Zoals altijd perfecte pellets en behulpzame transporteur. Tot de volgende bestelling!
Bedrijf is goed. Vriendelijk en behulpzaam. Maar daar heb je niks aan als er niet word geleverd volgens afspraak. Mijn advies zoek een andere bezorger.
Chauffeur mag wat klantvriendelijker.
Je kunt er helemaal van op aan Naar te zijn oplicht bij kwaliteitpellets betaald en niks ontvangen Waren we ons vertrouwen en geld kwijt Vandaar deze late bestelling en blijven we ook altijd bij jullie bestellen
Zie bovenstaande
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Al jarenlang wordt er een kwartier voor levering gebeld door de chauffeur. Levering is altijd top!
Zie bovenstaand.
Word altijd op tijd bezorgd En fijne chauffeur
Doen precies wat ze beloven, goede service.
Zeer goede pellet korrels
Vriendelijke chauffeur. Snelle levering.
De service was wederom zeer goed zowel de bestelling als de bezorging.
Chauffeur belt van te voren om te zeggen hoe laat hij er denkt te zijn Erg aardige mensen die meedenken waar de pellet neergezet wordt
Goed product. Veilig bestellen en volgens afspraak goed verzorgd geleverd.
Die verse ander(goedkoper en prijs gelijke) toch weer terug bij dit merk. Zeer hoge warmte afgifte, pellet toevoer met 10% moeten verlagen en een schonere kachel.
de bestellingen kwamen netjes op tijd .1e zending vaneen as stofzuiger was bschadigd ,2 dagen later hebben we alweer een nieuwe in huis,en hebben de beschadigde netjes terug gestuurd .
Bedankt voor de mooie beoordeling Wim! Met vriendelijke groet, Team Pure Power
Wordt gebeld door chauffeur voor levering Pellets worden netjes op gevraagde plek geplaatst.
Levering op de juiste tijd en plaats!
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Een half uur voor de aflevering werd ik gebeld door de chauffeur dat hij eraan komt. De vriendelijke chauffeur plaatste de big bag mbv een kooi-aap in mijn schuur. Dank u.
Ik gebruik al jaren deze pellets. Afgelopen oktober de jaarlijkse onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Ook dit jaar gaf de onderhoudsman weer aan dat de kachel, na een jaar gebruik, niet ernstig vervuild was. Dus ik houd mij aan deze pellets.
Ook al gaat er iets fout, het wordt op gelost En je wordt tussen tijd geïnformeerd hoe het er voorstaat En ze zijn uitermate vriendelijk
Iedere keer vriendelijk te woord gestaan bij mijn bestelling. en de levering altijd op een heel vriendelijke behulpzame manier . Compliment
Met name de bezorging vind ik uitmuntend! De prijs zou wat mij betreft beter kunnen, daarom geen 5 sterren.
Duidelijke heldere site, eenvoudig om te bestellen en bezorgmoment is zelf te bepalen. Zitten bij mij in de buurt wat vertrouwd voelt. Top, al jaren mijn pellet leverancier.
er zit veel energie in de pellets en daar gaat het om.
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst