Snelle service (ook van de chauffeur) en heldere communicatie over

Zie hierboven.

Lekker snel

Je besteld en betaald en een paar dagen later had ik mijn pellerts

Wij wonen best wel in een smal straatje, maar de chauffeur was helemaal niet moeilijk en zette de pallets met de kooiaap precies op de plek waar wij hem wilde staan, prima service.

Zeer goede korrel

Behalve de levering was een dag te vroeg

Snel en vlot geregeld

Snel geregeld 1 tip zet er niet bij 1 uur van te voren bellen. Chauffeur gaf aan dat dit bijna nooit gebeurd

Perfect aangeleverd

Snel en goed aangeleverd

GOEDE AFSPRAAK EN LEVERING

SNELLE LEVERING EN GOEDE AFSPRAKEN OVER DE LEVERING EN GOED PRODUCT WAT ER WORDT GELEVERD.

Uitstekende levering

Werd netjes van tevoren gebeld en de pellets zijn op de gewenste plek gezet. Pellets zelf bevallen ook uitstekend. Heel weinig as, schoon ruitje en kachel brand heel mooi.

Correct geleverd en goede communicatie.

Pure Power neemt gelijk actie als de levering niet naar verwachting is. In mijn geval constateerde ik een hoge temperatuur in de pellets.

Prima ervaring

Levering met kooiaap ging geweldig alles in een keer binnen gezet

Voortreffelijke kwaliteit en afhandeling.

Met een pluim voor de chauffeurs, altijd weer flexibel en behendig!

Goede service en kwaliteit pellets

Vriendelijke chauffeur en hij zette de pellets op de plaats waar we het graag wilden. Fijne pellets, schone verbranding. Klein min puntje: er zou een uur voor levering gebeld worden en dat is niet gebeurd. Is wel handig voor als je toch even weg moet.

Goede mail/telefoon contact.de chauffeur was erg behulpzaam en vriendelijk

Zie boven

Correcte bezorging en goede kwaliteit

weer super geregeld!

2e keer bij pure power besteld, prettig geregeld snel en goed verpakt,en ze branden mooi zuinig

Goede pellets, vlot geleverd

Snelle, goed levering

Goede snelle levering, word goed op de hoogte gehouden. Pellets nog niet gebruikt.

Levering met slechte communicatie

Bij thuiskomst 's middags vonden we de pallet met korrels pontificaal op de oprit. Geen belletje van te voren, ondanks een briefje op de deur dat we binnen 5 min. ter plekke konden zijn. De gebelde transporteur zou kijken of de betreffende chauffeur alsnog de pallet kon komen verzetten, maar helaas niemand gezien. Dus 67 zakken met de hand verplaatst. Over de pellets kunnen we nog niets zeggen.

Goede producten

Goede kwaliteit pellets en snelle levering. Laatste levering zat wel een kapotte zak ertussen en de laatste keren belt de chauffeur telkens pas circa 15 minuten van te voren in plaats van de toegezegde circa 1 uur, ook stond hij een keer zonder van te voren te bellen voor de deur. Dit zou beter kunnen, vroeger gebeurde het wel circa 1 uur van te voren.

Goed tot zeer goed

Zaterdag's besteld, op dinsdag geleverd. Van te voren gebeld door de chauffeur. Erg behulpzaam zeer vriendelijk. Pallet was keurig verpakt en zag er netjes uit. Ga zeker weer bestellen als het op is.

Goede ervaring

Levering netjes bij de voordeur en zoals afgesproken op tijd.

Top geregeld

Levering altijd op tijd, tevens erg nette chauffeurs die de pallet op de plek zetten waar jij het wil (Indien mogelijk) top.

uitstekend

snel bezorgd, vriendelijke chaufeur heeft kooiaap en neemt vorige pallets mee.

De bezorging was top. Keurig op de plek gezet.

Prima bezorging de rest moet ik nog uit proberen

Netjes afgeleverd. Vriendelijk man die het kwam brengen.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst