Wederom netjes afgeleverd

Zeer goede pellets, weinig as, goed vlambeeld! Test regelmatig andere pellets maar deze zijn schoon, zuinig en slak/asvrij voor zover mogelijk! Aflevering zoals altijd netjes!

Goede kwaliteit pellets. Goed verpakt.

Makkelijk via Internet bestellen. Opgeven leverdatum geen probleem. Netjes 1 uur voor levering gebeld. Chauffeur zette de pellets op de aangewezen plaats. Prima organisatie.

Altijd goede kwaliteit, prima volgens afspraak geleverd.

Ik neem alleen maar pellets bij Pure power, super kwaliteit.

Alles volgens de afspraak

De chauffeur was niets teveel hij zette de pellets neer op de plaats waar ik ze graag wilde hebben. SUPER pellets

perfect geleverd, alles volgens afspraak

perfect geleverd, alles volgens afspraak

Zeer goed...

Gewoon goed

Netjes en vriendelijk geholpen

Werd geleverd en ze hadden ook een steekwagen mee waar door ik minder werk had

Geweldige service

Hadden wat problemen met de berijder van de bezorgdienst, maar heel goed opgelost door pure power. Toppie!!

alles volgens afspraak

Prima product voor een goede prijs,en correcte levering

Ik als eigenaar van Van Rossum kachels uit Beneden-leeuwen.Ben naar aanleiding van een prettig gesprek op een voorlichtingsavond vanuit onze gemeente.Verder in gesprek gegaan met pure power. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over jullie communicatie en de leveringen. Ik kan alleen zeggen blijf scherp en ga zo door.Want de concurenten staan ook niet stil. Van Rossum kachels Uit Beneden-leeuwen

Prima bedrijf

Altijd netjes geleverd en prima contact

Snelle levering en goed product

Uitstekende afhandeling

Makkelijk bestellen via internet. Altijd voorraad. Snelle en goede levering

Prima afspraken en hoge kwaliteit

Ik koop al een aantal jaar bij dit bedrijf mijn pellets naar alle tevredenheid. Aan het begin van dit stookseizoen ben ik overgeschakeld naar een ander merk pellets, echter kreeg ik hier problemen mee, zwart worden van raam en binnenwerk kachel. Instellingen veranderd maar dat bood geen oplossing. Contact opgenomen met pure power en ik kreeg direct antwoord dat er meer klachten over deze leverancier waren. Zonder problemen zijn de restant zakken teruggenomen en ben ik weer naar de oude bekende pellets over geschakeld. E.e.a is keurig verrekend, vandaag de levering van de nieuwe pellets en de oude opgehaald. Dit bedrijf verdient een 10 voor zijn service en klantvriendelijkheid, top.

Goede service vriendelijke bezorger

erg tevreden

branden mooi en geven veel warmte

Wij zijn tevreden worden netjes bezorgd, mooie schone verbranding lekkere warmte.

Klantvriendelijkheid en Kwaliteit is perfect!!

In het vervolg houden wij rekening mee met bezorging óók vóór 7.00 uur, zoals de bezorging dd. vrijdag 3-1-2020 in plaats van vóór 8.00 uur.

Geweldige service

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Afleveren gebeurt snel. Chauffeur zeer meegaand en niks is teveel

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling. Levering in februari nog met decemberkorting.

Netjes en snelle levering

Heel klantvriendelijk en snel geleverd. Tevens een heel goed product!

prima op tijd geleverd, keurig binnen gezet

prima service,

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit ! Echt een aanrader.

Via internet besteld, verkeerde datum ingevuld, na telefonisch contact direct geregeld. Bestel hier volgende keer weer !

Van te voren al warmte van de pellets.

Bij het digitaal afrekenen stond vermeld dat de vervoerder bij aflevering beschikte over een kooiaap en een pompwagen. Helaas bij de aflevering bij mij alleen de beschikking van een kooiaap. Deze kon niet onder de deur van de schuur 10 bij 6 m door. Derhalve moest ik alle 66 zakken handmatig verder mijn schuur inbrengen. Jammer.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst