Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Leveren op afspraak. Geen zakken lek. Keurige aardige chauffeur. Helemaal top. Pellets lijken van goede kwaliteit

Pluspunten

Perfecte levering. Chauffeur belde op tijd om de levering aan te kondigen.

Ben persoonlijk een voorstander van 10kg zware zakken.

2 sterren: slechter dan verwacht

zaterdag bestelling gedaan voor dinsdag daarop. dinsdag wordt gebeld dat order niet afgeleverd wordt die dag. ik heb op aangedrongen woensdag te leveren. woensdag geen levering, donderdag geen levering. uiteindelijk pas vrijdag na 17.00 uur. zodoende moest ik pellet elders gaan halen. als ik op dinsdag reken, doe er dan alles aan als het echt niet lukt de dag erop. maar geen 3 dagen!!

Pluspunten

Goede afspraken, product goed verpakt

Pluspunten

Levering op de dag wanneer het je zelf uitkomt! Chauffeur belde netjes een uur voor levering. Pellets zaten goed waterdicht verpakt.

Pluspunten

Bestellen online is simpel. Levering geschiedt precies volgens de toezeggingen op de site: binnen twee werkdagen en (heel prettig!) ongeveer een uur voor het bezorgmoment een telefoontje. Een vriendelijke en keurige chauffeur met bijrijder plaatsten de pallet op de door mij aangewezen plaats. Wat mij aangename verraste is de zorgvuldige wijze waarop de pallet was omwikkeld met stevig plastic. Ook de pellets zijn goed verpakt in zakken van 15 kg: niet té zwaar, prima te tillen. Laat de kou maar komen, ik ben er klaar voor!

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

In drukke tijden meer vervoer inhuren chauffeur was er om 19.00 uur moest daarna nog 5 adressen af

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over levermoment.

Jammer dat er dan weer niet gereageerd wordt op de melding dat er een zak stuk gegaan is bij bezorgen. Dat maakt de palletprijs dan weer duurder. Anders waren het 3 sterren geweest

Pluspunten

prima afgeleverd. Goed verpakt. Gemakkelijk bestellen.

Pallet Retour ? Er is niet van te voren gebeld!

Pluspunten

Goede mede werking Snel geleverd Goede mede werking door de causeur

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Pluspunten

Snelle levering. Contact op de dag van levering. Vriendelijke Chauffeurs. Stabiele kwaliteit

Pluspunten

Besteld en keurig geleverd tot in de garage met vooraf een telefoontje van de chauffeur met verwachte tijdstip die dag. Top!

Pluspunten

Levering conform afspraak. Chauffeur belde alleen 15 minuten van tevoren i.p.v. 1 uur. Verder helemaal volgens verwachting. Keurig afgeleverd met Kooiaap tot in de carport.

goed bedrijf

Pluspunten

Nette chauffeuse!

Pluspunten

Bestelling afgeleverd in de garage, precies op de gevraagde plek.

Even van tevoren bellen als dit is afgesproken.

Pluspunten

Snelle levering. Afspraken die gemaakt waren qua levering zijn zeer goed nagekomen.

Pluspunten

Goede afhandeling, duidelijke website, succesvol betalingsproces en keurige bezorging

Pluspunten

Snelle levering van de pellets

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst