Pluspunten

Mocht Perzisch tapijt meenemen naar huis om te kijken of dit stond. Werd kopie rijbewijs gemaakt. Tapijt stond mooi. Ik wilde alleen een grotere maat. Binnen een week werd dit Perzische tapijt keurig afgeleverd . Zeer tevreden!

Blijf zo door gaan!

Pluspunten

Klantvriendelijk. Mooie collectie.

Locatie is niet inspirerend.

Pluspunten

Zeer goed geadviseerd en geholpen! Fijn dat ze het vloerkleed ook even kwamen leggen.

Pluspunten

Karpettenkelder heeft mij heel goed geholpen. Regeerde snel op mail en vragen door te bellen. Ik kon een staal over de post krijgen om eerst te kijken en op hun kosten weer terug sturen. Hierdoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Inmiddels ligt mijn kleed bijna een week en ben er super blij mee! Dank je wel

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Geleverde karpet was overeenkomstig de wens. ook de aflevering verliep perfect.

Pluspunten

prima, snelle levering

Pluspunten

klantbenadering, geduld

op de hoogte stellen of houden van moment van levering/bezorging

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Nadat ik gebeld had over de kleuren en de echtheid hiervan via internet zijn we naar Rotterdam gereden om de staal te bekijken en ons ronde karpet te bestellen. Voordeel van de karpettenkelder is dat ze een zeer ruime keuze aanbieden én ronde karpetten kunnen leveren, hier waren wij naar op zoek. De bestelling ging gemakkelijk en snel en de levering ook. Geen weken levertijd, maar met twee weken was het karpet binnen en werd het netjes op een opgegeven adres afgeleverd. Wij zijn helemaal blij met het eindresultaat en onze kat en hond ook :-)

Pluspunten

Prima levering

Pluspunten

Snelle service, duidelijke communicatie per mail, goede prijs-kwaliteit, ..en een prachtig vloerkleed!

Pluspunten

De vriendelijke voorlichting door het verkopende personeel!

Pluspunten

snelle service, goed advies.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, ervaar geen druk om snel te kiezen/kopen. Heren zijn erg vriendelijk geweest om totaal 3 stapels om te vouwen en uitgezochte tapijten naast elkaar te leggen om beter te kunnen vergelijken. Waarvan de derde stapel die we niet hadden bekeken een medewerker karpet had gezien wat misschien aan onze verwachtingen zou voldoen.

Het smalle gangetje als je binnenkomt is beetje apart. Je wordt zogezegd niet de winkel binnengetrokken, omdat deze geheel uit het zicht is. Aan de linkerzijde laminaat??? Dus vraag je direct af of je wel de juiste keuze heb gemaakt om hier binnen te stappen.

Pluspunten

Goedkoopste, Na een uur ontving ik al telefonisch contact over de bestelling/bezorging en de volgende dag al het mooie kleed in huis. Ik ben fan!

Zou mooi zijn als jullie steeds de goedkoopste blijven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Korte lijnen. Direct antwoorden op vragen. Snelle service.

Pluspunten

Prijs kwaliteit is top. Wij hebben inmiddels ons tweede kinderkleed bestelt.

Pluspunten

Super klantvriendelijk, mochten het tapijt mee naar naar huis nemen om te kijken of het mooi stond zo niet mochten we hem gewoon omruilen! Enorm grote keuze

Pluspunten

Bijzonder tevreden over het geleverde karpet, de voorlichting en de service. Ruime keuze uit het assortiment. Het meedenken met de klant is perfect. Echt een aanrader om bij jullie een karpet te kopen. Anke en Piet„

Kwaliteit product en dienstverlening is goed. Relatie kwaliteit en prijs is eveneens goed. Geen verbeterpunten. Ga zo door. Ons waarderingscijfer is een 10.

Pluspunten

Alles netjes geleverd zoals afgesproken. Communicatie was zeer vlot en vriendelijk.

De verpakking was op de uiteinden vuil. Met een wit tapijt is het dan wel opletten wil je niets vuil maken bij het uitpakken. Het tapijt wel wel zorgvuldig en dubbel ingepakt, dus geen schade.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid van Linda van Dam Persoonlijke benadering Duidelijkheid rondom levering

We vinden dat het geleverde tapijt lichter is, met minder taupe kleuren, dan we hadden verwacht.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066GS Rotterdam

010 210 33 00

Over Rion / Karpettenkelder

Karpetenkelder is een webshop, winkel & showroom in vloerkleden en karpetten. Karpettenkelder in Rotterdam biedt een veelzijdige collectie vloerkleden.