Prettig

We zijn erg tevreden met het karpet en de werkwijze van karpettenkelder. Fijne communicatie en prettige ervaring.

Meer dan goed!!

Super goed geholpen en goede adviezen. Het thuis uitproberen is daarbij een geweldige extra service! En de service is op lange termijn goed. Vijf jaar geleden ook een vloerkleed gekocht. Omdat de service geweldig is kom je dan graag terug.

Mijn kleed bleef wat langer weg dan gepland, maar verder tevreden.

In de winkel heel prettig geholpen. Kleed helemaal nat mijn zin. Goed afgewerkt.

Top winkel met heel veel keuzes

Vloerkleed gekocht met een Top verkoper en dik tevreden

Zeer tevreden klant.

Mooie berbertapijt gekocht, vriendelijke bediening, keurig op tijd geleverd.

prima service

een goed advies. snelle levering. uitstekende service. in één woord perfect.

Een mooi karpet gekocht.

Op zoek naar een mooi karpet. Kom je de karpettenkelder. Op de site een grote keuze en dan is de vraag of het ook zo is. Goede service, er wordt mee gedacht en een grote keuze van verschillende karpetten, kleuren etc. Er wordt geleverd wat is besteld en binnen de levertijd. Geniet van het mooie parket dagelijks

Vriendelijk en behulpzaam

Meerdere malen de showroom bezocht. Telkens vriendelijk, met geduld en behulpzaam geholpen

Goed geholpen met deskundig advies ,ruime keuze aanwezig in winkel.

Op goede wijze op weg geholpen met onze eigen idee ivm nieuwe inrichting van onze woning,zowel met gordijnen als karpetten. Goed bereikbaar voldoende parkeer ruimte aanwezig.

Uitstekend!

We zijn erg goed geholpen en gingen naar huis met een prachtig vloerkleed tegen een redelijke prijs

Fijne winkel!

Fijne winkel, grote sortering en vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Geweldige service gerichte klantvriendelijkheid

Hartelijk ontvangen I.v.m. Moeilijk keuze maken zonder probleem twee vloerkleden meegekregen om thuis te beslissen.

Goede spullen

Uitstekend!

Via de site een keus gemaakt maar nuet zeker van de kleur. Afspraak gemaakt om te kijken. Goed advies,besteld en 3 dagen later opgehaald.

Goede service , zeer brie

Vriendelijke mensen en een nette service .

Mooi vloerkleed, passend in het geheel

Enkele maanden rondgekeken naar een goed vloerkleed, op dit adres geslaagd! Eerst twee mogelijkheden mee kunnen nemen, waardoor de keuze gemakkelijker was.

Ruime keuze, goed geprijsd

Ruime keuze tapijten en goed geprijsd. Het enigste minpuntje was de bezorging via Packs, werd niet op de afgesproken dag geleverd waardoor wij niet thuis waren en onze hoogbejaarde buurvrouw een vloerkleed van 2 x 3 meter moest aannemen. Vervelend.

Problemlose Abwicklung von Anfang an

Bestellt und geliefert ohne Probleme! Sehr gute Qualität der Teppiche, insgesamt sind wir sehr zufrieden!

Uitstekende hulp en service

Snelle goede hulp en goede service.

Leuke winkel, overzichtelijk, duidelijk Super leuke bediening die echt met je mee denkt,

Mooi kleed gekocht en bleek elders goedkoper. Zonder problemen het verschil weer terug op mijn rekening. Fijn contact met verkoper/eigenaar

Prettige mensen, veel keus en goed advies, kortom een fijne winkel

Ondanks alle ongemakken van de Corona crisis op een zeer prettige manier onze keuze voor een carpet kunnen maken. Toen bleek dat er ook een rond exemplaar te leveren was in hetzelfde patroon hebben de keus gemaakt voor een rond en langwerpig exemplaar. Daarna prima informatie ontvangen over de levering. We krijgen enthousiaste reacties, erg mooie vloerkleden.

alles ist perfekt gelaufen......

sehr freundliche mitarbeiter, das angeforderte muster ist schnell verschickt worden..... kleine negative anmerkung: wann die auslieferung erfolgte war nicht so eindeutig...ich musste mich mit dem transportbetrieb in verbindung setzen....normalerweise ist das umgekehrt....vielleicht für die zukunft verbesserungsbedürftig...

Service is super

een kleed gekocht bij Karpettenkelder. Dit kleed beviel niet, zaten foutjes in. Na snel overleg konden wij een ander kleed uitzoeken, met 20% korting. Dit andere kleed is inmiddels omgeruild. Nieuwe kleed bevalt prima.

Snelle levering en mooi product

Duidelijke communicatie, tevreden met het kleed. Foto’s kloppen.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066GS Rotterdam

010 210 33 00

Over Rion / Karpettenkelder

Karpetenkelder is een webshop, winkel & showroom in vloerkleden en karpetten. Karpettenkelder in Rotterdam biedt een veelzijdige collectie vloerkleden.