Had een pellet korf gekocht voor in mijn bestaande houtkachel, pakket was vertraagd door dpd , maar door telefoontje van pure power werd hij alsnog na 2 dagen bezorgd, helaas was er bij dpd niet zo zorgvuldig mee omgegaan, zou haast denken dat ze daar een potje gevoetbald hadden met het pakket, er was niet 1 pootje die er nog recht onder stond, en het was echt wel stevig. Na foto's gestuurd te hebben naar pure power werd ik vrijwel gelijk gebeld, en zouden ze een nieuwe sturen, heb aangegeven dat ik het zelf wel weer recht maak, toch vonden ze dat ze iets moesten doen, dus kreeg ik een dag later al een deel van het aankoopbedrag retour op mijn rekening, super netjes en vlot geregeld allemaal, waarvoor mijn Dank
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Hoofd administratie en marketing
Goed product dat snel en netjes geleverd is.
Chauffeur kwam op tijd. Gaf goede service
Mooie harde goede pellet die heel mooi brand.
IK neem al jaren 2 tot 3 Pallets met zaken af. de kwaliteit en prijsverhouding is prima. Alleen jammer is dat de bezorging met hele grote vrachtwagens plaatsvindt. De chauffeur moet met kooiaap nog 10 minuten lopen of 1 pallet thuis te bezorgen. Ik vraag al jaren om een bakwagen ipv een trailer.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend, maar dit is eenmaal waar er mee gereden wordt. Bedoeld u wellicht een handpompwagen? Want met een kooiaap kan een chauffeur niet lopen. Wellicht is levering met een kooiaap iets voor u? Met vriendelijke groet, Team Pure Power
Goede kwaliteit, vriendelijke mensen aan de telefoon.
Makkelijk te bereiken via mail en problemen snel opgelost
Eerlijk betrouwbaar snel en kwaliteit
Ik heb voor het vierde jaar op rij pellets via deze webshop besteld. De bestelling is zoals afgesproken geleverd; degelijk verpakt, op afgesproken tijdstip, chauffeur belt half uur voor aflevering, vriendelijke en behulpzame bezorgdienst. Ik heb zeer goede ervaringen met de: Pure Power ENplus A1 6 mm 5-sterren naaldhout.
Fijn contact en snelle levering.
zoals altijd super en netjes geleverd !!!!
Kenners met logische denkwijzen en ervaring hoeven geen nadere uitleg... gelijk bij het eerste gebruik viel mij op dat de kachel meer warmte produceerde. De standby werd duidelijk sneller bereikt
Goed op de hoogte van je bestelling en het bezorgen ge houden
Met de auto is alles ook goed geregeld.
Al jaren bestel ik mijn pellets bij Pure Power.... Ik kan de 5 sterren naaldhoutpellets van harte aanbevelen. Deze branden superieur ten opzichte van andere merken die ik heb getest. Hoog rendement, hete verbranding & (erg) weinig vervuiling. Andere merken geven veel meer interne (ruit)vervuiling en onrustig vlamfront. Ook zijn sommige merken pellets wat dikker en geven veel as en/of beige roetaanslag op de ruiten. Of erger; je krijgt aanvoerproblemen en blaast je vijzelmotor op.... Daarom Pure Power Pellets
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing
Altijd correct, snelle levering.
Raampje blijft schoon en geven veel warmte.
Bestelling is goed afgehandeld. Snelle reactie van aftersale op een klein probleempje met de verzender (DHL) en keurig afgehandeld. Dikke prima dus.
Altijd top
Nvt
Al meer dan 10 jaar bestel ik hier onze pellets. Constante kwaliteit en super levering.
Mooie as stofzuiger, top kwaliteit. we hadden maar een pruts apparaat in vergelijk met deze.
Chaffeur belde vooraf en kwam met kooiaap. Duwde pellet zover mogelijk garage in. Helemaal fijn!
Uitstekende pellet korrels, goede levering waarbij je zelf een afspraak kunt maken. En een zeer attente chauffeur, die de korrels in de garage zet.
Super goeie pellets. Laatst aszuiger aangeschaft, perfect.
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst