Correcte levering en goed product.

gewoon goed.

Aflevering volgen telefonisch afspraak .niks op aan te merken

goed advies gekregen over de pellets.

Bestellen ging makkelijk, levering 's morgens vroeg en snel. De vriendelijke chauffeur had van tevoren gebeld. Een minpuntje: de plastic zakken gaan nogal gauw stuk als je ze ergens tegen aan stoot.. Bij de levering zat een kapotte zak.

Besteling en levering is top net als de kwaliteit van de pellets

Bestellen is makkelijk en duidelijk Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over hoe en wanneer er geleverd wordt Uur van te voren wordt je gebeld door de chauffeur dat hij onderweg is Als de pellets dezelfde kwaliteit is als voorgaande bestellingen ben ik weer blij en gelukkig want zijn tot nu toe de beste pellets die ik aangeschaft heb Oke ook nog een minpuntje Pellets zijn weer flink duurder geworden dan vorig jaar En met flink bedoel ik toch wel minstens 25 euro en dan was mijn zomerkorting er al af anders was het nog duurder Jammer Dus als ik ooit weer overstap naar andere pellets zal dat zijn omdat de prijs bij een ander flink goedkoper zal zijn voor ongeveer dezelfde kwaliteit Maarja het is vraag en aanbod dus het is wel logisch denk ik Maar over het algemeen dus erg tevreden over kwaliteit en levering

bestellen ging makkelijk en binnen een week geleverd.

Makkelijk te bestellen. Chauffeur belt een half uur van te voren op. Pallets worden gelost bij de deur.

Opnieuw niet gelukt om zakken heel over te krijgen

Net zoals vorig jaar zijn er vier kapotte zakken geleverd. Tip voor de volgende keer: leg geen zakken op pallets waar spijkers uitsteken, hier gaan plastic zakken stuk van.

In eerste instantie prima

Het bestellen en het contact leggen en de daarbij uitleg was correct en fijn. Met dacht met je mee.

Snelle levering.

Al binnen een paar dagen de pellets in huis.

Keurige en vlotte levering

Voor de tweede keer houtpellets besteld van PurePower. De pellets zijn wat duurder geworden, maar de kwaliteit maakt veel goed. Ook beter verpakt dan de eerste keer. Toen waren er wat zakken die al bij levering niet goed gesloten bleken en zodoende korrels verloren. Nu geen last van. Keurige en vlotte levering aan huis. Zoals beloofd meldde de chauffeur zich telefonisch een uur van tevoren. Wat mij betreft een aanrader.

Snel duidelijk en correct

De bestelling was snel gedaan en de chauffeur belde netjes een uur voortijd dat hij er aan kwam. De pellets waren goed verpakt en ze werden in de garage gezet.

Alles keurig en op tijd afgeleverd

Prima zeer goed geregeld.

Zeer goede bezorging echt aan te bevelen. Ook de rest isprima

Goede after sales!

Bij de betaling ging er wat fout waardoor de bezorging niet door kwam (geen saldo op de rekening). IT heeft dus wat aandacht nodig. Een belletje was voldoende zodat een nieuwe bezorg datum werd geregeld. Vriendelijk en flexibele after sales.

Prima besteld en op tijd geleverd. Goede service!

Bij aankomst van de pellets was het even schrikken want de pellets waren donker van kleur. Na telefonisch overleg blijkt dat te maken te hebben met de persmal. De medewerker van Pure Power gaf een goede verklaring en was zeer vriendelijk.

Snelle levering, goede service, fijne chauffeur

Snelle levering, goede service, fijne chauffeur. Na via telefonisch contact over hoe en wat was er snel een goed besluit genomen.

Levering volgens afspraak. Zou fijn zijn als er een tijdblok is zodat je weet of je in de morgen of middag thuis moet zijn. Kwam nu om 18:00. Dan is je dag wel kapot. Zeer aardige chauffeuse.

Goed bedrijf waar afspraak nog afspraak is en waar service met een S wordt geschreven

Bezorging was geheel volgens afspraak. En, daar gaat het uiteindelijk om: de pellets zijn van een hoge kwaliteit.

Hoop weer ok

Bezorging is goed geregeld en nu maar afwachten of de kwaliteit weer goed is

Alleen maar positief

snelle vriendelijke en correcte levering

Order is snel verwerkt. Levering binnen twee dagen afgerond op een prettige manier. Chauffeur heeft goederen op de gevraagde plaats geleverd. Een belangrijk probleem: een behoorlijk aantal zakken zijn niet goed gesloten. Probleem opgelost met behulp van ductape. Dat kan niet de bedoeling zijn. Probleem is bekend en gemeld.

Volgens afspraak geleverd

Chaufeur had netjes eerst gebeld. Het is wel handiger als je weet welk dagdeel hij komt. Wat moet ik straks met die lege palllet? Ik heb de pellets nog niet gebruikt want het is zomer! Tot nu toe ben ik tevrede

Prima geregeld

Heel fijn, vantevoren gebeld worden wanneer men ongeveer in de buurt is, om af te leveren. Pellets netjes neergezet met de kooi aap precies op zijn plek. Prima geregeld.

Netjes bezorgd op de opgegeven datum.

Snelle levering van een goed product

Levering conform afspraak. Het zou wel prettig zijn als een dagdeel aangegeven kan worden waarin geleverd wordt. Zit nu wel met een pallet. Daar zou ook een oplossing voor moeten zijn.

Prima pellets

Deze pellers zijn ons aanbevolen door onze leverancier. Wij zijn nog steeds erg tevreden over PP pellets

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst