De levering was weer zoals altijd, op tijd en netjes verzorgd.
, eer goed
Bedankt voor de mooie beoordeling Simon! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
probleemloze leverantie. prima telefonische uitleg op mijn vragen.
Bedankt voor de mooie beoordeling Mient! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
de beste pellets voor mij.
Bedankt voor de mooie beoordeling Michel! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Super vriendelijke chauffeur. Netjes dichtbij geplaatst. Pellets zijn van goede kwaliteit. Jammer dat er zak lek was, dit gaf een zooitje Voor de rest alles top. enige advies, geef alvast een tijdsblok aan, dat scheelt onnodig bellen en geeft meer zowel de klantenservice als de klant meer rust
Bedankt voor de mooie beoordeling Danielle! Vervelend van de kapotte zak, dit zou u nog aan de klachtenafdeling door mogen geven met foto's erbij: [email protected] Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zoals het hoort gewoon goed !
Bedankt voor de mooie beoordeling Johan! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Vriendelijke chauffeur en belde voor aanvang top geregeld en voor de deur afgeleverd.
Bedankt voor de mooie beoordeling Frank! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Aardige chauffeur die de pallet op de juiste plek heeft afgeleverd; heel fijn! Ook tevreden over de houtpellets; goede kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling Marleen! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Online besteld en 3 dagen later al in huis Dus duk tevreden
Bedankt voor de mooie beoordeling Bart! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering op de gewenste datum
Bedankt voor de mooie beoordeling Gerrit! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling Joost! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Super geregeld
Bedankt voor de mooie beoordeling Henk! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Netjes bezorgd en vriendelijke chauffeur
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Erg fijne korrels voor de pelletkachel. Ik ben meer dan tevreden en zoek zeker niet meer verder.
Bedankt voor de mooie beoordeling Ronald! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snel en volgens afspraak geleverd duidelijke communicatie
Bedankt voor de mooie beoordeling Jaap! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Eenvoudig bestellen, snelle terugkoppeling vwb leverdatum, vervolgens een half uur voor levering bericht dat men onderweg is, na aankomst en levering pallet gevraagd of deze ook in garage gezet kon worden “geen probleem melde chauffeur pak ik even palletwagen en reed zo pallet op zijn plaats. Tot de volgende levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling Hans! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Keurig op de juiste plaats gezet. Vriendelijke chauffeur
Bedankt voor de mooie beoordeling Philip! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling John! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Precies op tijd geleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling Theo! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Supersnel en netjes afgeleverd op de datum die ik zelf heb uitgekozen .
Bedankt voor de mooie beoordeling Bert! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Uitstekende kwaliteit pellets Correcte prijs - kwaliteitsverhouding Transparante communicatie Keurige service bij bezorging!
Bedankt voor de mooie beoordeling Rien! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Wij zij super tevreden over de pelletkorrels. Bezorging ook altijd prima!
Bedankt voor de mooie beoordeling André! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling Jan! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De bestelling en aflevering van de pallet met daarop de zakken palletkorrels is netjes verlopen. De chauffeur melde zijn aankomst ruim van te voren. Het was voor hem wel een uitdaging. Een trekker-oplegger combinatie in smalle straten is een uitdaging. Maar hij heeft het prima opgelost.
Bedankt voor de mooie beoordeling Wally! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Je kan vol vertrouwen je pellets tegemoet zien. Chauffeurs zijn super. Melden keurig wanneer ze eraan komen. Alles bij elkaar heerlijk om bij jullie te bestellen.
José, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst