Alles wordt perfect geregeld zoals we het graag willen
Bedankt voor de mooie beoordeling Henk! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
hier bestel ik al jaren mijn pellets, zijn erg klantvriendelijk, wordt op de afgesproken plek geplaatst. Omdat bij mij niet de vrachtwagen de straat in mag wordt het met een kooiwagen gebracht, chauffeur belt van te voren en ook hij is erg vriendelijk. Alleen er waren twee zakken kapot dat was wel jammer
Bedankt voor de mooie beoordeling Marjan! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Binnen 3 dagen pellets geleverd geen gezeur prima en vooral klantvriendelijk
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Bellen altijd half uur van tevoren, voordat ze komen bezorgen. Chaffeurs zijn welwillend om de bestelling met de vorkheftruck op de gewenste plek te zetten.
Goede kwaliteit pellets en duidelijke afspraken en vriendelijk personeel. TOP bedrijf.
Bedankt voor de mooie beoordeling Arie! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Deze keer niet volgens afspraak gegaan. Normaal belt de chauffeur dat ie er bijna is, nu stond hij ineens met een kooiaap. Tevens was afgesproken met een palletwagen de pellet in de schuurzetten, gaat altijd goed nu had hij deze niet mee dus niet binnen gezet
Wat vervelend Rene! Ik heb uw beoordeling/klacht doorgestuurd aan onze klachtenafdeling. Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Netjes op tijd .en keurig afgeleverd.
na bestelling binnen drie dagen geleverd. Ik heb al meermalen pelletkorrels afgenomen en levering + kwaliteit is steeds prima.
Bedankt voor de mooie beoordeling Rob! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed overzicht op de site. Snel bestellen. Snelle levering met mogelijkheden om voorkeuren mee te geven
Bedankt voor de mooie beoordeling Ron! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pakket volgens afspraak geleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling Patrick! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Makkelijk te bestellen en goed overleg over de tijd van levering op de juiste plaats. Heb al heel vaak besteld, altijd netje geleverd.
Bedankt voor de mooie beoordeling Pieter! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Fijn product. Goede service en duidelijke communicatie. Bestelling werd netjes en zorgvuldig bezorgd. Volgende keer bestel ik weer op deze manier.
Van te voren een telefoontje en een kwartiertje later de 2 pallets op de oprit neergezet.
Bedankt voor de mooie beoordeling Peggy! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Top.
Andre, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Makkelijk te bestellen, levertijd zelf aan te geven, goede kwaliteit pellets
Johanna, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Een vriendelijke chauffeur kwam op de afgesproken tijd een pallet pellets op de gewenste plek zetten en hij nam de oude pallet mee. De Pure Power pellets zijn kwaliteit voor een goede prijs, ook de zakjes van 10 kg die ik wegens mijn gevorderde leeftijd maar eens genomen heb.
Pure power pellets zijn kwalitatief goed. Schone verbranding en geeft weinig as.
Goede communicatie en afstemming van de levering van de pallets
Bedankt voor de mooie beoordeling Ko! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede pellets, zeer weinig residu!! Bezorgservice uitstekend!!
Bedankt voor de mooie beoordeling Inge! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Erg makkelijk met bestellen. Goede pellets, hebben altijd die oranje zakken A1.
Erwin, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Helemaal zoals beloofd
Bedankt voor de mooie beoordeling Piet! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Nu alles in prima conditie ontvangen. Vorige keer was er veel gruis bij, maar is dat roen prima opgelost met een tegoed bon. De hout pellets van en plus A1 gebruiken we al jaren , branden ang en weinig rommel, zeer tevreden over. Prima geleverd, door de hele aardige chauffeur prima op de hoogte gehouden van de levering en vlak bij de deur bezorgd.
Afspraken worden nagekomen. De kwaliteit van de pellets zijn precies zoals ze staan omschreven. TOP.
Bedankt voor de mooie beoordeling Klaas! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Op afspraak geleverd en 10 kg zakken plastic zijn zeer sterk
Albert, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn altijd erg blij om te horen dat klanten tevreden zijn. Juist klanten die (vaak zelfs ten onrechte) een negatieve reactie hebben, plaatsen deze op de grotere review sites om zo gelijk of voldoening te halen. Dit vinden wij erg jammer en proberen we natuurlijk altijd te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk gebleken. Zou u Pure Power - Onlinehoutpellets.nl willen helpen door juist uw positieve review te plaatsen op Google reviews? https://g.page/r/Cfb7cLa5wFOSEAE/review Wij danken u voor de genomen moeite en uw tijd en zien u natuurlijk weer graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hoofd administratie en marketing Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst