Nooit meer weg!

Ben al ik-weet-niet-how-lang klant en dat gaat niet veranderen! Top service en nog betere deals! Je bent een dief van je portemonnee als je dit niet doet…

Zakelijk

Goede service.

Zeer tevreden. Prima geregeld. Overstap vlekkeloos en snel verlopen.

Ben zeer tevreden is prima geregeld.

Ben zeer tevreden is prima geregeld ze regelen alles voor je en je hoeft er niets aan te doen.

Tot nu toe, niets op aan te merken.

Gewoon geregeld zonder, zonder "gezeur". Top.

Scheelt een hoop uitzoeken, en voorkomt vergissingen.

Ik vertrouw erop dat op dat moment aan mij de meest gunstige energieleverancier wordt aangeboden.

Teleurgesteld in advies

Had zelf voorgesteld om Geen 1 maar een meerjarig contract bij energiedirect aan te gaan ivm de toen lage energieprijzen ; werd afgeraden omdat door de overstap korting mijn maandbedrag waarschijnlijk toch niet hoger zou worden . Nu ik over moest stappen betaal ik véél meer.

Toppertjes

Ik weet niet of ik moet switchen maar zij zoeken de beste optie voor mij uit

Alles supersnel geregeld zonder enige moeite!

Voor mij werkt de Vastelastenbond perfect! Voordat ik met hen samenwerkte was ik altijd weer te laat met het overstappen van energieleverancier en betaalde ik achteraf dus teveel geld. Zelf had ik dit nooit echt in de gaten en dacht ik dat het gewoon zo hoorde. Nadat ik met ze in contact was gekomen en getipt was, dacht ik eerst dat dit een mooi marketingverhaal was... Maar achteraf klopt eigenlijk alles wat ze zeggen. Ik krijg jaarlijks een mailtje met de mededeling wat mijn nieuwe leverancier wordt en wat het nieuwe maandbedrag is. Sinds mijn samenwerking met de Vastelastenbond heb ik echt al veel geld per maand bespaard en heb ik nooit zonder stroom of iets dergelijks gezeten. Ze regelen het dus écht goed, zijn zeker betrouwbaar en doen echt wat ze beloven! Hier zeker een tevreden klant.

prima zonder strubbelingen

zie boven

geen verassingen bij overstap

Geen gedoe en altijd TELEFONISCH te bereiken bij vragen. geen computer standaard antwoord of vragen. Hebt zodoende altijd persoonlijk contact.

Ik dacht dat ik bij beëindiging huidig contract een beter bedrag zou terugontvangen....

Teruggave van United Consumers is 51.80euro wat ik heel weinig vind.. daar hoef je natuurlijk niet elke keer van een andere leverancier te voorzien. Het is ook heel moeilijk om dit allemaal te controleren en moet het op mijn gezond verstand maar allemaal geloven voor zo'n eindafrekening. Ik ben nu eenmaal overstag gegaan met ieder jaar een andere provider maar zou het een ander nooit aanraden. Er valt ook niets te controleren of het echt allemaal goedkoper is. Knap als je het bedrag van 51.80euro kunt onderbouwen.

De overstap is vlekkeloos en snel verlopen. Ik heb nu een nieuwe energieleverancier die goedkoper is dan de vorige. Dat is de meerwaarde van de vastenlastenbond.

goed en adequaad

heb meerdere malen contact gehad en word altijd netjes te woord gestaan en er word een passende oplossing gegeven.

gemakkelijk en vriendelijk

gemakkelijk en vriendelijk

Zijn altijd bereikbaar en hebben luisterend oor en zoeken de beste oplossing die bij jou past

We krijgen op tijd bericht over de overstap

Als je iets wilt vragen krijg je een duidelijk antwoord

Ging soepel

Mooi zo doorgaan

Goed in energie inkoop

Vaste lasten bond is goed in het aanbieden van concurrerende offertes voor energie inkoop. Voor wie zelf inzicht heeft in de materie en/of concurrende aanbiedingen inzien bv via Enelogic energiemonitorings initiatief) is dit voldoende, Compleet uitbesteden kan voor wie er geen verstand van heeft of er geen tijd aan wil bedsteden interessant zijn.

Wie krijgt het geld die de nieuwe maatschappij geeft?

zie hierboven

super

Het levert geld op, en alles bij elkaar geeft men een goede ondersteuning

Veel informatie en goed advies.

Mijn contacten met de Vastelastenbond zijn heel goed. Vooral de service, b.v. het controleren van rekeningen is super.

Prima en duidelijke uitleg

Voordelen werden duidelijk uitgelegd en behulpzaam bij alles regelen.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.