Goed, maar onbekend resultaat

Het zou beter zijn als bekend werd gemaakt welke drie of vier Andere aanbieders werden benaderd en welke aanbiedingen zij hebben gedaan en wat dus het resulterend voordeel van jullie Keuze was.

Alles weer keurig geregeld

Zonder zorgen weer overgestapt.

Positief

Geen omkijken,alles goed geregeld. Duidelijke info.

Altijd goed en snel geregeld

Verrassend resultaat dat goed aanluit bij onze gedachte.

Teleurstellend

Helaas was mijn ervaring niet goed doordat er diverse dingen mis gingen. Volgende keer beter…

makkelijk en betrouwbaar

Meestal krijg je iemand bij de VLB aan de lijn die van wanten weet en je de goede weg op stuurt. Zo niet, bel je nog een keer terug. Het is 1x mis gegaan bij een overstap van elektra leverancier, maar hopelijk zal dat niet meer gebeuren. Toost op een goede samenwerking in komende jaren, waarbij ik er vanuit ga de voordeligste elektra aanbieder te krijgen.

Kreeg niet wat me beloofd was

In ons telefoongesprek werd me beloofd dat ik een bedrag van € 124,- per maand zou gaan betalen bij Greenchoice, maar ik kreeg een contract voor € 164,- per maand!

Vandebron hanteert €90 als maandelijks termijnbedrag

Vandebron - door jullie geadviseerd én gekozen- hanteert een maandelijks termijnbedrag van €90 , dat is VEEL hoger dan het maandelijks termijnbedrag wat jullie mij zeiden , dus ik heb zo mijn twijfels over jullie keuze van Vandebron ! Ik zit er nu wél een jaar aan vast , bij Vandebron , ingaande 14 november 2021 . Wat is jullie reactie hierop ? met vriendelijke groet Paul Haakmeester

Een vaste (lasten)bond!

Wat een eerlijke antwoord op mijn gestelde (mail) vraag. Dat maak je maar zelden mee.

Perfect geregeld

Wij zijn al jaren bij de vastenlastenbond voor onze energie en zijn super tevreden.

Goed geregeld

Tot heden ben nog maar een half jaar lid alles goed

Niet het juiste contact aangeboden

De overstap service heeft een overstap geregeld naar een nieuwe energieleverancier, zonder gebruik te maken van mijn actuele verbruikgegevens. De opbrengst van mijn zonnepanelen waren niet meegerekend. Hierdoor heb ik zelf de leverancier moet afzeggen voordat er en nieuwe leverancier gevo den kon worden. Het is mij niet duidelijk waarom er vervolgens gekozen is voor de nieuwe leverancier, is er een bonuskorting o.id.? Volgende keer eerste even persoonlijk in gesprek.

Weer een prima service

Het steeds veranderen van stroomleverancier verloopt iedere keer zonder klachten. Prima geregeld ga zo door.

Zorgeloos

Alles vanzelf geregeld!

Goede voorlichting

Over gegaan naar een nieuwe energieleverancier, prima geregeld.

Al jaren prima selectie van producten en fijn ondersteuning

Prima vereniging waar ik graag lid van ben. Ik zie dat ondanks de uitdagingen in de markt de vereniging prima oplossingen kan bieden.

Ik ervaar de dienstverlening teruglopend in kwaliteit

Toen de VLB ontstond waren de initiatiefnemers een paar ‘jonge honden’ die er niet voor wegliepen om als een luis inbed pels op zoek te gaan naar prijsvoordelen. De VLB was toen klantvriendelijk, kritisch en scherp op prijs en kwaliteit. Maar de tijden veranderen, evenals de markt. Zo zijn er meer soortgelijke bedrijven en zijn ook leveranciers kritischer met oog voor concurrerende prijzen. Je ziet dan dat zij massa kunnen maken. Ik begin eerlijk gezegd te twijfelen aan de meerwaarde van de VLB.

Goed geregeld

VLB doet wat het belooft

overrompeld

Ik had meer communicatie verwacht. Zonder vooraankondiging kreeg ik een contract van Essent. Daarbij gebruikt Essent niet mijn actuele verbruiksgegevens. Bij navraag bij Jullie ben ik prima geholpen om uit te zoeken of het aanbod inderdaad goed was en het is verder probleemloos verlopen, behalve dat ik nu een termijnbedrag betaal wat gebaseerd is op verkeerde verbruikscijfers. Dat is op zich geen probleem en lost zich vanzelf in de loop van de eerste maanden wel op, maar is wel gek.

die zijn goed

geweldig

prima al ruim 10jaar

nogmaals ze zijn perfect

Al 3 jaar tevreden..

Tevreden over jullie dienstverlening en ook steeds vlug reactie op vragen via mail

Kan goedkoper

Hoopte dat nog goedkoper ging

deskundig snel correct duidelijk

zoals ieder jaar weer goed geholpen met deskundig en duidelijk advies.

vlot geregeld

wel jammer dat niet gecommuniceerd is dat het maandbedrag ford omhoog ging vanwege de gestegen energie prijzen

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.