Pluspunten

Snelle levering en mooi productxx

X

Pluspunten

duidelijke en overzichtelijke site met prima prijzen voor kwaliteitsprodukten

geen

Pluspunten

Snelle en nette aflevering van kwalitatieve houtpellets.

Pluspunten

goed product, snelle en correcte leveringen

prijs is wat aan de hoge kant. kwaliteit van de plasticzakken is zeer matig. regelmatig zakken die aan elkaar plakken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd

Mijn 1ste bestelling had ik een zak met een kleine scheur er in. kan gebeuren, maar met de laatse zending heb ik 3 zakken waarvan de 1 de gehele "rug open is gescheurd. Deze is vanaf begin al gescheurd geweest want hij lag met de voorkant naar onderen. Hier van heb maar een kwart zak over gehouden. "De ander 2 hadden een gat er van, volgens mij, verkeerd op gepakt. Bij de 1ste zending was ik van onder de indruk mbt de gehele gang va zaken, maar bij deze zending ben ik diep teleurgesteld.

Pluspunten

Accuraat, snelle levering. Bij prijsvergelijking is het handig om de kiloprijs voor de pellets te berekenen: Pure Power levert dan hele goede pellets tegen een scherpe prijs. Pellets worden gratis geleverd,

- De pellets in een afgebakend tijdsslot leveren is handiger, in mijn geval gaf het enige problemen omdat ik niet in staat was 8 uur thuis te blijven. Uiteindelijk heeft de chauffeur het keurig opgelost!

Pluspunten

Door Marleen, een stem uit duizenden ben ik goed te woord gestaan en prettig behandeld, de bestelling kwam twee dagen later en netjes in de garage gebracht. Trouwens Suzanne sprak ook keurig nederlands hoor!

'k zou niet weten.

Pluspunten

Prima producten en stipte leveringen. De pellets branden mooi rustig en we hebben bijna geen last van veel as.

op de pallet waar de pellets op geleverd worden zou iets van bescherming aangebracht kunnen worden we hebben nu 5 lekke zakken met pellets. maar verder een top bedrijf.

Pluspunten

Zelf de leveringsdata kiezen. Goede en vlotte terugkoppeling op mailcontact. Ook transport super geregeld

Pluspunten

Snelle levering....wel erg vroeg! Bezorger stond om 7.00 uur voor de deur.

Pluspunten

correcte afhandeling

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit pellets. Snelle bezorging.

Chauffeur had een leenauto bij, zonder pompwagen. We moesten nu met de hand 65 zakken de schuur in dragen.

Pluspunten

Snel levering en doordat het rond 08:30 zou afgeleverd worden - werd ik de avond daarvoor gebeld. Erg netjes.

Pluspunten

accuraat. met kooiaap over afstand van 500 mtr tot aan de voordeur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

product etc is erg goed

chauffeur is sjacherijnig en wil pas na een enorme discussie de pellets in de garage zetten. Is te beroerd om uit zichzelf een pompwagen uit zijn vrachtwagen te halen en de pellets neer te zetten waar ze moeten (wil ze eigenlijk alleen in de deuropening achterlaten). Je hoeft toch geen genie te zijn dat niemand er op zit te wachten om zelf 1000 kg pellets handmatig te verplaatsen omdat de chauffeur 2 minuten eerder naar huis wil.

Pluspunten

Op afgesproken dag geleverd

Er is pas gebeld toen de vrachtauto voos de deur stond in plaats van een uur van tevoren.

Pluspunten

Goede producten, keurige levering.

Levering kwam 1 dag eerder dan gepland, waardoor wij niet thuis waren om de pallet in ontvangst te nemen. Anders had deze op een andere plek kunnen worden gelost. Desondanks zeer tevreden!

Pluspunten

goede kwaliteit producten, snelle levering

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Prima service.

Lege pallets van vorige levering mee retour nemen zou ons goed uitkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie over de levering beld 15 minuten van te voren voor aflevering

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst