Netjes

Voor de 2e keer nu bij Pure Power besteld. Vriendelijke chauffeur die netjes met kooiaap de pallet onder de veldschuur zet. Dat was het probleem met 2 jaar andere leveranciers. Of 80,00 extra voor levering met kooiaap of zoek het maar uit mentaliteit. Tot op heden tevreden over de kwaliteit naaldhoutpellets.

Review aangepast

Vandaag door Pure Power gebeld. In het bijzonder prettige gesprek bleek dat in de communicatie tussen mij en Pure Power niet zo was gegaan zoals beide partijen in eerste instantie voor ogen hadden. Met dank aan Pure Power is dit nu opgelost. De fabrikant van Clear Enercy pellets die aan Pure Power levert heeft zijn pellets aangepast. De pellets zijn door een paar gebruikers getest en zijn goed bevonden. De pellets voldoen nu aan de norm die Pure Power eraan stelt. Ik stel het telefoontje, waaruit blijkt dat Pure Power zijn klanten serieus neemt, zeer op prijs.

Slecht brandende rokende 5* pellets voor ketel

Op aanraden collega keer pure power. Deze pellets roken behoorlijk en branden ook niet zo schoon als men beweerd. Volgens installateur van mijn ketel is voor deze pellets veel meer lucht nodig voor een goede verbranding. Voor Kachel prima, voor ketel zijn het rokers heeft u kachel binnen dan zijn ze prima.. Heeft u ketel in schuur/ garage dan raad ik het af om de 5 * te nemen.

uitstekend

vlot & volgens afspraken

Wat you see is wat you get

Bestelling is gemakkelijk uit te voeren. Men houdt zich verder aan de afspraken.

Keurig bedrijf, klantvriendelijk met prima pellets

1x afgeweken van hun standaard pellets (goedkopere zomeractie 2019) met veel as. vuilere verbranding en stof) Jammer dat ze hier zelf niet op terug zijn gekomen aangezien deze als "gelijkwaardig" werden bestempeld. dus niet.. hun standaard pellets 5* zijn erg goed. verder keurig en correct bedrijf

Alles volgens afspraak. Zeer tevreden over

Alles prima geregeld, had bij de levering helaas 2 zakken kapot maar per omgaande zijn ze vergoed waarvoor onze dank.

Geweldige service

Wordt daar gebracht waar ik het wil hebben, op de tijd die mij uitkomt, keurig verpakt.

Netjes bezorgd en zelfs in de garage gezet.

Alles volgens afspraak

gewoon gewelding

alles volgens planning en ook nog eens keurig afgeleverd in de garage. Dank

Een goed contact

Goede snelle levering

Super geregeld, al voor de vierde keer

Keurig op gewenst moment geleverd, superkwaliteit en voor mij een top methode van verpakking!, zeer tevreden!!!

Weer een goeie levering gehad van deze top pellets

Goede service en snel thuis bezorgd Pellets zijn van goede kwaliteit al meerdere malen besteld.

Prima kwaliteit. Pallet met zakken altijd keurig onbeschadigd.

Ook een correcte levering.

Prima ervaring en uitstekende service

Vanaf de bestelling tot en met het afleveren grote klasse

Probleemloos. Constante kwaliteit.

Kwalitatief goeie producten

Pellets zijn goed verpakt, ze branden goed en redelijk weinig as-afval.

Dit jaar slechte en uitgedroogde pellets

Ik heb altijd pellets gekocht bij dit bedrijf maar dit jaar een hoop residu over in de kachel. In iedere geval niet 5***** waardig Nadat het bedrijf contact had gezocht met me en een goed gesprek heb ik besloten de pellets op te stoken in afwachting van het onderzoek naar de pellets van de fabriek.

Snel en goed geregeld

Nette levering en goede kwaliteit pellets

Nette levering en goede kwaliteit pellets

snel en goed gedaan

wij zijn blij met de service die jullie geven

Wederom netjes afgeleverd

Zeer goede pellets, weinig as, goed vlambeeld! Test regelmatig andere pellets maar deze zijn schoon, zuinig en slak/asvrij voor zover mogelijk! Aflevering zoals altijd netjes!

Goede kwaliteit pellets. Goed verpakt.

Makkelijk via Internet bestellen. Opgeven leverdatum geen probleem. Netjes 1 uur voor levering gebeld. Chauffeur zette de pellets op de aangewezen plaats. Prima organisatie.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst