In 1 woord: ideaal.

Ik ben al vanaf 2006 aangesloten bij de VLB en het moet raar lopen wil ik hier nog weg gaan.

Geweldige ervaring!

Dagelijks genieten van energie levering, zonder er naar om te kijken. Dat geeft een warm en goed gevoel.

geruststellend idee dat jullie het regelen

prima service. verbeterpunt: duidelijker aangeven wanneer er weer een switchmoment komt.

Duidelijk en prettig geregeld.

Ik geef aan wat ik wil en vastenlastenbond gaat voor mij aan de slag. Houdt mij op de hoogte.

Snel en klantvriendelijk

Nu door de hoge gasprijzen een wat tegenvallend aanbod.

Tevreden

Makkelijk en in dit geval, gelukkig met voor de verhogingen. Het gaat heel soepel.

Alles volgens afspraak verlopen.

Alles volgens afspraak verlopen.

Ze doen wat ze beloven.

Het is mooi dat de vastelastenbond zorgt voor het goedkoopste contract voor mij, zonder dat ik er omkijken naar heb; het is wel jammer dat dit in NL nodig is. Al die bedrijven leveren toch via 1 kabel van 1 netbeheerder, het had beter 1 staatsbedrijf kunnen zijn zonder winstoogmerk; dan had je geen faillissementen, makkelijker risico-opslag, minder administratiekosten. ----- Ik heb nog wel een tip voor de vastelastenbond: het zou mooi zijn als je als klant vooraf zou kunnen aangeven met welke leverancier je absoluut geen zaken zou willen doen. Als een energieleverancier of de eigenaar van zo'n energiebedrijf onethisch bezig is, dan wil ik kunnen stemmen met mijn portemonnee.

Zonder zorgen!!!

Ik hoef niet meer na te denken "zit ik wel goed, moet ik switchen", dat doen jullie voor me. Als er iets is kan ik altijd bellen voor advies. Dank daarvoor!

goed en prettig geregeld door jullie

prettig geregeld, ik hoef niets te doen

2021 geld terug gehad.

Op het juiste moment een deal gemaakt. Onze energiekosten gaan 30€ per maand omhoog maar ik hoor zoveel hogere bedragen. Afwachten maar. Vorig jaar een goed jaar gehad met voor ons geld terug wat nog nooit gebeurd is, dank fam de Haan

Zorgeloos geregeld

Ieder jaar weer zonder problemen wordt er door de vastelastenbond voor mij een fantastische energie levering voor mij geregeld. Grote klasse.

normaal zou ik zeggen:zeer goed maar deze keer hebben jullie zeer onzorgvuldige fouten gemaakt bij de verbruiken gas en elektra. ben al jaren klant en gaat al jaren goed, maar deze keer....totaal afwijkende verbruiken en totaal afwijkend maandbedrag en dit deed GEEN BELLETJE RINKELEN. ook bij het herstel nog 2 verbruiken omgedraaid....slecht. ben ik niet van jullie gewend, heb jullie inmiddels bij meerdere mensen aanbevolen en zij zijn ook klant geworden. dus: t/m 2020 goed, 2021 fout, advies: alert en zorgvuldig blijven en jullie goede service in stand houden met vr gr

Ze doen voor mij al jaren hun overstap service verzorgen. Ik ben zelf ook zeer kritisch naar hun toe, maar ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Super service!

ik mis informatie

ik mis informatie qua beste strategie. Heb het idee dat ik dit ook prima zelf kan

Perfecte klantenservice

Vastenlastenbond neemt alle taken op zich om de beste deal te vinden, Ze komen zelf in actie als dat nodig is en geven altijd antwoord op gestelde vragen. Fantastische tussenpersoon!

Super geregeld

Heel bij hier mee

niet goed

Ik heb zelf aan de bel getrokken met de boodschap dat alle energieprijzen enorm omhoog aan het gaan waren. Dit was 1,5 maand voordat mijn contract verliep. Ik heb toen aangegeven dat ik onmiddellijk over wilde stappen naar de meest voordelige. De dame die mij toen hielp zei "jullie worden allemaal bang gemaakt maar er is niets aan de hand". Ik heb toch vol gehouden en gelukkig ben ik toen overgestapt daardoor loop ik nu niet achter de feiten aan. Dit moet natuurlijk niet kunnen. Daarnaast heb ik 2 jaar op een rij aan jullie doorgegeven dat mijn banknummer gewijzigd is. Wederom is mijn oude bankrekening doorgegeven. Naast dat ik lang aan de telefoon moet hangen om het goed te regelen, kost het mij nu 4 euro omdat ze per girobetaalkaart gaan innen. 2 maanden voordat mijn energiecontract afliep krijg ik van jullie een jubelende brief dat ik nu snel geld terug ga krijgen. De waarheid was dat ik bijna 300 euro moet bijbetalen Ik betaal 25 euro van mij en jullie vangen nog commissie op het afsluiten van het contract. Dus een hoop extra kosten en weinig goede service. Ik ga me beraden of ik dit nog wil blijven doen.

Vriendelijk, meedenkend, creatieve oplossing

Heel fijn om te kunnen overleggen met de vastelandenbond over de mogelijkheden binnen de huidige energiecrisis en om op die manier advies te krijgen.

Werkt geruisloos en goed.

Tot op heden zeer positief.

Tevreden met deze service

Een paar jaar geleden zat ik regelmatig achter de pc om de voordeligste energieleverancier te vinden, nu wordt alles voor mij geregeld tegen een betaalbaar bedrag...

Uitstekende service, heldere en persoonlijke communicatie

Het is makkelijk geen gezoek !

Je merkt er bijna niets van

Natuurlijk zal je zelf nog wel het een en ander moeten doen zoals meterstanden doorgeven en je gegevens controleren, maar de overstapdienst werkt zeer praktisch en neemt je een hoop werk uit handen.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.