erg goed

levering en telefonisch contact van chauffeur keurig op tijd

Prijs, kwaliteit helemaal in orde, zeer vriendelijke chauffeur, maar tijdstip van levering, 0715 ‘s morgens, kan klantvriendelijker

geheel volgens afspraak

geschikte chauffeur

Snelle levering en klantvriendelijke chauffeur

Nu voor de 2e keer een pallet pellets besteld bij PurePower. Meerdere type pellets geprobeerd, maar deze pellets branden erg mooi en geven weinig vervuiling. De levering is altijd er lag snel. Enkel mijn grootste compliment gaat naar de manier van leveren. Keurig een uur van te voren gebeld en gesproken waar ik ze wilde hebben. De chauffeur denkt mee en helpt de pellets echt zo dicht mogelijk bij de deur neer te zetten.

goed en snel

goede en snelle service bellen voordat ze bezorgen en een vriendelijke bezorger

Makkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Voor de 3e keer een bestelling geplaatst. Prima pellets. Levering op tijd en de chauffeur was net als de vorige keren zeer behulpzaam bij het plaatsen van de pallet in de garage!!

perfecte nette levering!

Op de afgesproken dag geleverd en in de schuur gezet. Top!

Vlot en behulpzaam

De pellets zijn prima, maar vooral de aflevering verdiend een pluim. Samen met de chauffeur hebben we met de kooiaap én de steekwagen het hele pallet pellets op de juiste plek kunnen zetten. Chapeau! De vorige keer heb ik het hele pallet zak voor zak moeten oversjouwen. Dat was geen pretje en ik heb ook nog extra plastic moeten aanbrengen. Nu kan ik het al aanwezige plastic laten zitten en in de loop van de winter langzaam afpellen. Hulde voor jullie bezorger!

Super service

Teruggebeld nadat ik een niet logisch leverdatum had opgegeven.

Mooi op tijd geleverd

Pallet pellets besteld. Keurig snel geleverd. Kwaliteit ook dik in orde

Keurig op tijd geleverd.

Chauffeur waarschuwde mij op,tijd voor omlaag zakkende schuurdeur. Heeft daarna schuurdeur voor mij open gedaan.

voor mij de eerste keer perfect

niet verwacht zo snel bezorgt , en goed verpakt echt een aanrader deze firma. top

Beter kan niet .!!!

Vorig jaar voor het eerst besteld , was en is prima.... dus waarom veranderen.

Perfecte aflevering en service

Chauffeur heeft de pellets afgeleverd tot in de garage. Gratis een extra zak gekregen omdat er een zak beschadigd was. Pellets branden goed.

Duidelijke site Vriendelijke en behulpzame chauffeur

Superservice

Keurig 2 pellets geleverd en neergezet op de gewenste plek. Vrachtwagen kon de straat niet in maar de kleine heftruck wel.Vriendelijk personeel!!

Gemakkelijk en goed

Duidelijke site goed product en aflevering volgens afspraak.

prima bedrijf

prima bedrijf goede levering en netjes verpakt, ook chauffeur zeer vriendelijk en netjes

Zoals verwacht, keurig. 👍

Zoals verwacht, niets aan te merken. Keurig van te voren gebeld.

Levering volgens afspraak, uiterst vriendelijke bezorger, goed product

Prima pellets, levering, transporteur.

Prima pellets, levering, transporteur.

Easy to use site, product snel in huis en branden met die kachel.

Aflevering ging ook goed.

top bedrijf

Pellets altijd keurig geleverd volgens afspraak

Bestel al jaren pelletkorrels bij PurePower. Service en levering is top.

Ze branden erg schoon en het glas van de kachel is gemakkelijk schoon te maken. Vlotte levering op afgesproken dag. De chauffeur belde een half uur voor aankomst. Pallets worden netjes m.b.v. een kooiaap achter op de kiezelinrit neergezet.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst