prima op tijd geleverd, keurig binnen gezet

prima service,

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit ! Echt een aanrader.

Via internet besteld, verkeerde datum ingevuld, na telefonisch contact direct geregeld. Bestel hier volgende keer weer !

Van te voren al warmte van de pellets.

Bij het digitaal afrekenen stond vermeld dat de vervoerder bij aflevering beschikte over een kooiaap en een pompwagen. Helaas bij de aflevering bij mij alleen de beschikking van een kooiaap. Deze kon niet onder de deur van de schuur 10 bij 6 m door. Derhalve moest ik alle 66 zakken handmatig verder mijn schuur inbrengen. Jammer.

Jammer dat ondanks dat je er om vraagt er toch geleverd word zonder handpomp wagen

Snelle levering, top

Vind het wel prettig om onze pellets bij jullie te bestellen. Duurt normaal gesproken maar 2 dagen en dan worden ze geleverd. Top

top

Snelle levering goede service.Perfecte pelletkorrels. Zelfs chauffeur is telefonisch te bereiken op dag van leveren

Alles volgens afspraak.

Elke bestelling volgens afspraak. TOP

Gewoon zoals het hoort Top bedrijf !!

vlotte levering

Prima pellets, snelle levering, correcte afhandeling bij vragen

Geen klachten

Er mankeerde niets aan de bezorging.

strak helder

gewoon goed

Snelle en professionele service

Gemakkelijk te bestellen en een scherpe prijs

Pallet goed geleverd geen kapotte zakken

Pallet goed geleverd geen kapotte zakken

Goede en nette service

Fijne en schone korrel om te stoken

Fantastisch!

Zeer goede kwaliteit en een zeer vlotte levering

Goede betaalbare pallet korrels

Zuivere korrels die zorgen voor maximale verbranding en warmte en minimale CO2 uitstoot.

De beste pellets die ik heb kunnen vinden.

Met meer dan 6 jaar pelletkachel ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat dit de beste pellets zijn voor mijn kachel (Haas@Sohn). Ze branden mooi, geven een lichte as, goed verpakt en worden op een stevige pallet geleverd. Misschien niet de goedkoopste, maar wel een prijs/kwaliteit verhouding van een hele dikke 9+

Prima levering!

De website is duidelijk, de bezorgtijd goed te kiezen. En ik ben niet de best bereikbare locatie voor bezorging, maar met de goedwillende chauffeurs kom ik er altijd uit en staat er uiteindelijk een pallet met pellets keurig op mijn stoep. Zeer tevreden!

Alles perfect

Heel netjes

Even van te voren werd ik door de chauffeur gebeld en hij heeft de pallet keurig in de schuur gezet.

Heldere communicatie, snel geleverd en vakkundig op de gewenste plek gezet!

Goede communicatie,snelle levering

Snelle levering ook rond kerst en oud en nieuw

Snel en goed geleverd

In een woord super geregeld

Super service geleverd op afgesproken dag chauffeur belde netjes van te voren en zette de pallet netjes binnen op de door ons gevraagde plaats de volgende pallet bestel ik hier zeker weer

Goed product, goede service

Zeer goede pelletkorrels. Mooie verbranding, schone kachel en heel weinig as.

Keurige levering

Pallet is keurig naast het huis neergezet. Chauffeur belde vantevoren dat hij onderweg was.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst