Nu alles in prima conditie ontvangen. Vorige keer was er veel gruis bij, maar is dat roen prima opgelost met een tegoed bon. De hout pellets van en plus A1 gebruiken we al jaren , branden ang en weinig rommel, zeer tevreden over. Prima geleverd, door de hele aardige chauffeur prima op de hoogte gehouden van de levering en vlak bij de deur bezorgd.
Bedankt voor de mooie beoordeling Rob! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Afspraken worden nagekomen. De kwaliteit van de pellets zijn precies zoals ze staan omschreven. TOP.
Bedankt voor de mooie beoordeling Klaas! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Op afspraak geleverd en 10 kg zakken plastic zijn zeer sterk
Albert, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Bestel een bakwagen als je terrein geen kooiaap nodig heeft want 18 meter kan zelfs niet draaien bij een boerderij. 10 x 6 zakken met de kruiwagen is best even een goede workoud Maar goed verpakt en flexibel overleg.
Beste Rene, Vervelend! We hebben op onze site uitgebreid staan waar een kooiaap wel voor gebruikt kan worden en waar niet voor. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
goed toegankelijk bij problemen
Hugo, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
mijn ervaring is goed netjes gedaan keurig gelevert
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed geregeld weer, netjes thuis bezorgd en chauffeur belde even over de plek en tijd. Top geregeld.
Bert, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Prettig bedrijf om te pellets te kopen. Kleine problemen worden probleemloos opgelost, en de bezorging is altijd op de afgesproken tijd.
Zeer correct en komen hún afspraken na.
Bedankt voor de mooie beoordeling Jan! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering van goede pellets.
Alles perfect voor mekaar, zoals altijd.
Bedankt voor de mooie beoordeling Peer! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Was 100 procent
Bedankt voor de mooie beoordeling Rinse! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zeer tevreden. Iets duurder maar wel goede kwaliteit.
Lyda, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Nette pellets . Kachel brandt schoon
Bedankt voor de mooie beoordeling Paul! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Dit is al de 3e keer dat ik bij Pure Power mijn houtpallets heb besteld. Deze worden dan op afspraak bezorgt. Op een nette pallet helemaal ingepakt. De vriendelijke chauffeur zet de pallet zo ik de garage met zijn Kooiaap. Helemaal Top.
Bedankt voor de mooie beoordeling Chris! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Hele goede pellet korrels, wel iets duurder. Levering zou iets beter kunnen. Chauffeur zet palet niet op de gewenste plaats
Levering was prima, alleen jammer dat er bij deze zending 3 zakken kapot waren.
Dat is vervelend Irma, heeft u dit doorgegeven aan ons middels foto's via [email protected]? Zij zullen dan uw klacht in behandeling nemen. Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Het bestellen is eenvoudig. De betaling via Ideal eenvoudig en de levering op de dag die ik had aangegeven.
Gebruiksvriendelijke website. Duidelijk. Aflevering is altijd zeer correct en volgens afspraak.
Bedankt voor de mooie beoordeling Pieter! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Top chauffeur Hij moest 3 keer 200 meter Heen en weer rijden Alles keurig op de plaats gezet.
Menno, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Je krijgt netjes bericht na de bestelling. En de pelltes worden prima op tijd geleverd.
Martien, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pellets zijn van goede kwaliteit en het is fijn dat je zelf kan bepalen wanneer ze geleverd worden. Vriendelijke chauffeurs die de moeite nemen om de pallet op de gevraagde plaats te zetten. Sinds de energie crisis zijn de prijzen gestegen en weer gedaald, maar helaas niet meer op het oude niveau gekomen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
de bezorger heeft niet op tijd gebeld . En moest dus wachten tot ik aanwezig was. De levering van Pure Pouwer is verder goed verlopen.
Bedankt voor uw beoordeling, deze klacht is doorgezet naar onze klachtenafdeling en er zal met u contact worden gezocht om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Originele beoordeling
Jammer dat er 3 zakken kapot waren
Mooi bedrijf met super service. Altijd volgens afspraak. Al jaren klant. Voor mij geen ander!
Mart, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst