prima service

Chauffeur kwam keurig op tijd en leverde netjes op gewenste plek.

Keurig afgeleverd op de gewenste datum. Prettig dat ze even een uur van tevoren bellen voordat ze komen. Pallet netjes helemaal ingeseald. Helemaal tot in de garage gebracht. Top service !

Prima geregeld

Zoals afgesproken is e.e.a. netjes geleverd. Alles mooi extra geseald en afgeleverd tot de voordeur. Kon helaas niet achterom i.v.m. smalle gang.

Bestelling geleverd volgens afspraak, zelfs door de vertraging van de chauffeur werd het toch nog geleverd na 18 uur. Daarnaast werd de pallet neergezet waar ik graag wilde.

Snelle levering en netjes vakkundig op de plek neergezet waar wij het willen hebben. Al met al zeer goed gegaan. Ook heel netjes dat de chauffeur zijn wagen niet bij ons in de smalle straat zette, maar aan de doorgaande weg liet staan, zodat het verkeer nog normaal bij ons door de straat kon.

goede kwaliteit alles volgens afspraak geleverd binnen 48 uur

Pellets zijn van goede kwaliteit

Pellets zijn op de dag geleverd eind van de middag. Prima. Pellets zijn in 2 jaar wel flink duurder geworden. Zit wel meer stof in dan ik gewend ben, maar wij hebben minder zwarte ruit in de kachel en dit is prima. Maak de pellets niet te duur.

Alles netjes volgens afspraak

Alles geregeld zoals beloofd! Top service en top spullen

Keurig op datum geleverd

Nette chauffeur,met kooiaap op plaats geleverd.

Goede levering

In de middag nog gebeld of de bestelling nog geleverd zou worden kreeg te horen dat er veel files wa

Werd later in de avond rond 19.00 uur gebeld door de vrachtwagen schauffeur dat hij al de hele middag met een defecte versnellingsbak stond en dat mijn bestelling niet geleverd zou worden Hopelijk dat het maandag zou lukken

Niet op tijd geleverd.

Kan gebeuren panne met een vrachtwagen. Maar communicatie hierover is essentieel. Dag voor niets vrijgehouden. De volgende dag stond de vrachtauto voor de deur zonder nader bericht. De telefoonnummers staan op de pakbon. Ook geen reactie op mijn mail aan Pure Power gehad. De pellets zelf zijn prima.

Keurig volgens afspraak geleverd, tevens een compliment voor de chauffeur.

Perfecte korrel

Aanleveren is goed verlopen Jammer dat bij het uitpakken bijna alle zakken lek zijn in de hoeken ( heb een mail met foto's gestuurd) Alleen nog geen reacties gehad

Snel,kwaliteit en goede levering en communicatie

Perfect ...niet de beste in prijs maar wel in kwaliteit van het product en de sevice

Bestellen enz loopt prima. Alleen het systeem voor de aflevertijden kan veel beter. Bv door een dag van te voren een sms te sturen welke tijdstip ze langskomen of door bv een dagdeel te kunnen kiezen voor bezorging. Nu moet je een hele dag vrij plannen. telefonisch zoeken ze het wel voor je uit, prima, maar een beetje onnodig als je dit goed organiseert Verder prima hoor!

Ze komen afspraken na !

Bezorging perfect geregeld.

Eerste levering volgens afspraak.

De vrachtwagen was te groot om in de straat te komen, dus de pallet met de kooiaap netjes in de garage afgeleverd. Prima!

Snelle levering en een goede kwaliteit pellets.

Wij hadden een klein probleempje bij de levering, kan gebeuren :-), maar dit werd heel snel en goed opgelost!

GOED PRODUCT, SNELLE EN ACCURATE LEVERING

Gunstige prijs in vergelijking met andere leveranciers en uitstekende service.

Prima product. Goed verpakt geleverd.

Snelle en stipte levering.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst