Levering binnen 48 uur. Niet dus.

Leverdatum niet aan te passen. Op het moment van uitnodiging om deze review in te vullen nog niet geleverd.

prima service en snelle levering

Snelle levering, op de website kon ik geen datum aanvinken die aansloot bij onze wensen, maar daar werd ik de dag na het bestellen al over gebeld en het werd geregeld. Prima service dus. De chauffeur belde hoe laat hij er zou zijn en de pellets werden op de plek afgezet waar wij ze wilden hebben (Andere leveranciers hebben daar heel moeilijk over gedaan.) Kortom: we zijn bijzonder tevreden!

Levering pellets

Jammer dat chauffeur niet kort van te voren belletje geeft over tijdstip levering. Sowieso een aanrader om een tijdvak van levering te benoemen. Levering vlot verlopen. Pellets van goede kwaliteit.

Afgeleverd

Helaas paste de pallet niet door de poort dus ik kon alles afstapelen en daarna weer opbouwen... Workout voor vandaag ook weer gehad!

Zeer behulpzame chauffeur, pellets zijn oké.

Zeer behulpzame chauffeur, pellets zijn oké.

Vorige keren was de communicatie beter.

Ze zijn bij ons in de buurt met de weg bezig. Chauffeur liep daardoor een uur achter. Hij kon er bij ons ook niet onder een balkje door. Mijn man heeft de balk daarom maar snel doorgezaagd. De chauffeur stak zijn ongeduld niet onder stoelen of banken. Was vooral aan het klagen. Wel heeft hij uiteindelijk de pellets in de garage gezet. De pellets zijn prima.

Geweldige service

Alles netjes geregeld. Bezorging ook goed geregeld.....

bestellen en uitleveren wel uirstekend

wordt aan de voor deur gelost met een koolraap mooier kun je het niet maken

Makkelijk online de beste pellets bestellen

In je account duidelijk je bestelhistorie zichtbaar. Makkelijk bestellen en snelle levering, datum naar keuze. Belletje vooraf van de chauffeur vlak voor de levering en hij zet ze netjes waar je ze hebben wil.

Chaffeur heeft op tijd gebeld en was zeer vriendelijk ga zo door

De pallets zijn netjes op de afgesproken datum afgeleverd

Duo Power overzichtelijke site pellets bestellen en netjes op de afgesproken datum thuisbezorgd op de plaats waar je ze wil hebben

geweldig

een vlotte afwikkeling en een aflevering naar behoren.

Bedrijf waar service nog met een grote S wordt geschreven en kwaliteit met een grote K

Top product

Pure power levert top product. Levering zelf ook heel netjes. Chauffeur belt zelf even een uur van te voren. Top.

Levering en bestelling netjes

Telefonisch overleg, keurig geholpen! bestellen zonder problemen en levering op dag naar keuze. Helaas wel pas laat bezorgd (na 18.00 uur). Tijdsindicatie is aan te raden voor nog betere klantenservice 😃

Makkelijk te bestellen en je kunt zelf een leverdatum kiezen.

Netjes met de kooiaap in de garage afgeleverd. Top.

snel,en goed

snel en goed,mooi op afgesproken tijd

Toppy

Hele fijne en goede service

Kan nog niet beoordelen nog niet ontvangen.

Deze komen maandag 9.9.2019 binnen.

Keurig geleverd en in de carport gezet, top.

Keurig geleverd en in de carport gezet, top.

Prima kwaliteit

Prijzig, maar prima kwaliteit.

Kwaliteit goed maar zorg dat je niet te duur word

Uitstekende bezorging van pallet

Keurig gebeld en pallet bezorgd, alles goed verpakt. Alleen 1 zak was al geopend maar het viel mee.

prima geregeld

chauffeur nam keurig contact op en zo hebben we een goeie afspraak kunnen regelen. Top!

prima keus en prijs. snelle levering

Zie hier boven

Rijksstraatweg 102