

Service en vertrouwen

'Tijd en aandacht' voelt geen moment als 'verplicht'. Er wordt actief meegedacht over wat het beste bij je woonstijl past. En als je dan toch nog twijfelt over de juistheid van je keuze, dan mag je als service het karpet gewoon op zicht meenemen! Dát noem ik nog eens service!! Hartelijk dank!

Mooie kleden, keurige verkopers, goed avies

Attente bediening, vakkundig en vriendelijk en heerlijk kopje koffie met koekje

We zijn vriendelijk en correct geholpen. We zijn blij met onze keuze en aanschaf.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066GS Rotterdam

010 210 33 00

Over Rion / Karpettenkelder

Karpetenkelder is een webshop, winkel & showroom in vloerkleden en karpetten. Karpettenkelder in Rotterdam biedt een veelzijdige collectie vloerkleden.