klasse👍

Perfecte levering! Het zelfde besteld als vorig jaar alleen zijn ze iets donkerde als vorig jaar

goede prijs kwaliteit op afgesproken datum geleverd

Zoals voorgaande jaren keurig verpakt met een goede vervoerder op tijd en keurig met kooiaap voor de deur geleverd.

Alles volgens afspraak , gewoon goed

Ik zou een uurtje voor de bezorging een telefoontje krijgen en dat ia niet gebeurt.

Verder alles netjes gegaan.

Komt afspraak na door snelle levering.

Makkelijk bestellen. Duidelijke leveringsvoorwaarden. Snelle levering.

Prima levering

De bestel en leveringsprocedure verliepen zonder problemen.

Super bedrijf

Gelijk een mail en zeer correcte afhandeling van de levering. Geen verbeterpunten te melden.

Helemaal op orde

Bestelling plaatsen; prima. Afspraak nakomen; prima. Netjes van te voren gebeld door chauffeur en was ook op dat tijdstip aanwezig. Dus maar een conclusie; helemaal op orde.

Eerste keer dat ik hier besteld heb netjes op de afgesproken datum en neer gezet waar hij moest komen

Ik had mij vergist in de datum, 1 telefoontje en geregeld. Super vriendelijk.

Keurig volgens afspraak

Bij de bestelling de gewenste leverdatum ingevuld, en keurig bezorgd.

Makkelijke webshop en zeer correcte bezorging

Werkt allemaal prima en de chauffeur denkt tenminste met je mee

prima kwaliteit, correcte levering

Keurig op de afgesproken tijd geleverd tot in de garage.

Zeer goede kwaliteit, super bezorging

Werd met de kooi aap tot in de schuur gereden, super!!!

Fijne korrel om te branden

Nette levering en een goede pellet weinig afval en veel warmte

Snelle levering en netjes gebeld van te voren

Netjes op de aangegeven dag geleverd en ook netjes van te voren even gebeld dat ze er aan kwamen. Helemaal top.

Matige pellets

Veel slak en zwarte ruiten. Branden niet echt lekker.

Voldoende

Ik heb de eerste serie gekocht van 100% naaldhout ( fabrikant uit Polen ) De verbranding is niet optimaal veel as en roet. Helaas tot op heden geen oplossing. De levering was snel, en de klanten service is top.

Prima pellets, helaas meerdere zakken kapot

Tweede keer deze pellets gekocht en bevallen prima helaas bij de aflevering de laatste keer waren meerdere zakken open gescheurd

Goed en snel.

Goede pellets, telkens snel geleverd. Dat het ieder jaar duurder wordt begrijp ik wel maar een stijging van rond de 10% per jaar is wel fors.

top

top kwaliteit bij het aflevering heeft de chauffeur niet gebeld hij heeft het wel keurig in de garage gezet allen ik vind het jammer dat jullie niet met jullie zomer actie korting geven op alle pellets andere jaren was dat wel zo dat de prijzen van de pellets de laatste tijd erg duur zijn geworden jakob

Slecht

Ondanks dat er geen levering plaats vond en de order netjes werd geannuleerd, Moet je toch transport kosten betalen. Op hun site staat incl btw en transport kosten. Er zou in overleg met mij door hun gezegd worden dat ik de transport kosten voor eigen rekening neem. Ik verwacht dan ook normale totaal bedrag terug gestort word. Hierover lopen al meerdere mail. Mvg Oscar

Purepower is een heel goed product

De levering is zeer goed de chauffeur is heel vriendelijk wat hij kan doen doet hij met veel plezier. wel zou er opgelet moeten worden dat de pallet waar het wordt op gestapeld geen scherpen uitsteeksels heeft dit voor komt kapotte zakken.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst