Altijd goed

Hoi Nikki, ik ben benieuwd hoe eea met die hoge prijzen gaat aflopen. Wordt mijn bedrag nog naar beneden bijgesteld? Ik heb zelf voorschotbedrag al flink verlaagd.

Het gehele overstapproces is probleemloos verlopen.

Geen zorgen alles wordt prima geregeld!

Positieve ervaring en attent gehandeld met veel inzicht op de markt

Zie boven

Beste service

Elk jaar wordt de beste deal gevonden . En als het even tegen zit zoals nu met de energie crisis wordt er regelmatig gemeld of het al verstandig is om over te stappen. Top team van energie specialisten.

Na de laatste ontwikkelingen minder enthousiast.

De ervaring was altijd goed maar ik plaats nu wat vraagtekens bij het uitzoeken van de laatste energie aanbieders. Ik heb de keuze van de laatste aanbieder ook laten veranderen.

Snel, persoonlijk en effectief

Altijd snel en goed geholpen, in begin zelfs door de chef.

Super geregeld

Ben heel blij en dankbaar voor jullie goede service

Vakkundig verzorgd

VB heeft te laat gereageerd op signalen op de markt dat de energieprijzen zoude stijgen.

Ik heb zelf nog gereageerd naar jullie. Vb adviseerde niet in augustus september of oktober in te gaan op aanbiedingen. Nu zit ik met een duur contract.

GOED

Je kunt het goed volgen en je moet afgaan op de deskundigheid van de Vastelastenbondmedewerkers.

Kan ik tot nu toe nog weinig over zeggen

Tot nu toe zijn er nog geen beoordelingen van mijn kant uit omdat ik nu nog bij Engy zit en daar hebben jullie een goed advies in gegeven. Jullie houden het voor mij nauwlettend in de gaten als er een aanbieder zou zijn die voor mij financieel aantrekkelijker zou zijn dus hopelijk komt deze aanbieder zsm. Mvg Thom Lardinois

prima maar dure overgang

Ik ben goed geïnformeerd over de mogelijkheden

Toch graag overleg en uitleg

Zeker in onzekere tijden van energietarieven is het fijn om de afwegingen te kennen. Een vergelijk tussen de aanbieders zou daarbij helpen.

Nikki helpt uitstekend.

Over het algemeen goed

Jammer alleen dat de communicatie soms te wensen over laat en je compleet verkeerde info krijgt opgestuurd die jou contract niet aan gaan. Qua verzekeringen ben ik er niet zo gelukkig mee, na 30 jaar bij Interpolis gezeten te hebben en nooit gezeur gehad over wel of niet vergoeden is het bij de VLB nu al drie keer geweest dat het dan weer net buiten de verzekering viel. Voelt niet heel goed moet ik zeggen en ze willen ook alleen de krenten en niet de volledige pap.

Heel vriendelijk en behulpzaam

Telefonisch wordt het heel goed uitgelegd en ook heel vriendelijk Met de energie aanbiedders ben ik niet altijd gelukkig Het advies om nog te wachten wel

Ik heb er geen voordeel van gehad!

Door het faillissement van de door u aanbevolen energieleverancier zijn we er financieel flink bij ingeschoten helaas! Ik heb nu zelf een energieleverancier gezocht en voor alle zekerheid een grote speler genomen: Essent. inmiddels is mijn contract aangepast van €435,- naar €357,-. Nog en flink bedrag maar het gaat de goede kant op. Ik wel het nog en tijdje aanzien met jullie dienst.

Was op dat moment prima

Op dat moment goed geholpen maar waaom nu weer 10 euro duurder.... Inflatie van 25 procent wel erg hoog.... En ik zie het niet terug in mijn loon... Sorry

Geen goede visie

Ik vind het erg jammer dat de dienst die er voor moet zorgen dat ik bespaar op mijn energieprijs, er niet in geslaagd is om een vooruitziende blik te hebben wbt de energiestijging en dat ze mij geadviseerd hebben om een jaarcontract af te nemen.

prijzig

De overstap op zich goed geregeld. Maar dat kan ook iede ander zelf regelen via een vergelijkingssite.

Deskundig en snel geholpen

Bij het eventueel afsluiten van een nieuw energiecontract was de vraag of het verstandig was om dat te doen of in te gaan op het verlengingsaanbod van de toenmalige leverancier. Op deskundige en klantvriendelijke wijze werden voors en tegens tegen elkaar afgezet waardoor een goede keus gemaakt kon worden

Goed geregeld zonder rompslomp

Altijd prima in orde. Gebruik nu deze service 3 jaar en het is nu voor het eerst dat ik er niet op vooruit ga. Was mezelf nooit gelukt. En dat het nu niet lukt met die idiote gas prijs snap.ik dan ook. Volgend jaar hopelijk weer beter.

toppie

het is toppie

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.