Prima product en prima geleverd

Nu alles in prima conditie ontvangen. Vorige keer was er veel gruis bij, maar is dat roen prima opgelost met een tegoed bon. De hout pellets van en plus A1 gebruiken we al jaren , branden ang en weinig rommel, zeer tevreden over. Prima geleverd, door de hele aardige chauffeur prima op de hoogte gehouden van de levering en vlak bij de deur bezorgd.

In één woord een top bedrijf

Afspraken worden nagekomen. De kwaliteit van de pellets zijn precies zoals ze staan omschreven. TOP.

Levering zeer goed

Op afspraak geleverd en 10 kg zakken plastic zijn zeer sterk

Goede kwaliteit netjes verpakt

Bestel een bakwagen als je terrein geen kooiaap nodig heeft want 18 meter kan zelfs niet draaien bij een boerderij. 10 x 6 zakken met de kruiwagen is best even een goede workoud Maar goed verpakt en flexibel overleg.

betrouwbare lui

goed toegankelijk bij problemen

mijn ervaring is goed netjes gedaan keurig gelevert

super geregeld weer, netjes gebeld voor afleveren en netjes bezorgd

Goed geregeld weer, netjes thuis bezorgd en chauffeur belde even over de plek en tijd. Top geregeld.

Gewoon goed

Prettig bedrijf om te pellets te kopen. Kleine problemen worden probleemloos opgelost, en de bezorging is altijd op de afgesproken tijd.

Zeer correct en komen hún afspraken na.

Snelle levering van goede pellets.

Alles perfect voor mekaar, zoals altijd

Alles perfect voor mekaar, zoals altijd.

Was 100

Was 100 procent

Prima korrels, snel geleverd.

Zeer tevreden. Iets duurder maar wel goede kwaliteit.

Goede pellets klant vriendelijk

Nette pellets . Kachel brandt schoon

Goede Houtpallets. Op afspraak bezorgt

Dit is al de 3e keer dat ik bij Pure Power mijn houtpallets heb besteld. Deze worden dan op afspraak bezorgt. Op een nette pallet helemaal ingepakt. De vriendelijke chauffeur zet de pallet zo ik de garage met zijn Kooiaap. Helemaal Top.

Goede pellets

Hele goede pellet korrels, wel iets duurder. Levering zou iets beter kunnen. Chauffeur zet palet niet op de gewenste plaats

Levering was prima, alleen jammer dat er bij deze zending 3 zakken kapot waren.

Goede en snelle levering

Het bestellen is eenvoudig. De betaling via Ideal eenvoudig en de levering op de dag die ik had aangegeven.

Duidelijk

Gebruiksvriendelijke website. Duidelijk. Aflevering is altijd zeer correct en volgens afspraak.

Keurig bezorgt!

Top chauffeur Hij moest 3 keer 200 meter Heen en weer rijden Alles keurig op de plaats gezet.

De bestelling verloopt snel en prima.

Je krijgt netjes bericht na de bestelling. En de pelltes worden prima op tijd geleverd.

Goede pellets en leveren wanneer het je uitkomt

Pellets zijn van goede kwaliteit en het is fijn dat je zelf kan bepalen wanneer ze geleverd worden. Vriendelijke chauffeurs die de moeite nemen om de pallet op de gevraagde plaats te zetten. Sinds de energie crisis zijn de prijzen gestegen en weer gedaald, maar helaas niet meer op het oude niveau gekomen.

goede levering

de bezorger heeft niet op tijd gebeld . En moest dus wachten tot ik aanwezig was. De levering van Pure Pouwer is verder goed verlopen.

Jammer dat er 3 zakken kapot waren

Makkelijk, vlot, duidelijk en vooral vriendelijk.

Mooi bedrijf met super service. Altijd volgens afspraak. Al jaren klant. Voor mij geen ander!

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst