uitstekend

pellets worden tot in de schuur gebracht zonder te vragen.

Orima

Dit wordt het 3e jaar dat wij ze gaan gebruiken vorig jaar hetzelfde besteld als dat jaar ervoor maar waren toch anders ze waren niet zo licht als dat jaar ervoor hopelijk als ze volgende week afgeleverd worden in de vrachtauto eerst kijken of het wel de goeie zijn

Makelijk contact te krijgen met het bedrijf. Zeer behulpzame chaffeurs. Competieve prijzen.

Kwaliteit van het produkt is hoog. Goede en handige verpakkingen.

Goed product

Gebruik al verschillende jaren big bags Pure Power .1 jaar ander goedkoper merk geprobeerd maar Pure Power brand het schoonst en het minste restafval

Bestelling wederom conform afspraak prima afgeleverd.

Aandachtspunt: 1. Review vragen na aflevering. 2. In de routeplanning opnemen, dat het wegennet in een dorp niet geschikt kan zijn om voor de deur te parkeren en bochten in de dorpskern niet of nauwelijks genomen kunnen worden zonder kans op schade. Te meer omdat de trailer extreme afmetingen heeft en de achtertrein niet kan draaien. De vorige keer heeft een andere chauffeur, zich vergewissend van een beschikbaar circuit, de combinatie aan de rand van de bebouwde kom geparkeerd en is vervolgens met de heftruck 300m naar het afleveradres gereden.

Moet het al beoordelen voordat ik het bestelde ontvangen heb

Word als het goed is aanstaande dinsdag bezorgd Maar of ik 't nu al wil beoordelen Nu maar hopen dat de bestelling een beetje netjes bezorgd word

Goede pellets en makkelijk geleverd

Altijd een behulpzame chauffeur en goede pellets voor een mooie prijs

Gewoon top!

Strak en concreet geregeld.

vlotte levering, vriendelijke chauffeur, niets mis mee dus

Het was precies zoals afgesproken en verwacht, dus dikke prima!

Perfect geregeld

Eerste keer rechtstreeks besteld. 2 pallets. Keurig op afgesproken dag geleverd met eerst een telefoontje vd chauffeur. Daarna pallets keurig op de gewenste plek gezet.

Goed bedrijf

A

perfect

perfect

Prima service, goede prijs, levering volgens afspraak

Zelf verkeerde bestelling gedaan. Prima opgepikt en afgehandeld door Purepower

Goed bedrijf

In al de jaren dat ik een pellet kachel heb koop ik de pellets bij jullie Vooraf de bezorging belt de chauffeur een uur van te voren op of hij welkom is. Altijd netjes en correct afgeleverd. Van al die bezorgingen is het maar 1x gebeurd dat er een aantal zakken gescheurd waren wegens slecht geseald op de naden

Snel en gemakkelijk bestellen

Fijn dat ik een melding krijg van de zomeraanbieding en nog fijner dat de bestelling weer later in het jaar bezorgd kan worden

Vlotte aankoop voor een scherpe prijs zonder leveringskosten

Op de afgesproken dag bezorgd. Goede communicatie en bereikbaarheid via de telefoon. Alleen echt heel erg jammer dat je tussen 8.00 en 18.00 de bestelling kunt verwachten en geen idee hebt hoe laat ze komen. Dat moet anders kunnen. Werken met tijdsblokken bv. Ze kwamen pas om 18.30 uur en als je dan een hele dag hebt zitten wachten is dat niet fijn.

Vlotte service

Snel bezorgd. Goede communicatie en bereikbaarheid via de telefoon. Alleen echt heel erg jammer dat je tussen 8.00 en 18.00 de bestelling kunt verwachten en geen idee hebt hoe laat ze komen. Dat moet anders kunnen. Werken met tijdsblokken bv. Ze kwamen pas om half 7 en als je dan een hele dag hebt zitten wachten is dat niet fijn. Toen moesten we nog beginnen met alles naar achteren sjouwen. Als je weet hoe laat ze ongeveer komen kun je hulptroepen regelen.

Vlotte levering en bezorging door zeer vriendelijke chauffeur , die 1 uur van tevoren belde.

Niet best

Beloofden din pellets maar er zat heel veel ijzer bij in met als gevolg schade aan de kachel. Na deze klacht geen enkele positieve reactie

goede pellets

goede service en vriendelijke chauffeurs bij het bezorgen

goed en snel

snel duidelijk en volgens afspraken

Perfecte pellets, dito service!

Snelle levering, goede kwaliteit, goede service

super service

Aardige mensen. Snelle service.

prima pellets maar te duur

DE pellets zijn van goede kwaliteit en hebben een laag as gehalte, maar de pellets van NRW zijn van de zelfde kwaliteit hebben de zelfde warmte opbrengst maar zin € 50,- goedkoper. Dus tel uit je winst.

Goede fijne pellets, 5 sterren purepower witte pellets

Goed betrouwbaar bedrijf met fijne witte pellets.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst