wordt vlgs mij goed uitgezocht voor de juiste beslissing

Goed Maar toch ook weleens een verkeerd advies. ik had altijd een 3 jarig contract voordat ik zaken deed met de vastelastenbond." In 2021 werd ik door de vastelastenbond geadviseerd voor een 1 jarig contract. Ik was er toen niet zo mee eens, maar toch het advies gevolgd. Achteraf had ik een 3 jarig contract af moeten sluiten.

Fijn dat het uitzoeken, zeker in deze situatie, gedan wordt.

En goede service om uitzoekwerk uit handen te geven.

Niet prettig

Ben dit niet zo gewend.Jullie zijn altijd accuraat. De eerste dag hoorde ik iets heel anders dan de dag daarop. Ging over "gewoon energie" Vervelend.

Top service van jullie

Blijf jullie trouw en beveel anderen jullie aan

Zeer slecht

Sinds Nikki niet meer bij jullie werkt is de chaos niet te overzien

Open en behulpzaam.

Ik heb een prettig gesprek gehad. Ik had best veel vragen over mijn nieuwe energiecontract. Men nam de tijd en zocht meteen uit wat ik aangaf te willen weten. Topservice!

Quality time en service

Duidelijke uitleg en goeie serviceverlening aan de telefoon...

adviseur begreep mij direct

Mijn huidige jaarcontract met vaste tarieven loopt 2 aug. 2022 af. Ik kreeg per e-mail een voorstel om per 1-1-2023 verder te gaan met een jaarcontract (vaste tarieven) bij 'Gewoon energie'. Mijn vraag was waarom pas per 1-1-2023. Na wat vragen en antwoorden bleek dat er een misverstand was. Dat werd meteen aangegeven en een nieuw contract werd daadwerkelijk doorgevoerd. Daarvoor mijn hartelijke dank! Dit geldt zowel voor de snelle actie als de inhoud van het contract.

Gesproken met Doratea ?

Hee Een goed gesprek,ik had haar toevallig voor de 2e maal en zij wist alles nog dus voor mij makkelijker. Heel aardige en vaardige dame.

Geweldig geholpen!

Dorothea heeft perfect duidelijke uitleg aan de telefoon gegeven!!! Ze probeert echt oplossingsgericht te handelen en geeft geen valse hoop! Dus precies zoals het hoort. De uitkomst is heel fijn, goed uitgekomen, wat ook enthousiast wordt meegedeeld. Dus ook helemaal in de beleving van de klant meegaan!! Niks op aan te merken ! Gewoon top, dus een dikke 10!

Prima geregeld

Ik heb er geen omkijken naar en het kost mij geen energie. Alles wordt top geregeld

Weinig info over de afwegingen en duur

Ik vind dat ik weinig tot geen info krijg over de afwegingen. En dat de kosten best wel aan de hoge kant zijn. Heb het idee dat de kostenbesparing wel op gaat naar de kosten voor het bemiddelen/abonnement. Ik heb verder niks nodig dan alleen de dienst m.b.t. de energieleveranciers dus heb ook het vermoeden dat het daardoor zo hoog is. Vroeger had ik een hoge pet op van de Vastelastebond omdat het nonprofit was. Het mag wel wat kosten maar nu heb ik het idee dat het wel veel profit aan het worden is,

Correcte feedback na eerdere beoordeling

Ondanks mijn mindere ervaringen met de VLB tijdens laatste overstap naar andere energieleverancier vond ik het zeer correct mij toch weer te benaderen. Hoewel ik hierdoor een nog (veel) duurder contract heb moeten afsluiten blijf ik gebruik maken van mijn abonnement en hoop dat er ook in de toekomst gezocht blijft worden met de voor mij beste tarieven. Dorothea heeft mij toegezegd te bellen voor 1 juli hoe het verder moet met mijn huidige contract.

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend

Klantvriendelijke belangenbehartiging.

Al jaren prima ondersteuning, goed geholpen zonder dat het me tijd en energie kost, dank!

Superr

Ik ben te kort lid to dusver O.K.

Duidelijk, vriendelijk en vlot

Prettig gesprek gevoerd met nuttige info

Fantastisch!

Wij zijn erg goed geholpen door de Vastenlastenbond met name door Hakan Tas. Hij heeft zich erg ingespannen om voor ons zo voordelige mogelijke contracten en verzekeringen af te sluiten wat ons veel voordeel heeft opgeleverd. Heel fijn en erg dankbaar. Dank je wel, Hakan.

zeer duidelijke voorlichting

Het was een een duidelijk gesprek, waarbij alle vragen goed werden beantwoord. De voorlichting was zakelijk en toch zeer vriendelijk. Het gaf een verassend positief resultaat.

Leuk gesprek. Bedankt voor het advies

Ik ben al jaren trouw lid van VLB en maak al jaren gebruik van de overstapservice. Dit keer naar Powerpeers. De oorlog in Ukraine gooit nu roet in het eten, maar dat konden jullie uiteraard ook niet voorzien.

Erg klantvriendelijk en meedenkend.

al jaren goed verzorgd

het persoonlijk is een sterk punt

Een voor mij ondoenlijke klus doet u, dank

Het is mij onmogelijk om energieleveranciers te vergelijken. Dat de Vastelastenbond dit voor mij doet vind ik zo ongelooflijk kostbaar. Zij helpen mij mij de vaste lasten te dragen nu en in de toekomst, hoop ik.

Zeer betrokken met de klant

Goed geanticipeerd op de Ukraine crisis

Mijn waardering voor het feit dat jullie eerder dan strikt noodzakelijk een nieuwe leverancier hebben gezocht, vanwege het vooruitzicht dat langer wachten de prijzen voor nieuwe contracten verder zou opdrijven agv de oorlog in Oekraïne.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.