Perfecte levering

Helemaal prima

Correcte en snelle levering en goed plaatsen in de garage.

Oké maar bezorg moment niet

Het zou fijn zijn als een specifieker tijdsblok word aangegeven, nu moet ik van 7:30 tot 19:30 thuis zijn !!

Makkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering. Keurig gebeld van te voren en mooi op tijd. Voor de deur geleverd en wij zitten er nu warm bij voor de winter :-)

Prima 100 %

zeer tevreden

Goed brandende pallets zonder veel as. Ook de bezorging was netjes en goed.

Vlotte en nette levering, vriendelijke chauffeur. Top!

Chauffeur komt altijd op de afgesproken tijd, snelle levering is perfect, pellets altijd kwalitatief prima, duidelijke informatie over prijzen incl btw en transportkosten, geen onverwachte rekeningen, etc… Top

Snelle levering en netjes gebeld door chauffeur hoelaat hij er zou zijn. En op de plek waar ik ze wou hebben gelost.

Niet goedkoopste wel beste pellets

Snelle service en levering tot aan mn garagedeur. Fijn contact met chauffeur die van te voren een belletje geeft met een tijd van aankomen.

Product prima, levering kan beter.

Op het product is niets aan te merken. De planning van het transport bedrijf kan een beter tijdvenster afgeven dan vanaf 7.30 tot 18.30 uur.

Levering door transporteur onvoldoende.

Ons op leverdatum laten zitten en ook niet afgebeld. Via pure power nieuwe afspraak om 8 uur ‘s morgens, weer niet nagekomen. Na weer bellen later die dag afgeleverd. Transporteur belde dat ze pech hadden met vrachtwagen, maar volgens chauffeur die de pellets keurig en netjes heeft afgeleverd, had hij een vrije dag gehad en was van niets op de hoogte. Hij heeft ons keurig geholpen. Over Pure Power en product zijn we zeer tevreden en ze hebben ons telefonisch vlot geholpen.

Volgens verwachting.

Ik bestel hier al weer een paar jaar pellets, altijd volgens verwachting.

Makkelijk te bestellen en snel en professionel geleverd

Branden mooi en word snel warm

Zeer goed product

Zeer goed product en voldoet aan alle eisen en normen die je kunt stellen in het product

Meer dan 5 sterren

Klacht over een vervormde pelletbak, verzending via PostNL. Pelletbak werd een paar dagen daarna (door een vertegenwoordiger) snel omgeruild voor een nieuwe. Topservice !

Geheel volgens afspraak En duidelijke communicatie

super service

perfecte service

Goede kwaliteit snelle service

Goede korrels

Schone pellets en branden netjes op

Goed en netjes afgeleverd

Uitstekend, vriendelijk en zorgvuldig

Uitstekend, vriendelijk en zorgvuldig. Ik bestel al jaren en telkens gaat het zo goed

Alles snel en correct geleverd

Bestellen gaat vlot, goede communicatie, chauffeur belt van te voren dat de zending geleverd wordt.

Het is netjes afgeleverd.

Voor die tijd wordt er gebeld wanneer het komt. Dat is heel prettig. Het is netjes afgeleverd.

Alles is oke

Het gehele proces verloopt soepel en daardoor is er weer een tevreden klant.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst