Altijd TOP geregeld

Zoals altijd goed overleg ivm verbruik en dan weer een geweldig aanbod bij nieuwe leverancier.

gemakkelijk zonder opdringerige tel. verkoop

gemakkelijk, je hoeft er zelf niets aan te doen en krijgt energie voor een scherpe prijs

Ervaring is OK.Prettig contact. Vlot antwoord tijden emailverkeer.

Had mijn eindrekening ter controle ingestuurd aangezien ik een hoger bedrag teruggave had berekend dan de energiemy had berekend. Enkele dagen kreeg ik antwoord. De eindafrekening zoals afgegeven door de nergiemay. was ok. punt Wellicht had een kleine uitleg op zijn plaats geweest.

Vorige keer ging het beter

Vorige keer een 10, nu een 6. Had geen mail van de overname gehad. Pas na mail contact. Vorige energie maatschappij mail gehad dat je ik nog geen keuze had gemaakt.

GEWOON GOED

GEWOON GOED

klantgericht en efficiënt

Wel had ik graag tussentijdse info gehad over de prijsverhogingen van jan. en juli. Ik vraag me ook af of ik niet beter tussentijds had kunnen oversluiten naar een andere energieaanbieder vanwege de nieuwe aanbiedingen die er toen bij zijn gekomen. Dat kostte me mijnbonus, maar die heb ik nu ook niet gekregen omdat die verrekend is met de verhoging van €645,- Daarnaast is mijn maandbedrag verhoogd naar € 195. Ik word er niet zo blij van als pensionado zonder inflatiecorrectie.

Goed en snel geholpen

Prima geholpen, heldere uitleg

Prima, gaat makkelijk en scherpe aanbieding

Rustig gewacht tot een nieuwe aanbieding en verder probleemloos over gegaan naar een andere leverancier.

alles goed en geen klagen

de mensen doen hun werk goed

Vlot en accuraat

Heel relaxed om te weten dat de zoektocht naar een energiemaatschappij soepel wordt geregeld.

Opnieuw geweldige service!

Goed,al jaren bij ze,ga ook niet meer weg.

Ik zeg het tegen iedereen,dat ik bespaar. Alleen mis ik nog een tankpas,voor auto's brandstof,en een tankpas voor auto's op stroom,een dierenverzekering,en een ziekenfonds met korting. Soms moet ik dingen wel nog zelf regelen met energie. De maandpremie,wanneer ik betaal,dat ik zonnepanelen heb,zelf betaal. Maar ja, dat vindt ik niet zo erg.

Heb jullie al aangeprezen bij meerdere mensen

Ik heb nu de verzekeringen beter en goedkoper geregeld, blij mee, want dat is iets waar ik zelf weinig verstand van heb! Graag wil ik ook nog eens de energie-afdeling en de zorgverzekeringen langslopen.

tevreden

tevreden

Geregeld zonder zorgen

Fijn geregeld

Het is allemaal soepeltjes verlopen

Het is prima geregeld door jullie

BLIJFT ALERT PRIMA!!!

GOED

Slechte start maar wacht ff af wat de naaste toekomst brengt.

Betaal nu enkele tientjes per maand meer dan voorheen bij Eneco. Heb dit uitgelegd per mail maar geen enkele reactie ontvangen.

Is zeer prettig en goed geregeld

Makkelijk

Ik vind dit een goede service naar de leden van de vastelastenbond. Ik vind wel dat er iets meer transparantie mag zijn over hoe de beoordeling van je uiteindelijke energieleverancier tot stand komt. Ik vergelijk ook nog wel eens mee en ik zie bij sommige andere vergelijkingssite's wel eens andere uitkomsten. Omdat ik vertrouwen in jullie heb neem ik jullie aanbod altijd aan. Maar het zou mooi zijn als het meer onderbouwd word. De energiemarkt is best wel een schimmige business.

Kort en krachtig: TOP!

De combinatie van financieel voordeel en geen onderbreking van de gasleverantie, en geen administratieve romplsomp.

makkelijk dat alles voor je geregeld wordt

en dat we niet teveel betalen

waarmaken wat word beloofd.

goed ,probleemloos over gang van verschillende maatschappijen.

Onverwacht maar boven verwachting

Ik had geen idee dat zeer korte tijd na de overstap naar een andere leverancier weer een significante verbetering mogelijk kon zijn.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.